Trein Antwerpen - Charleroi prijzen vanaf 18,80€

Start van
18,80€
Ontdekken

Antwerpen naar Charleroi door trein

De reis van Antwerpen naar Charleroi door trein is 89,9 km en duurt 1 uur 41 min. Er zijn 26 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:54 en de laatste om 22:54. Het is mogelijk om te reizen van Antwerpen naar Charleroi door trein voor slechts 18,80€ of zoveel als 88,79€. De beste prijs voor deze reis is 18,80€.

Beste prijs 18,80€
Reisduur 1 uur 41 min
Aansluiting per dag 26
Laagste prijs 18,80€
Hoogste prijs 88,79€
Eerste vertrek 05:54
Laatste vertrek 22:54
Afstand 89,9 km
Vertrek Antwerpen
Aankomst Charleroi
Vervoerders Ic, Thalys,

Trein Tickets van Antwerpen tot Charleroi

  Oct 04
  18,80€
  17°
  Oct 05
  18,80€
  16°
  Oct 06
  18,80€
  18°
  Oct 07
  Meer
  19°
  Oct 08
  Meer
  22°
  Oct 09
  Meer
  19°
  Oct 10
  Meer
  13°
  Oct 11
  19,72€
  15°
  Oct 12
  Meer
  15°
  Oct 13
  Meer
  15°
  Oct 14
  Meer
  17°
  Oct 15
  19,93€
  18°
  Oct 16
  19,92€
  18°
  Oct 17
  Meer
  19°
  Oct 18
  Meer
  16°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
17°

Treinen van Antwerpen naar Charleroi

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Antwerpen naar Charleroi.

Het traject van Antwerpen naar Charleroi wordt dagelijks gereden door 24 treinen vertrekkend van van de stations in Anvers-central / Antwerpen-centraal, Ekeren, Antwerpen-luchtbal, Sint-mariaburg, Antwerpen-noorderdokken, Antwerpen-berchem naar in de stations in Roux, Charleroi-sud, Marchienne-au-pont.

De gemiddelde reisduur bedraagt 1 uur 46 min. De eerste trein vertrekt om 06:54. De laatste trein vertrekt om 22:03.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Antwerpen tot Charleroi

 
Oct 04
woensdag
17°
18,80€
Oct 05
donderdag
16°
18,80€
Oct 06
vrijdag
18°
18,80€
Oct 07
zaterdag
19°
Meer
Oct 08
zondag
22°
Meer
Oct 09
maandag
19°
Meer
Oct 10
dinsdag
13°
Meer
Goedkope -tickets van Antwerpen tot Charleroi
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Antwerpen tot Charleroi.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Antwerpen naar Charleroi, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Antwerpen naar Charleroi te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Antwerpen tot Charleroi te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 19€ tot 29€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 35% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Antwerpen naar Charleroi

De goedkoopste Antwerpen - Charleroi treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 14€ als je geluk hebt, of 17€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 19€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Charleroi te reizen

Als u met de trein naar Charleroi reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

Tickettypes en faciliteiten van Antwerpen tot Charleroi

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys en DB - Intercity wanneer u van Antwerpen naar Charleroi reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord Thalys, DB - Intercity en Flibco van Antwerpen tot Charleroi
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Antwerpen naar Charleroi met trein.
Voorzieningen Thalys DB - Intercity Flibco
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Antwerpen tot Charleroi CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.6kg
Bus
4.0kg
Vlucht
160.2kg
Carpoolen
15.5kg
Wat is de CO2-uitstoot van Antwerpen tot Charleroi met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Antwerpen en Charleroi is 0.6kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Antwerpen en Charleroi? Door de trein te nemen tussen Antwerpen en Charleroi bespaar je 159.6kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 3.4kg vs de bus en 14.8kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Antwerpen tot Charleroi?
Een trein-ticket van Antwerpen tot Charleroi is 20,68€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 18,80€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Antwerpen naar Charleroi?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Antwerpen tot Charleroi is 18,80€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Antwerpen en Charleroi door trein?
Antwerpen tot Charleroi is 89,9 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Antwerpen en Charleroi?
Antwerpen tot Charleroi is gemiddeld 1 uur 46 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur 41 min.
Welke bedrijven werken van Antwerpen tot Charleroi?
Antwerpen tot Charleroi wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Ic, Thalys, DB - Intercity, Flibco diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Antwerpen naar Charleroi?
Antwerpen naar Charleroi heeft gemiddeld 26 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Antwerpen naar Charleroi?
De vroegste trein van Antwerpen tot Charleroi vertrekt om 05:54. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Antwerpen tot Charleroi?
De nieuwste trein van Antwerpen tot Charleroi vertrekt om 22:54. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Antwerpen tot Charleroi?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 18,80€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Antwerpen naar Charleroi gaan?
Er zijn 6 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Antwerpen om naar Charleroi te gaan. Je kunt gaan van Anvers-central / Antwerpen-centraal, Ekeren, Antwerpen-luchtbal, Sint-mariaburg, Antwerpen-noorderdokken, Antwerpen-berchem en je kunt aankomen op Roux, Charleroi-sud, Marchienne-au-pont.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Antwerpen naar Charleroi?
Er zijn gemiddeld 23 van Antwerpen om naar Charleroi te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Antwerpen naar Charleroi door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Antwerpen en Charleroi is 1 uur 41 min.
Is er een directe trein van Antwerpen naar Charleroi?
Ja, er is een directe trein tussen Antwerpen en Charleroi.
Wat is de CO2-uitstoot voor Antwerpen tot Charleroi door trein?
De reis van trein van Antwerpen naar Charleroi zorgt voor 0.6kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Antwerpen

Weekendjes weg van Antwerpen

Internationale routes van Antwerpen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Antwerpen

Belangrijkste trajecten naarCharleroi

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten