Trein Faro - Lisboa prijzen vanaf € 10,00

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 14,50
€ 23,55
€ 14,50

Faro naar Lisboa door trein

De reis van Faro naar Lisboa door trein is 218,01 km en duurt 3 uur en 28 min. Er zijn 13 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:00 en de laatste om 18:15. Het is mogelijk om te reizen van Faro naar Lisboa door trein voor slechts € 10,00 of zoveel als € 26,66. De beste prijs voor deze reis is € 10,00.

Laagste prijs€ 10,00
Reisduur3 uur en 28 min
Aansluiting per dag13
Laagste prijs€ 10,00
Hoogste prijs€ 26,66
Eerste vertrek07:00
Laatste vertrek18:15
Afstand218,01 km
VertrekFaro
AankomstLisboa
VervoerdersAP - Alfa Pendular, IC - Intercidades

Trein Tickets van Faro tot Lisbon

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Faro tot Lisbon

Goedkope trein-tickets van Faro tot Lisboa
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Faro tot Lisboa.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Faro naar Lisboa, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Faro naar Lisboa te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Faro tot Lisbon te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 12,35 tot € 23,52, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 47% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Faro naar Lisboa

De goedkoopste Faro - Lisboa treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 17,10 als je geluk hebt, of € 18,91 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 25,10 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Lisboa te reizen

Als u met de trein naar Lisboa reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Faro tot Lisboa CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
15.26kg
Bus
16.35kg
Vlucht
43.6kg
Carpoolen
34.88kg
Wat is de CO2-uitstoot van Faro tot Lisboa met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Faro en Lisboa is 15.26kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Faro en Lisboa? Door de trein te nemen tussen Faro en Lisboa bespaar je 28.34kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.09kg vs de bus en 19.62kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Faro tot Lisboa?
Een trein-ticket van Faro tot Lisboa is € 19,79. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 10,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Faro naar Lisboa?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Faro tot Lisboa is € 10,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Faro en Lisboa door trein?
Faro tot Lisboa is 218,01 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Faro en Lisboa?
Faro tot Lisboa is gemiddeld 3 uur en 28 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 56 min.
Welke bedrijven werken van Faro tot Lisboa?
Faro tot Lisboa wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail AP - Alfa Pendular, IC - Intercidades, R - Regional diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Faro naar Lisboa?
Faro naar Lisboa heeft gemiddeld 13 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Faro naar Lisboa?
De vroegste trein van Faro tot Lisboa vertrekt om 07:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Faro tot Lisboa?
De nieuwste trein van Faro tot Lisboa vertrekt om 18:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Faro tot Lisboa?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 10,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Faro naar Lisboa?
Er zijn gemiddeld 10 van Faro om naar Lisboa te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Faro naar Lisboa door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Faro en Lisboa is 2 uur en 56 min.
Is er een directe trein van Faro naar Lisboa?
Ja, er is een directe trein tussen Faro en Lisboa.
Wat is de CO2-uitstoot voor Faro tot Lisboa door trein?
De reis van trein van Faro naar Lisboa zorgt voor 15.26kg CO2-uitstoot.