Trein Le Havre - Nice prijzen vanaf 91,98€

Start van
91,98€
Ontdekken

Le Havre naar Nice door trein

De reis van Le Havre naar Nice door trein is 844 km en duurt 9 uur 34 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:20 en de laatste om 16:41. Het is mogelijk om te reizen van Le Havre naar Nice door trein voor slechts 91,98€ of zoveel als 224,08€. De beste prijs voor deze reis is 91,98€.

Beste prijs 91,98€
Reisduur 9 uur 34 min
Aansluiting per dag 4
Laagste prijs 91,98€
Hoogste prijs 224,08€
Eerste vertrek 06:20
Laatste vertrek 16:41
Afstand 844 km
Vertrek Le Havre
Aankomst Nice
Vervoerders TER, SNCF,

Trein Tickets van Le Havre tot Nice

  Oct 04
  Meer
  18°
  Oct 05
  Meer
  18°
  Oct 06
  Meer
  19°
  Oct 07
  Meer
  21°
  Oct 08
  Meer
  22°
  Oct 09
  Meer
  21°
  Oct 10
  Meer
  21°
  Oct 11
  Meer
  22°
  Oct 12
  Meer
  21°
  Oct 13
  Meer
  17°
  Oct 14
  Meer
  17°
  Oct 15
  Meer
  17°
  Oct 16
  Meer
  17°
  Oct 17
  Meer
  18°
  Oct 18
  Meer
  15°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
18°

Treinen van Le Havre naar Nice

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Le Havre naar Nice.

Het traject van Le Havre naar Nice wordt dagelijks gereden door 3 treinen vertrekkend van van de stations in Nice Saint-augustin, Le Havre, Gare Du Havre naar in de stations in Nice Ville.

De gemiddelde reisduur bedraagt 10 uur 28 min. De eerste trein vertrekt om 05:22. De laatste trein vertrekt om 07:06.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Le Havre tot Nice
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Le Havre tot Nice.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Le Havre naar Nice, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Le Havre naar Nice te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Le Havre naar Nice

De goedkoopste Le Havre - Nice treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 25€ als je geluk hebt, of 29€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 32€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Nice te reizen

Als u met de trein naar Nice reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Le Havre tot Nice

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TER en TGV inOui wanneer u van Le Havre naar Nice reist.

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.

Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord TER, SNCF en FlixBus van Le Havre tot Nice
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Le Havre naar Nice met trein.
Voorzieningen TER SNCF FlixBus TGV inOui BlaBlaCar Bus
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Stiltezone
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets
Slaper

Le Havre tot Nice CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.2kg
Bus
28.0kg
Vlucht
1,118.5kg
Carpoolen
107.9kg
Wat is de CO2-uitstoot van Le Havre tot Nice met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Le Havre en Nice is 4.2kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Le Havre en Nice? Door de trein te nemen tussen Le Havre en Nice bespaar je 1,114.3kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 23.7kg vs de bus en 103.6kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Le Havre tot Nice?
Een trein-ticket van Le Havre tot Nice is 196,28€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 91,98€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Le Havre naar Nice?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Le Havre tot Nice is 91,98€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Le Havre en Nice door trein?
Le Havre tot Nice is 844 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Le Havre en Nice?
Le Havre tot Nice is gemiddeld 12 uur 25 min. De snelste optie brengt u echter daar in 9 uur 34 min.
Welke bedrijven werken van Le Havre tot Nice?
Le Havre tot Nice wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail TER, SNCF, FlixBus, TGV inOui, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Le Havre naar Nice?
Le Havre naar Nice heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Le Havre naar Nice?
De vroegste trein van Le Havre tot Nice vertrekt om 06:20. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Le Havre tot Nice?
De nieuwste trein van Le Havre tot Nice vertrekt om 16:41. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Le Havre tot Nice?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 91,98€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Le Havre naar Nice gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Le Havre om naar Nice te gaan. Je kunt gaan van Nice Saint-augustin, Le Havre, Gare Du Havre en je kunt aankomen op Nice Ville.
Wat is de snelste reistijd tussen Le Havre naar Nice door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Le Havre en Nice is 9 uur 34 min.
Is er een directe trein van Le Havre naar Nice?
Ja, er is een directe trein tussen Le Havre en Nice.
Wat is de CO2-uitstoot voor Le Havre tot Nice door trein?
De reis van trein van Le Havre naar Nice zorgt voor 4.2kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox