Trein Les Arcs - Nice prijzen vanaf € 17,50

Start van
€ 17,50
Ontdekken

Les Arcs naar Nice door trein

De reis van Les Arcs naar Nice door trein is 69,13 km en duurt 1 uur en 23 min. Er zijn 13 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:48 en de laatste om 13:28. Het is mogelijk om te reizen van Les Arcs naar Nice door trein voor slechts € 17,50 of zoveel als € 22,80. De beste prijs voor deze reis is € 17,50.

Laagste prijs€ 17,50
Reisduur1 uur en 23 min
Aansluiting per dag13
Laagste prijs€ 17,50
Hoogste prijs€ 22,80
Eerste vertrek05:48
Laatste vertrek13:28
Afstand69,13 km
VertrekLes Arcs
AankomstNice
VervoerdersTGV inOui

Trein Tickets van Les Arcs tot Nice

Vertrekdatum
zaterdag 2 dec 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Les Arcs tot Nice

Goedkope trein-tickets van Les Arcs tot Nice
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Les Arcs tot Nice.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Les Arcs naar Nice, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Les Arcs naar Nice te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Les Arcs tot Nice te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Nice te reizen

Als u met de trein naar Nice reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Les Arcs tot Nice

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TGV inOui wanneer u van Les Arcs naar Nice reist.

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
Diensten aan boord TGV inOui, TER van Les Arcs tot Nice
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Les Arcs naar Nice met train.
Voorzieningen TGV inOui TER
quiet_zone Stiltezone check cross
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check cross
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check cross
bicycle Fiets check cross
sleeper_couchette Slaper check cross

Les Arcs tot Nice CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.84kg
Bus
5.18kg
Vlucht
13.83kg
Carpoolen
11.06kg
Wat is de CO2-uitstoot van Les Arcs tot Nice met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Les Arcs en Nice is 4.84kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Les Arcs en Nice? Door de trein te nemen tussen Les Arcs en Nice bespaar je 8.99kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.34kg vs de bus en 6.22kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Les Arcs tot Nice?
Een trein-ticket van Les Arcs tot Nice is € 18,91. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 17,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Les Arcs naar Nice?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Les Arcs tot Nice is € 17,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Les Arcs en Nice door trein?
Les Arcs tot Nice is 69,13 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Les Arcs en Nice?
Les Arcs tot Nice is gemiddeld 1 uur en 23 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 4 min.
Welke bedrijven werken van Les Arcs tot Nice?
Les Arcs tot Nice wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail TGV inOui, TER diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Les Arcs naar Nice?
Les Arcs naar Nice heeft gemiddeld 13 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Les Arcs naar Nice?
De vroegste trein van Les Arcs tot Nice vertrekt om 05:48. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Les Arcs tot Nice?
De nieuwste trein van Les Arcs tot Nice vertrekt om 13:28. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Les Arcs tot Nice?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 17,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Les Arcs naar Nice?
Er zijn gemiddeld 6 van Les Arcs om naar Nice te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Les Arcs naar Nice door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Les Arcs en Nice is 1 uur en 4 min.
Is er een directe trein van Les Arcs naar Nice?
Ja, er is een directe trein tussen Les Arcs en Nice.
Wat is de CO2-uitstoot voor Les Arcs tot Nice door trein?
De reis van trein van Les Arcs naar Nice zorgt voor 4.84kg CO2-uitstoot.