Trein Manchester - Londen prijzen vanaf € 34,83

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 34,83

Manchester naar Londen door trein

De reis van Manchester naar Londen door trein is 262,93 km en duurt 2 uur en 37 min. Er zijn 31 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:05 en de laatste om 21:15. Het is mogelijk om te reizen van Manchester naar Londen door trein voor slechts € 34,83 of zoveel als € 209,32. De beste prijs voor deze reis is € 34,83.

Laagste prijs€ 34,83
Reisduur2 uur en 37 min
Aansluiting per dag31
Laagste prijs€ 34,83
Hoogste prijs€ 209,32
Eerste vertrek05:05
Laatste vertrek21:15
Afstand262,93 km
VertrekManchester
AankomstLonden
VervoerdersAvanti West Coast, Chiltern RailwaysMeer

Trein Tickets van Manchester tot London

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Manchester tot London

Goedkope trein-tickets van Manchester tot Londen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Manchester tot Londen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Manchester naar Londen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Manchester naar Londen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Manchester tot London te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 24,20 tot € 50,92, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 52% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Manchester naar Londen

De goedkoopste Manchester - Londen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 41,32 als je geluk hebt, of € 46,34 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 53,20 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Londen te reizen

Als u met de trein naar Londen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Chiltern Railways is een Britse treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt tussen London Marylebone en Birmingham Snow Hill, evenals andere bestemmingen in de Midlands en Zuidoost-Engeland. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en is sinds 2009 eigendom van Arriva UK Trains. Chiltern Railways exploiteert een vloot van moderne treinen, waaronder de Class 68 locomotieven en de Class 165 en 168 dieseleenheden.

TransPennine Express is een treinexploitant in het Verenigd Koninkrijk die intercitytreindiensten aanbiedt in Noord-Engeland en Schotland. Het bedrijf exploiteert diensten tussen grote steden zoals Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Edinburgh en Glasgow. Transpennine Express biedt een scala aan ticketopties, waaronder vooraf gekochte tickets, tickets buiten het seizoen en flexibele tickets. Het bedrijf biedt ook faciliteiten aan boord, zoals gratis wifi, stopcontacten en versnaperingen.

De regering van Wales is eigenaar van de non-profitorganisatie Transport for Wales. Het is verantwoordelijk voor de aanschaf en het beheer van passagierstreindiensten in Wales, evenals voor de ontwikkeling van het spoorwegnet in Wales. Het bedrijf werd opgericht in 2018 en nam het over van Arriva Trains Wales, en biedt diensten aan in heel Wales en de Borders. Transport for Wales is een uitstekende keuze voor uw reizen binnen Wales, zoals Cardiff naar Aberdare of Newport naar Swansea, of voor uw reizen in Engeland, zoals Manchester naar Chester of Birmingham naar Shrewsbury, en zelfs voor uw reizen tussen Engeland en Wales.

West Midlands Railway is een treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt in de West Midlands-regio van Engeland. Het West Midlands Trains-consortium, bestaande uit Abellio, JR East en Mitsui, won de concessie voor de regio, wat leidde tot de oprichting van de dienst in 2017. De West Midlands Railway biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder diensten over langere afstanden naar steden als Londen en Liverpool, evenals lokale en regionale treinen.

Diensten aan boord Avanti West Coast, Chiltern Railways, West Midlands Railway van Manchester tot Londen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Manchester naar Londen met train.
Voorzieningen Avanti West Coast Chiltern Railways West Midlands Railway Transport for Wales East Midlands Railway
quiet_zone Stiltezone check check check check check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check
luggage Bagage cross check check check check

Manchester tot Londen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
18.41kg
Bus
19.72kg
Vlucht
52.59kg
Carpoolen
42.07kg
Wat is de CO2-uitstoot van Manchester tot Londen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Manchester en Londen is 18.41kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Manchester en Londen? Door de trein te nemen tussen Manchester en Londen bespaar je 34.18kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.31kg vs de bus en 23.66kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Manchester tot Londen?
Een trein-ticket van Manchester tot Londen is € 66,78. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 34,83.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Manchester naar Londen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Manchester tot Londen is € 34,83. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Manchester en Londen door trein?
Manchester tot Londen is 262,93 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Manchester en Londen?
Manchester tot Londen is gemiddeld 2 uur en 37 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 6 min.
Welke bedrijven werken van Manchester tot Londen?
Manchester tot Londen wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail Avanti West Coast, Chiltern Railways, West Midlands Railway, Transport for Wales, CrossCountry, TransPennine Express, East Midlands Railway diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Manchester naar Londen?
Manchester naar Londen heeft gemiddeld 31 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Manchester naar Londen?
De vroegste trein van Manchester tot Londen vertrekt om 05:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Manchester tot Londen?
De nieuwste trein van Manchester tot Londen vertrekt om 21:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Manchester tot Londen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 34,83, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Manchester naar Londen?
Er zijn gemiddeld 25 van Manchester om naar Londen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Manchester naar Londen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Manchester en Londen is 2 uur en 6 min.
Is er een directe trein van Manchester naar Londen?
Ja, er is een directe trein tussen Manchester en Londen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Manchester tot Londen door trein?
De reis van trein van Manchester naar Londen zorgt voor 18.41kg CO2-uitstoot.