Trein Valencia - Sevilla prijzen vanaf € 17,95

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
€ 23,95

Valencia naar Sevilla door trein

De reis van Valencia naar Sevilla door trein is 540,59 km en duurt 6 uur en 18 min. Er zijn 2 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:56 en de laatste om 11:43. Het is mogelijk om te reizen van Valencia naar Sevilla door trein voor slechts € 17,95 of zoveel als € 108,55. De beste prijs voor deze reis is € 17,95.

Laagste prijs€ 17,95
Reisduur6 uur en 18 min
Aansluiting per dag2
Laagste prijs€ 17,95
Hoogste prijs€ 108,55
Eerste vertrek06:56
Laatste vertrek11:43
Afstand540,59 km
VertrekValencia
AankomstSevilla
VervoerdersAVE, Torre del Oro

Trein Tickets van Valencia tot Seville

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Valencia tot Seville

Goedkope trein-tickets van Valencia tot Sevilla
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Valencia tot Sevilla.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Valencia naar Sevilla, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Valencia naar Sevilla te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Valencia tot Seville te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 35,95 tot € 105,64, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 66% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Valencia naar Sevilla

De goedkoopste Valencia - Sevilla treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 32,09 als je geluk hebt, of € 55,44 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 72,39 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Sevilla te reizen

Als u met de trein naar Sevilla reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

AVE staat voor "Alta Velocidad Española", wat "Spaanse hoge snelheid" betekent. AVE is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Spaanse nationale spoorwegmaatschappij Renfe. Met de AVE-treinen kun je naar veel grote steden in Spanje reizen, waaronder routes naar Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga en Zaragoza.

Tickettypes en faciliteiten van Valencia tot Sevilla

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van AVE wanneer u van Valencia naar Sevilla reist.

Elige Estándar

De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Elige Estándar" biedt reizigers de standaard, reguliere zitplaatsindeling die bekend staat als de "Estándar-stoel". Bovendien kunt u tegen een extra vergoeding uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Básico

De Basico zijn de meest betaalbare tickets, maar er zijn bepaalde beperkingen aan verbonden, zoals geen wijzigingen of restituties. Ze zijn doorgaans ook beperkt verkrijgbaar en moeten ruim van tevoren worden gekocht.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Elige Confort

Als u voor ‘Elige Confort’ kiest, krijgt u de grotere en waarschijnlijk comfortabelere XL Confort-stoel. De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Bovendien kunt u tegen een toeslag uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Prémium

De Premium-tickets van Renfe AVE zijn de duurste maar ook de meest flexibele, beperkt tot de Confort-klasse. Ze maken gratis treinoverstappen mogelijk en bieden het voordeel dat u gratis op de volgende trein kunt stappen voor het geval u uw geplande trein mist.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden met hoge snelheden met PlayRenfe, de gratis WiFi-service van AVE, zodat u zelfs bij 300 km/u online blijft.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
De Silent Carriage is exclusief beschikbaar voor standaardstoelen op AVE-treinen, met uitzondering van de AVE International-route tussen Spanje en Frankrijk, en Euromed-treinen. Vanwege de populariteit wordt vroegtijdige kaartaankoop geadviseerd.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Voor uw gemak is elke AVE-stoel voorzien van stopcontacten en radio's op de stoel.
luggage Bagage open icon close icon
Op AVE-treinen mag u 3 tassen meenemen, elk met een maximale afmeting van 85 x 55 x 35 cm en een gewicht van 25 kg (55 lbs). Bovendien worden instrumenten als handbagage beschouwd als ze niet groter zijn dan 30 x 120 x 38 cm en veilig in een koffer zijn opgeborgen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
AVE biedt een gratis zorg- en assistentiedienst voor personen met beperkte mobiliteit. Als u van deze service gebruik wilt maken, neemt u rechtstreeks contact op met AVE.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Bezoek het AVE-barrijtuig aan boord voor iets lekkers of wacht op de voedselwagen die door de trein rijdt. Houders van een Premium Ticket kunnen genieten van een diner op de stoel met de expertise van chef-kok Ramón Freixa. Zorg ervoor dat u ten minste 12 uur voor vertrek speciale menu's aanvraagt, van vegetarisch tot halal, zodat u kunt genieten van een maaltijdervaring op maat.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel, want alle AVE-treinen zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Je kunt je fiets of scooter meenemen, zorg er wel voor dat deze opgevouwen en goed in een koffer zit. Vergeet niet de pedalen te verwijderen en het stuur een draai van 90 graden te geven. Als de totale afmetingen van uw koffer minder dan 180 cm bedragen, telt deze als handbagage. Alles wat groter is, valt in de categorie speciale bagage, maar houd het binnen de 120 x 90 x 40 cm.
Diensten aan boord AVE, Iryo van Valencia tot Sevilla
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Valencia naar Sevilla met train.
Voorzieningen AVE Iryo
quiet_zone Stiltezone check cross
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check cross
food_and_drink Eten en drinken check cross
air_con Airconditioning check cross
bicycle Fiets check cross

Valencia tot Sevilla CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
37.84kg
Bus
40.54kg
Vlucht
108.12kg
Carpoolen
86.49kg
Wat is de CO2-uitstoot van Valencia tot Sevilla met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Valencia en Sevilla is 37.84kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Valencia en Sevilla? Door de trein te nemen tussen Valencia en Sevilla bespaar je 70.28kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.7kg vs de bus en 48.65kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Valencia tot Sevilla?
Een trein-ticket van Valencia tot Sevilla is € 51,45. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 17,95.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Valencia naar Sevilla?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Valencia tot Sevilla is € 17,95. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Valencia en Sevilla door trein?
Valencia tot Sevilla is 540,59 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Valencia en Sevilla?
Valencia tot Sevilla is gemiddeld 6 uur en 18 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 23 min.
Welke bedrijven werken van Valencia tot Sevilla?
Valencia tot Sevilla wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail AVE, Torre del Oro, Iryo diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Valencia naar Sevilla?
Valencia naar Sevilla heeft gemiddeld 2 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Valencia naar Sevilla?
De vroegste trein van Valencia tot Sevilla vertrekt om 06:56. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Valencia tot Sevilla?
De nieuwste trein van Valencia tot Sevilla vertrekt om 11:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Valencia tot Sevilla?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 17,95, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Valencia naar Sevilla?
Er zijn gemiddeld 2 van Valencia om naar Sevilla te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Valencia naar Sevilla door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Valencia en Sevilla is 4 uur en 23 min.
Is er een directe trein van Valencia naar Sevilla?
Ja, er is een directe trein tussen Valencia en Sevilla.
Wat is de CO2-uitstoot voor Valencia tot Sevilla door trein?
De reis van trein van Valencia naar Sevilla zorgt voor 37.84kg CO2-uitstoot.