Vlucht Luik - Barcelona prijzen vanaf € 88,29

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Luik naar Barcelona door vlucht

De reis van Luik naar Barcelona door vlucht is 1.062,04 km en duurt 12 uur en 41 min. Er zijn 74 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:00 en de laatste om 22:05. Het is mogelijk om te reizen van Luik naar Barcelona door vlucht voor slechts € 88,29 of zoveel als € 3.921,57. De beste prijs voor deze reis is € 88,29.

Laagste prijs€ 88,29
Reisduur12 uur en 41 min
Aansluiting per dag74
Laagste prijs€ 88,29
Hoogste prijs€ 3.921,57
Eerste vertrek06:00
Laatste vertrek22:05
Afstand1.062,04 km
VertrekLuik
AankomstBarcelona
VervoerdersTUI fly Belgium, Jet2Meer

Vlucht Tickets van Liège tot Barcelona

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Liège tot Barcelona

Goedkope vlucht-tickets van Luik tot Barcelona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Luik tot Barcelona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Luik naar Barcelona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Luik naar Barcelona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Liège tot Barcelona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Luik naar Barcelona

De goedkoopste Luik - Barcelona vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 105,23 als je geluk hebt, of € 157,83 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 214,23 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Barcelona te reizen

Als u met het vliegtuig naar Barcelona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Air Arabia Maroc is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Marokko. Het werd in 2009 opgericht als een joint venture tussen Air Arabia en Marokkaanse investeerders. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De belangrijkste hub bevindt zich op Mohammed V International Airport in Casablanca. Air Arabia Maroc exploiteert een vloot van moderne Airbus A320-vliegtuigen en biedt een scala aan diensten aan haar passagiers, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en bagagevrijdom. De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar haar klanten betaalbare vliegreizen aan te bieden met behoud van hoge normen op het gebied van veiligheid en comfort.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Air France is de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk, met het hoofdkantoor in Tremblay-en-France. Het is een dochteronderneming van de Air France-KLM Group en een van de oprichters van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 200 vliegtuigen en bedient meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Air France biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy, Business en La Première (eerste klas). De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en entertainmentopties tijdens de vlucht. Air France zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals investeringen in zuinigere vliegtuigen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik.

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, met het hoofdkantoor in Wenen. Het exploiteert lijndiensten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Star Alliance en heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 en 777. Austrian Airlines biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class , met een focus op het bieden van een hoog niveau van service en comfort aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder Best Airline Staff in Europe en Best Business Class Catering.

British Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk, met het hoofdkantoor in Londen. Het is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa en voert vluchten uit naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de luchtvaartindustrie. British Airways staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en uitgebreide routenetwerk. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 250 vliegtuigen, waaronder de Airbus A380 en Boeing 787 Dreamliner. British Airways is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen.

Fly Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het voert meer dan 3.600 vluchten per week uit naar meer dan 150 bestemmingen in meer dan 80 landen. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om zijn luxe voorzieningen, waaronder privésuites, gastronomisch dineren en entertainment tijdens de vlucht. Het is ook een belangrijke sponsor van sportteams en evenementen, waaronder voetbalclubs zoals Real Madrid en Arsenal, evenals de ATP-tennistour. Fly Emirates heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn service, waaronder de titel 's werelds beste luchtvaartmaatschappij door Skytrax in 2016.

ITA Airways is een nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij die in 2021 werd opgericht ter vervanging van het failliete Alitalia. De luchtvaartmaatschappij is eigendom van de Italiaanse overheid en heeft tot doel hoogwaardige diensten aan passagiers te bieden en tegelijkertijd duurzaam en verantwoord toerisme te promoten. ITA Airways is van plan een vloot van moderne vliegtuigen te exploiteren en een scala aan binnenlandse en internationale routes aan te bieden. De luchtvaartmaatschappij heeft zich ook gecommitteerd aan het verminderen van haar impact op het milieu door te investeren in zuinige vliegtuigen en duurzame praktijken toe te passen. ITA Airways zal naar verwachting een sleutelrol spelen in het herstel van de Italiaanse luchtvaartindustrie en bijdragen aan de economische groei van het land.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Neos Air is een Italiaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 2001. Het voert zowel lijn- als chartervluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, het Caribisch gebied en Azië. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing 737-800 en Boeing 787-9 Dreamliner vliegtuigen, die zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals in-flight entertainmentsystemen en Wi-Fi. Neos Air staat bekend om zijn hoogwaardige service, comfortabele stoelen en betaalbare tarieven. De luchtvaartmaatschappij zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om haar impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van biobrandstoffen en het verminderen van afval.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

Royal Air Maroc is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko, met het hoofdkantoor in Casablanca. Het werd opgericht in 1953 en voert binnenlandse en internationale lijnvluchten uit naar meer dan 90 bestemmingen in Afrika, Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 787's en Embraer E190's. Royal Air Maroc is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, maaltijden en een frequent flyer-programma genaamd Safar Flyer.

United Airlines is een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met het hoofdkantoor in Chicago, Illinois. Het is een van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, met een uitgebreid binnenlands en internationaal netwerk van vluchten. United Airlines exploiteert een vloot van meer dan 800 vliegtuigen en bedient meer dan 350 bestemmingen in meer dan 50 landen. De luchtvaartmaatschappij is een van de oprichters van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. United Airlines biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een loyaliteitsprogramma genaamd MileagePlus. De luchtvaartmaatschappij zet zich sterk in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om haar impact op het milieu te verminderen.

Diensten aan boord Jet2, SWISS, Air Arabia Maroc van Luik tot Barcelona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Luik naar Barcelona met plane.
Voorzieningen Jet2 SWISS Air Arabia Maroc Vueling Pegasus Airlines Neos Air Air Europa United Airlines Nouvelair KLM Iberia Air France Ryanair Lufthansa ITA Airways Emirates British Airways Eurowings Easyjet Austrian Airlines Royal Air Maroc Brussels Airlines
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check cross check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check cross cross check cross cross cross check cross check cross check check check check check cross check check check cross

Luik tot Barcelona CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
74.34kg
Bus
79.65kg
Vlucht
212.41kg
Carpoolen
169.93kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Luik tot Barcelona?
Een vlucht-ticket van Luik tot Barcelona is € 578,79. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 88,29.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Luik naar Barcelona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Luik tot Barcelona is € 88,29. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Luik en Barcelona door vlucht?
Luik tot Barcelona is 1.062,04 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Luik en Barcelona?
Luik tot Barcelona is gemiddeld 12 uur en 41 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Luik tot Barcelona?
Luik tot Barcelona wordt gedekt door 23 operator(s). U kunt op Virail TUI fly Belgium, Jet2, SWISS, Air Arabia Maroc, Vueling, Pegasus Airlines, Neos Air, Air Europa, United Airlines, Nouvelair, TAP Air Portugal, KLM, Iberia, Air France, Ryanair, Lufthansa, ITA Airways, Emirates, British Airways, Eurowings, Easyjet, Austrian Airlines, Royal Air Maroc, Brussels Airlines diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Luik naar Barcelona?
Luik naar Barcelona heeft gemiddeld 74 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Luik naar Barcelona?
De vroegste vlucht van Luik tot Barcelona vertrekt om 06:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Luik tot Barcelona?
De nieuwste vlucht van Luik tot Barcelona vertrekt om 22:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Luik tot Barcelona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 88,29, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Luik naar Barcelona?
Er zijn gemiddeld 8 van Luik om naar Barcelona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Luik naar Barcelona door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Luik en Barcelona is 1 uur en 50 min.
Is er een directe vlucht van Luik naar Barcelona?
Ja, er is een directe vlucht tussen Luik en Barcelona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Luik tot Barcelona door vlucht?
De reis van vlucht van Luik naar Barcelona zorgt voor 212.41kg CO2-uitstoot.