Bus Brussel - Sofia prijzen vanaf € 113,96

Start van
€ 113,96
Ontdekken

Brussel naar Sofia door bus

De reis van Brussel naar Sofia door bus is 1.700,26 km en duurt 40 uur en 49 min. Er zijn 2 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:05 en de laatste om 20:00. Het is mogelijk om te reizen van Brussel naar Sofia door bus voor slechts € 113,96 of zoveel als € 217,89. De beste prijs voor deze reis is € 113,96.

Laagste prijs€ 113,96
Reisduur40 uur en 49 min
Aansluiting per dag2
Laagste prijs€ 113,96
Hoogste prijs€ 217,89
Eerste vertrek05:05
Laatste vertrek20:00
Afstand1.700,26 km
VertrekBrussel
AankomstSofia
VervoerdersFlixBus, Karat - S

Bus Tickets van Brussels tot Sofia

Vertrekdatum
zaterdag 2 dec 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Brussels tot Sofia

Goedkope bus-tickets van Brussel tot Sofia
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel tot Sofia.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel naar Sofia, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel naar Sofia te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Brussels tot Sofia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 92,20 tot € 170,04, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 46% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Brussel tot Sofia

De goedkoopste bustickets voor Brussel - Sofia zijn te vinden voor slechts € 61,33 als je geluk hebt, of gemiddeld € 114,13. Het duurste ticket kan wel € 145,17 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Sofia te reizen

Als je met de bus naar Sofia reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Union Ivkoni is een Bulgaarse busmaatschappij die in binnen- en buitenland actief is. Opgericht in 1992, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste busbedrijven in Bulgarije, met een vloot van meer dan 1.000 bussen. Union Ivkoni biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere buslijnen, charterdiensten en internationale routes naar bestemmingen in heel Europa. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne vloot, comfortabele bussen en betrouwbare service.

Diensten aan boord FlixBus, Karat - S, Union Ivkoni van Brussel tot Sofia
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brussel naar Sofia met bus.
Voorzieningen FlixBus Karat - S Union Ivkoni Racic Eurobus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check cross
luggage Bagage check cross check cross
food_and_drink Eten en drinken check check cross check
air_con Airconditioning check check check check

Brussel tot Sofia CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
119.02kg
Bus
127.52kg
Vlucht
340.05kg
Carpoolen
272.04kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Brussel tot Sofia?
Een bus-ticket van Brussel tot Sofia is € 150,31. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 113,96.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brussel naar Sofia?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brussel tot Sofia is € 113,96. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brussel en Sofia door bus?
Brussel tot Sofia is 1.700,26 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Brussel en Sofia?
Brussel tot Sofia is gemiddeld 40 uur en 49 min. De snelste optie brengt u echter daar in 38 uur en 55 min.
Welke bedrijven werken van Brussel tot Sofia?
Brussel tot Sofia wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, Karat - S, Union Ivkoni, Racic Eurobus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Brussel naar Sofia?
Brussel naar Sofia heeft gemiddeld 2 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Brussel naar Sofia?
De vroegste bus van Brussel tot Sofia vertrekt om 05:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Brussel tot Sofia?
De nieuwste bus van Brussel tot Sofia vertrekt om 20:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brussel tot Sofia?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 113,96, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel naar Sofia door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Brussel en Sofia is 38 uur en 55 min.
Is er een directe bus van Brussel naar Sofia?
Ja, er is een directe bus tussen Brussel en Sofia.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel tot Sofia door bus?
De reis van bus van Brussel naar Sofia zorgt voor 127.52kg CO2-uitstoot.