Bus Antwerpen - Amsterdam prijzen vanaf € 5,29

15/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen € 6,99

Antwerpen naar Amsterdam door bus

De reis van Antwerpen naar Amsterdam door bus is 132,77 km en duurt 2 uur en 37 min. Er zijn 65 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 02:40 en de laatste om 23:00. Het is mogelijk om te reizen van Antwerpen naar Amsterdam door bus voor slechts € 5,29 of zoveel als € 31,74. De beste prijs voor deze reis is € 5,29.

Laagste prijs€ 5,29
Reisduur2 uur en 37 min
Aansluiting per dag65
Laagste prijs€ 5,29
Hoogste prijs€ 31,74
Eerste vertrek02:40
Laatste vertrek23:00
Afstand132,77 km
VertrekAntwerpen
AankomstAmsterdam
VervoerdersUnion Ivkoni, FlixBusMeer

Bus Tickets van Antwerp tot Amsterdam

Vertrekdatum
zaterdag 15 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Antwerp tot Amsterdam

Goedkope bus-tickets van Antwerpen tot Amsterdam
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Antwerpen tot Amsterdam.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Antwerpen naar Amsterdam, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Antwerpen naar Amsterdam te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Antwerp tot Amsterdam te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 6,14 tot € 15,99, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 62% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Antwerpen tot Amsterdam

De goedkoopste bustickets voor Antwerpen - Amsterdam zijn te vinden voor slechts € 6,84 als je geluk hebt, of gemiddeld € 8,40. Het duurste ticket kan wel € 10,12 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Amsterdam te reizen

Als je met de bus naar Amsterdam reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Union Ivkoni is een Bulgaarse busmaatschappij die in binnen- en buitenland actief is. Opgericht in 1992, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste busbedrijven in Bulgarije, met een vloot van meer dan 1.000 bussen. Union Ivkoni biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere buslijnen, charterdiensten en internationale routes naar bestemmingen in heel Europa. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne vloot, comfortabele bussen en betrouwbare service.

Diensten aan boord Union Ivkoni, FlixBus, BlaBlaCar Bus van Antwerpen tot Amsterdam
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Antwerpen naar Amsterdam met bus.
Voorzieningen Union Ivkoni FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
air_con Airconditioning check check check
food_and_drink Eten en drinken cross check cross

Antwerpen tot Amsterdam CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
9.29kg
Bus
9.96kg
Vlucht
26.55kg
Carpoolen
21.24kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Antwerpen tot Amsterdam?
Een bus-ticket van Antwerpen tot Amsterdam is € 11,13. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 5,29.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Antwerpen naar Amsterdam?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Antwerpen tot Amsterdam is € 5,29. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Antwerpen en Amsterdam door bus?
Antwerpen tot Amsterdam is 132,77 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Antwerpen en Amsterdam?
Antwerpen tot Amsterdam is gemiddeld 2 uur en 37 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 55 min.
Welke bedrijven werken van Antwerpen tot Amsterdam?
Antwerpen tot Amsterdam wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Union Ivkoni, FlixBus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Antwerpen naar Amsterdam?
Antwerpen naar Amsterdam heeft gemiddeld 65 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Antwerpen naar Amsterdam?
De vroegste bus van Antwerpen tot Amsterdam vertrekt om 02:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Antwerpen tot Amsterdam?
De nieuwste bus van Antwerpen tot Amsterdam vertrekt om 23:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Antwerpen tot Amsterdam?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 5,29, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Antwerpen naar Amsterdam?
Er zijn gemiddeld 65 van Antwerpen om naar Amsterdam te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Antwerpen naar Amsterdam door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Antwerpen en Amsterdam is 1 uur en 55 min.
Is er een directe bus van Antwerpen naar Amsterdam?
Ja, er is een directe bus tussen Antwerpen en Amsterdam.
Wat is de CO2-uitstoot voor Antwerpen tot Amsterdam door bus?
De reis van bus van Antwerpen naar Amsterdam zorgt voor 9.96kg CO2-uitstoot.