Bus Antwerpen - Amsterdam prijzen vanaf 5,99€

Start van
5,99€
Ontdekken

Antwerpen naar Amsterdam door bus

De reis van Antwerpen naar Amsterdam door bus is 132,6 km en duurt 1 uur 55 min. Er zijn 41 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 03:40 en de laatste om 23:40. Het is mogelijk om te reizen van Antwerpen naar Amsterdam door bus voor slechts 5,99€ of zoveel als 39,98€. De beste prijs voor deze reis is 5,99€.

Beste prijs 5,99€
Reisduur 1 uur 55 min
Aansluiting per dag 41
Laagste prijs 5,99€
Hoogste prijs 39,98€
Eerste vertrek 03:40
Laatste vertrek 23:40
Afstand 132,6 km
Vertrek Antwerpen
Aankomst Amsterdam
Vervoerders FlixBus, BlaBlaCar Bus

Bus Tickets van Antwerpen tot Amsterdam

  Oct 04
  6,99€
  17°
  Oct 05
  6,99€
  16°
  Oct 06
  6,99€
  18°
  Oct 07
  5,99€
  19°
  Oct 08
  6,99€
  22°
  Oct 09
  6,99€
  19°
  Oct 10
  6,99€
  13°
  Oct 11
  6,99€
  15°
  Oct 12
  7,25€
  15°
  Oct 13
  6,83€
  15°
  Oct 14
  3,82€
  17°
  Oct 15
  5,65€
  18°
  Oct 16
  3,12€
  18°
  Oct 17
  6,99€
  19°
  Oct 18
  6,99€
  16°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
17°

Bussen van Antwerpen naar Amsterdam

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle bussen van Antwerpen naar Amsterdam.

Het traject van Antwerpen naar Amsterdam wordt dagelijks gereden door bus 47 vertrekkend van van de stations Borsbeeksebrug, Anvers, Antwerp (plantinkaai), Antwerp (van Stralenstraat), Crowne Plaza, Antwerp Berchem Bus Stop, Antwerp Antwerpen Plantin Quay, Plantinkaai 19, Antwerp Bus Stop, Borsbeeksebrug St 32, Antwerp Koningin Astridplein, Antwerp, Van Ertbornstraat (roosevelt) naar naar de stations Sloterdijk, Amsterdam - Aéroport Schiphol, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Duivendrecht, Centraal, Amsterdam Prins Hendrikplantsoen, Amsterdam City Centre - Sloterdijk, Piarcoplein 69, Amsterdam Bus Stop, Piarcoplein Street 1, Amsterdam Piarcoplein, Luchthaven Schiphol Airport (ams).

De gemiddelde duur van de reis bedraagt 2 uur 41 min. De eerste bus vertrekt om 03:50. De laatste bus vertrekt om 22:40.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Antwerpen tot Amsterdam

 
Oct 04
woensdag
17°
6,99€
Oct 05
donderdag
16°
6,99€
Oct 06
vrijdag
18°
6,99€
Oct 07
zaterdag
19°
5,99€
Oct 08
zondag
22°
6,99€
Oct 09
maandag
19°
6,99€
Oct 10
dinsdag
13°
6,99€
Goedkope -tickets van Antwerpen tot Amsterdam
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Antwerpen tot Amsterdam.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Antwerpen naar Amsterdam, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Antwerpen naar Amsterdam te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Antwerpen tot Amsterdam te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 6€ tot 12€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 52% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Antwerpen tot Amsterdam

De goedkoopste bustickets voor Antwerpen - Amsterdam zijn te vinden voor slechts 5€ als je geluk hebt, of gemiddeld 8€. Het duurste ticket kan wel 10€ kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Amsterdam te reizen

Als je met de bus naar Amsterdam reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Diensten aan boord FlixBus and BlaBlaCar Bus van Antwerpen tot Amsterdam
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Antwerpen naar Amsterdam met bus.
Voorzieningen FlixBus BlaBlaCar Bus
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Airconditioning

Antwerpen tot Amsterdam CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
0.9kg
Bus
6.2kg
Vlucht
246.7kg
Carpoolen
23.8kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Antwerpen tot Amsterdam?
Een bus-ticket van Antwerpen tot Amsterdam is 10,28€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 5,99€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Antwerpen naar Amsterdam?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Antwerpen tot Amsterdam is 5,99€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Antwerpen en Amsterdam door bus?
Antwerpen tot Amsterdam is 132,6 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Antwerpen en Amsterdam?
Antwerpen tot Amsterdam is gemiddeld 2 uur 44 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur 55 min.
Welke bedrijven werken van Antwerpen tot Amsterdam?
Antwerpen tot Amsterdam wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Antwerpen naar Amsterdam?
Antwerpen naar Amsterdam heeft gemiddeld 41 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Antwerpen naar Amsterdam?
De vroegste bus van Antwerpen tot Amsterdam vertrekt om 03:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Antwerpen tot Amsterdam?
De nieuwste bus van Antwerpen tot Amsterdam vertrekt om 23:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Antwerpen tot Amsterdam?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is 5,99€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Antwerpen naar Amsterdam gaan?
Er zijn 10 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Antwerpen om naar Amsterdam te gaan. Je kunt gaan van Borsbeeksebrug, Anvers, Antwerp (plantinkaai), Antwerp (van Stralenstraat), Crowne Plaza, Antwerp Berchem Bus Stop, Antwerp Antwerpen Plantin Quay, Plantinkaai 19, Antwerp Bus Stop, Borsbeeksebrug St 32, Antwerp Koningin Astridplein, Antwerp, Van Ertbornstraat (roosevelt) en je kunt aankomen op Sloterdijk, Amsterdam - Aéroport Schiphol, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Duivendrecht, Centraal, Amsterdam Prins Hendrikplantsoen, Amsterdam City Centre - Sloterdijk, Piarcoplein 69, Amsterdam Bus Stop, Piarcoplein Street 1, Amsterdam Piarcoplein, Luchthaven Schiphol Airport (ams).
Hoeveel directe verbindingen gaan van Antwerpen naar Amsterdam?
Er zijn gemiddeld 41 van Antwerpen om naar Amsterdam te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Antwerpen naar Amsterdam door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Antwerpen en Amsterdam is 1 uur 55 min.
Is er een directe bus van Antwerpen naar Amsterdam?
Ja, er is een directe bus tussen Antwerpen en Amsterdam.
Wat is de CO2-uitstoot voor Antwerpen tot Amsterdam door bus?
De reis van bus van Antwerpen naar Amsterdam zorgt voor 6.2kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox