Bus Antwerpen - Warsaw prijzen vanaf € 49,97

15/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Antwerpen naar Warsaw door bus

De reis van Antwerpen naar Warsaw door bus is 1.148,19 km en duurt 24 uur en 9 min. Er zijn 35 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 02:40 en de laatste om 23:10. Het is mogelijk om te reizen van Antwerpen naar Warsaw door bus voor slechts € 49,97 of zoveel als € 183,97. De beste prijs voor deze reis is € 49,97.

Laagste prijs€ 49,97
Reisduur24 uur en 9 min
Aansluiting per dag35
Laagste prijs€ 49,97
Hoogste prijs€ 183,97
Eerste vertrek02:40
Laatste vertrek23:10
Afstand1.148,19 km
VertrekAntwerpen
AankomstWarsaw
VervoerdersSindbad, FlixBus DACH GmbHMeer

Bus Tickets van Antwerp tot Warsaw

Vertrekdatum
zaterdag 15 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Antwerp tot Warsaw

Goedkope bus-tickets van Antwerpen tot Warsaw
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Antwerpen tot Warsaw.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Antwerpen naar Warsaw, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Antwerpen naar Warsaw te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Antwerp tot Warsaw te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 48,19 tot € 85,80, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 44% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Antwerpen tot Warsaw

De goedkoopste bustickets voor Antwerpen - Warsaw zijn te vinden voor slechts € 57,72 als je geluk hebt, of gemiddeld € 71,99. Het duurste ticket kan wel € 81,12 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Warsaw te reizen

Als je met de bus naar Warsaw reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Sindbad is een busmaatschappij die actief is in Polen en binnenlandse en internationale busdiensten aanbiedt. Het uitgebreide netwerk van Sindbad verbindt Polen met verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Tsjechië, Oekraïne en Italië.

Diensten aan boord Sindbad, FlixBus van Antwerpen tot Warsaw
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Antwerpen naar Warsaw met bus.
Voorzieningen Sindbad FlixBus
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check

Antwerpen tot Warsaw CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
80.37kg
Bus
86.11kg
Vlucht
229.64kg
Carpoolen
183.71kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Antwerpen tot Warsaw?
Een bus-ticket van Antwerpen tot Warsaw is € 106,59. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 49,97.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Antwerpen naar Warsaw?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Antwerpen tot Warsaw is € 49,97. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Antwerpen en Warsaw door bus?
Antwerpen tot Warsaw is 1.148,19 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Antwerpen en Warsaw?
Antwerpen tot Warsaw is gemiddeld 24 uur en 9 min. De snelste optie brengt u echter daar in 19 uur en 45 min.
Welke bedrijven werken van Antwerpen tot Warsaw?
Antwerpen tot Warsaw wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Sindbad, FlixBus DACH GmbH, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus, FlixBus France S.A.R.L. diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Antwerpen naar Warsaw?
Antwerpen naar Warsaw heeft gemiddeld 35 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Antwerpen naar Warsaw?
De vroegste bus van Antwerpen tot Warsaw vertrekt om 02:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Antwerpen tot Warsaw?
De nieuwste bus van Antwerpen tot Warsaw vertrekt om 23:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Antwerpen tot Warsaw?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 49,97, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Antwerpen naar Warsaw?
Er zijn gemiddeld 7 van Antwerpen om naar Warsaw te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Antwerpen naar Warsaw door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Antwerpen en Warsaw is 19 uur en 45 min.
Is er een directe bus van Antwerpen naar Warsaw?
Ja, er is een directe bus tussen Antwerpen en Warsaw.
Wat is de CO2-uitstoot voor Antwerpen tot Warsaw door bus?
De reis van bus van Antwerpen naar Warsaw zorgt voor 86.11kg CO2-uitstoot.