Bus Brussel - Londen prijzen vanaf € 24,10

Start van
€ 24,10

Brussel naar Londen door bus

De reis van Brussel naar Londen door bus is 318,47 km en duurt 10 uur en 36 min. Er zijn 14 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 23:35. Het is mogelijk om te reizen van Brussel naar Londen door bus voor slechts € 24,10 of zoveel als € 160,99. De beste prijs voor deze reis is € 24,10.

Laagste prijs€ 24,10
Reisduur10 uur en 36 min
Aansluiting per dag14
Laagste prijs€ 24,10
Hoogste prijs€ 160,99
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek23:35
Afstand318,47 km
VertrekBrussel
AankomstLonden
VervoerdersTGV inOui, BlaBlaCar BusMeer

Bus Tickets van Brussels tot London

Vertrekdatum
donderdag 22 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Brussels tot London

Goedkope bus-tickets van Brussel tot Londen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel tot Londen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel naar Londen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel naar Londen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Brussels tot London te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 24,98 tot € 50,11, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 50% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Brussel tot Londen

De goedkoopste bustickets voor Brussel - Londen zijn te vinden voor slechts € 27,72 als je geluk hebt, of gemiddeld € 36,46. Het duurste ticket kan wel € 50,00 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Londen te reizen

Als je met de bus naar Londen reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

Eurostar is een hogesnelheidstrein die Londen verbindt met verschillende steden op het vasteland van Europa, waaronder Parijs, Brussel en Amsterdam. Eurostar, gelanceerd in 1994, heeft zich sindsdien gevestigd als een populair vervoermiddel voor vakantiegangers en zakenreizigers. Met snelheden tot 300 km/u bieden de Eurostar-treinen een snelle en milieuvriendelijke verbinding.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Brussel tot Londen

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Eurostar en TGV inOui wanneer u van Brussel naar Londen reist.

Standard

Eurostar Standard-tickets zijn voor prijsbewuste reizigers en de meest beschikbare en betaalbare optie. Ze hebben echter een beperkte flexibiliteit
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Premier

Eurostar Standard Premier-tickets bieden een premium economy-ervaring, ideaal voor rustig en comfortabel werken, maar tegen hogere kosten dan Standard. Dit ticket is inclusief extra beenruimte, gratis maaltijden en toegang tot tijdschriften.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Premier

Business Premier-tickets zijn de eersteklas optie van Eurostar met comfort en flexibiliteit van het hoogste niveau, maar ook de duurste. Met dit ticket beschikt u over ruime zitplaatsen, heerlijke maaltijden geserveerd op uw stoel, toegang tot exclusieve lounges en toegewijde assistentie.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Business Premier-reizigers en Eurostar™ carte blanche-houders profiteren van gratis WiFi in de lounges op geselecteerde stations. Gratis wifi-vouchers zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie van Ashford. Alle treinen bieden ook gratis wifi, verbinding maken via EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Vanaf september 2012 is er zonder extra kosten een rustige busoptie beschikbaar voor Business- en Standard Premier-reizigers.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel beschikt over Britse en Europese stopcontacten. Business Premier en Standard Premier zijn ook voorzien van USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Met uw Eurostar-ticket kunt u een royale hoeveelheid bagage meenemen aan boord, zonder gewichtsbeperkingen. U kunt twee koffers en één handtas meenemen, allemaal correct geëtiketteerd, zolang ze niet langer zijn dan 85 cm. Kinderwagens en kinderwagens zijn toegestaan aan boord. U kunt ook uw fiets of muziekinstrument meenemen. Deze tellen mee als een van uw twee middelgrote bagagestukken, zolang deze zich in een draagtas van minder dan 85 cm lang bevinden.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Hulp voor reizigers met een handicap of ouderen is op alle stations beschikbaar. Het soort hulp verschilt per locatie. Het wordt aanbevolen om minimaal 24 uur van tevoren te reserveren, met een aankomsttijd van 60 minuten als u niet vooraf heeft gereserveerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Café Métropole aan boord van de Eurostar-treinen biedt kortingen op herbruikbare bekers. Onverkocht voedsel wordt gedoneerd aan Olio, wat de Londense gemeenschappen ten goede komt. Eten in Standard Premier: Standard Premier biedt de hele dag internationale gerechten. Het ontbijt bestaat uit fruit, gebak en nog veel meer tot 10:14 uur. Na 10:15 uur kunt u genieten van een lichte maaltijd, dessert en drankjes. Food in Business Premier: Het menu van Business Premier is samengesteld door chef-kok Raymond Blanc OBE met een Michelin-ster. Drankjes, van thee tot champagne, zijn gedurende de hele reis verkrijgbaar.
air_con Airconditioning open icon close icon
Gedurende de hele reis wordt voortdurend frisse lucht aangezogen en gefilterd.
bicycle Fiets open icon close icon
Heb je een muziekinstrument of gitaar kleiner dan 85 cm? U kunt het meenemen als onderdeel van uw bagage op Eurostar. Als u een boxfiets heeft, kunt u een plekje reserveren door contact op te nemen met de Eurostar-reisservice (beschikbaar op bepaalde treinen). Vouw- en kinderfietsen kleiner dan 85 cm zijn welkom, maar dienen wel in een beschermende tas te zitten. Let op: e-scooters en hoverboards zijn een no-go. Bovendien kunt u naast uw bagage ook een paar ski's of een snowboard meenemen
wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
Diensten aan boord TGV inOui, BlaBlaCar Bus, Eurostar van Brussel tot Londen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brussel naar Londen met bus.
Voorzieningen TGV inOui BlaBlaCar Bus Eurostar FlixBus RegioJet
quiet_zone Stiltezone check cross cross cross check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
luggage Bagage check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross check cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross check check check
air_con Airconditioning check check check check check
bicycle Fiets check cross check cross check
sleeper_couchette Slaper check cross check cross cross

Brussel tot Londen CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
22.29kg
Bus
23.89kg
Vlucht
63.69kg
Carpoolen
50.95kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Brussel tot Londen?
Een bus-ticket van Brussel tot Londen is € 39,90. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 24,10.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brussel naar Londen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brussel tot Londen is € 24,10. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brussel en Londen door bus?
Brussel tot Londen is 318,47 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Brussel en Londen?
Brussel tot Londen is gemiddeld 10 uur en 36 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Brussel tot Londen?
Brussel tot Londen wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail TGV inOui, BlaBlaCar Bus, Eurostar, FlixBus, RegioJet diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Brussel naar Londen?
Brussel naar Londen heeft gemiddeld 14 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Brussel naar Londen?
De vroegste bus van Brussel tot Londen vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Brussel tot Londen?
De nieuwste bus van Brussel tot Londen vertrekt om 23:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brussel tot Londen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 24,10, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Brussel naar Londen gaan?
Er zijn 6 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Brussel om naar Londen te gaan. Je kunt gaan van Brussel-Zuid, Zaventem, Arcaden, Brussel, Bruxelles-Congres, Bruxelles Gare du Nord en je kunt aankomen op London Hyde Park, London St Pancras, Stansted Airport, Gatwick Airport, London City Airport, London Victoria, London Waterloo, London Premier Inn Heathrow Terminal 5, London Heathrow Airport Terminal 5, Southend Airport, London Heathrow Airport, London Paddington, London Stratford, Luton Airport , London Euston, London Southend Airport, Waterloo, London Charing Cross, London Bridge.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Brussel naar Londen?
Er zijn gemiddeld 6 van Brussel om naar Londen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel naar Londen door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Brussel en Londen is 5 uur en 30 min.
Is er een directe bus van Brussel naar Londen?
Ja, er is een directe bus tussen Brussel en Londen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel tot Londen door bus?
De reis van bus van Brussel naar Londen zorgt voor 23.89kg CO2-uitstoot.