Bus Brussel - Madrid prijzen vanaf € 51,98

Start van
€ 51,98
Ontdekken

Brussel naar Madrid door bus

De reis van Brussel naar Madrid door bus is 1.317,96 km en duurt 22 uur en 47 min. Er zijn 18 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:45 en de laatste om 19:05. Het is mogelijk om te reizen van Brussel naar Madrid door bus voor slechts € 51,98 of zoveel als € 237,41. De beste prijs voor deze reis is € 51,98.

Laagste prijs€ 51,98
Reisduur22 uur en 47 min
Aansluiting per dag18
Laagste prijs€ 51,98
Hoogste prijs€ 237,41
Eerste vertrek00:45
Laatste vertrek19:05
Afstand1.317,96 km
VertrekBrussel
AankomstMadrid
VervoerdersAlsa, IryoMeer

Bus Tickets van Brussels tot Madrid

Vertrekdatum
zaterdag 2 dec 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Brussels tot Madrid

Goedkope bus-tickets van Brussel tot Madrid
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brussel tot Madrid.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brussel naar Madrid, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brussel naar Madrid te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Brussels tot Madrid te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Busmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 52,97 tot € 108,98, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 51% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Brussel tot Madrid

De goedkoopste bustickets voor Brussel - Madrid zijn te vinden voor slechts € 48,43 als je geluk hebt, of gemiddeld € 79,56. Het duurste ticket kan wel € 106,96 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Madrid te reizen

Als je met de bus naar Madrid reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alsa, opgericht in 1923, is een vooraanstaande Spaanse busmaatschappij die nationale en internationale routes exploiteert. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen van Europa. Alsa biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder reguliere en expresroutes, luxe bussen en slaapbussen. Alsa, toegewijd aan duurzaamheid, verkleint zijn ecologische voetafdruk door alternatieve brandstoffen en energie-efficiënte technologieën te gebruiken.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Iryo is een Spaanse hogesnelheidstreinmaatschappij, opgericht in 2019 en bedient de grote steden van Spanje, zoals Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Valencia en Zaragoza. iryo is actief op het nationale spoorwegnet in Spanje en maakt gebruik van de nieuwste AVE hogesnelheidstreinen om passagiers te vervoeren met snelheden tot 310 km/u.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

Tickettypes en faciliteiten van Brussel tot Madrid

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Iryo en OUIGO wanneer u van Brussel naar Madrid reist.

Inicial

Het initiële tarief van iryo biedt betaalbare reizen zonder concessies te doen aan comfort of service.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Singular

Het ‘Singular tarief’ biedt flexibiliteit voor ondernemers en bedrijven met een persoonlijke klantenservice van iryo-assistenten.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Singular ONLY YOU

Het tarief "Singular Only YOU" is bedoeld voor ondernemers en bedrijven en biedt de beste voorwaarden voor wijzigingen en annuleringen van het ticket.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Infinita

Infinita is het all-inclusive tarief van iryo dat de beste reismogelijkheden biedt met flexibiliteit en comfort.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Maak verbinding met gratis WiFi op iryo-treinen in elke klasse. Geniet van films, tv-programma's, live nieuws en Spotify voor entertainment.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel in iryo-treinen wordt geleverd met stopcontacten, en die in de Infinita- en Singular Cafe-klasse beschikken over extra USB-poorten.
luggage Bagage open icon close icon
Op iryo-treinen kunt u dankzij het flexibele bagagebeleid comfortabel reizen met maximaal 3 stuks bagage, inclusief een stuk handbagage. De maximale grootte voor 2 grotere stukken is 85x55x35cm, terwijl handbagage 36x27x15cm moet zijn. Het totale gewichtslimiet is 25 kg.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
iryo-treinen zijn ontworpen met het oog op inclusiviteit, bieden speciale zitplaatsen voor passagiers met beperkte mobiliteit en zorgen voor trapvrije toegang tijdens zowel het in- als uitstappen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
iryo biedt kwaliteitsmenu's voor alle klassen. Vind het restaurant/bar aan boord meestal dichtbij bus 2. Voor Infinita Class-passagiers worden de maaltijden op uw zitplaats geserveerd, maar vergeet niet om 24 uur van tevoren te reserveren.
air_con Airconditioning open icon close icon
Geniet van frisse en comfortabele lucht in de ETR1000-trein; Het geavanceerde airconditioningsysteem ververst de lucht in het hele rijtuig in slechts 3 minuten, waardoor elke passagier een royale 35 m3/u frisse buitenlucht krijgt.
bicycle Fiets open icon close icon
In de Iryo-treinen kun je per touringcar één gedemonteerde fiets of elektrische scooter meenemen, zolang deze maar in een tas zit en binnen een afmeting van 90x120x40 cm blijft. Het is gratis te vervoeren! Houd er rekening mee dat u zelf zorgt voor het laden, bewaren en lossen. Houd ook rekening met het comfort en de veiligheid van andere passagiers en onthoud dat eventuele veroorzaakte schade voor uw rekening komt.
wifi Wifi open icon close icon
Je hebt toegang tot WiFi (OUIFI) en duikt tegen een extra vergoeding in het OUIFUN-entertainmentportaal.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Op Ouigo-treinen zijn in bepaalde touringcars alleen stoelen op het bovendek voorzien van stopcontacten. Houd er rekening mee dat voor deze stoelen een toeslag geldt en dat er op het benedendek helemaal geen stopcontacten zijn.
luggage Bagage open icon close icon
Met OUIGO kunt u gratis twee kleine handbagageartikelen of één stuk handbagage van 36 x 27 x 15 cm meenemen, samen met handbagage van 55 x 35 x 25 cm, zonder gewichtsbeperkingen. Voor grotere artikelen geldt een toeslag van € 5,- bij vooraf gemaakte onlineboekingen, en deze kan oplopen tot € 20,- als u persoonlijk op het station betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In Frankrijk bieden de Train classique-diensten van OUIGO een snackservice aan de zitplaats, hoewel deze niet beschikbaar is op de hogesnelheidstreinen. Voor degenen die door Spanje reizen, serveert een bezoek aan de OUIBAR in bus 4 een verscheidenheid aan drankjes en snacks.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel en alle touringcars zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bent u van plan grotere spullen mee te nemen, zoals een fiets, scooter, ski's of een muziekinstrument? Als u vooraf online boekt, betaalt u slechts € 5,-. Maar als u besluit om op het station te betalen, loopt het tarief op tot € 20.
Diensten aan boord Alsa, Iryo, BlaBlaCar Bus van Brussel tot Madrid
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brussel naar Madrid met bus.
Voorzieningen Alsa Iryo BlaBlaCar Bus OUIGO FlixBus TGV inOui
wifi Wifi check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check
bicycle Fiets check cross cross cross cross check
power_sockets Stopcontacten cross check check check check check
air_con Airconditioning cross cross check cross check check
food_and_drink Eten en drinken cross cross cross check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross cross cross cross check
accessibility Toegankelijkheid cross cross cross cross cross check
sleeper_couchette Slaper cross cross cross cross cross check

Brussel tot Madrid CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
92.26kg
Bus
98.85kg
Vlucht
263.59kg
Carpoolen
210.87kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Brussel tot Madrid?
Een bus-ticket van Brussel tot Madrid is € 80,54. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 51,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brussel naar Madrid?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brussel tot Madrid is € 51,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brussel en Madrid door bus?
Brussel tot Madrid is 1.317,96 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Brussel en Madrid?
Brussel tot Madrid is gemiddeld 22 uur en 47 min. De snelste optie brengt u echter daar in 17 uur en 25 min.
Welke bedrijven werken van Brussel tot Madrid?
Brussel tot Madrid wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Alsa, Iryo, BlaBlaCar Bus, OUIGO, FlixBus, TGV inOui diensten op deze route vinden.
Hoeveel bus per dag gaan van Brussel naar Madrid?
Brussel naar Madrid heeft gemiddeld 18 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Brussel naar Madrid?
De vroegste bus van Brussel tot Madrid vertrekt om 00:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Brussel tot Madrid?
De nieuwste bus van Brussel tot Madrid vertrekt om 19:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brussel tot Madrid?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 51,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Brussel naar Madrid door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Brussel en Madrid is 17 uur en 25 min.
Is er een directe bus van Brussel naar Madrid?
Ja, er is een directe bus tussen Brussel en Madrid.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brussel tot Madrid door bus?
De reis van bus van Brussel naar Madrid zorgt voor 98.85kg CO2-uitstoot.