Bus Kortrijk - Londen prijzen vanaf € 21,98

Start van
€ 21,98

Kortrijk naar Londen door bus

De reis van Kortrijk naar Londen door bus is 246,35 km en duurt 7 uur en 7 min. Er zijn 1 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 11:15 en de laatste om 16:45. Het is mogelijk om te reizen van Kortrijk naar Londen door bus voor slechts € 21,98 of zoveel als € 86,98. De beste prijs voor deze reis is € 21,98.

Laagste prijs€ 21,98
Reisduur7 uur en 7 min
Aansluiting per dag1
Laagste prijs€ 21,98
Hoogste prijs€ 86,98
Eerste vertrek11:15
Laatste vertrek16:45
Afstand246,35 km
VertrekKortrijk
AankomstLonden
VervoerdersFlixBus
Goedkope bus-tickets van Kortrijk tot Londen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Kortrijk tot Londen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Kortrijk naar Londen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Kortrijk naar Londen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope bustickets te boeken van Kortrijk tot Londen

De goedkoopste bustickets voor Kortrijk - Londen zijn te vinden voor slechts € 29,13 als je geluk hebt, of gemiddeld € 86,68. Het duurste ticket kan wel € 600,39 kosten.

Vind de beste dag om met de bus naar Londen te reizen

Als je met de bus naar Londen reist, kun je, als je drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Diensten aan boord FlixBus van Kortrijk tot Londen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Kortrijk naar Londen met bus.
Voorzieningen FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check
air_con Airconditioning check

Kortrijk tot Londen CO2-uitstoot door Bus

Ecology
Trein
17.24kg
Bus
18.48kg
Vlucht
49.27kg
Carpoolen
39.42kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een bus-ticket van Kortrijk tot Londen?
Een bus-ticket van Kortrijk tot Londen is € 54,48. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 21,98.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Kortrijk naar Londen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Kortrijk tot Londen is € 21,98. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Kortrijk en Londen door bus?
Kortrijk tot Londen is 246,35 km.
Hoe lang duurt de bus tussen Kortrijk en Londen?
Kortrijk tot Londen is gemiddeld 7 uur en 7 min. De snelste optie brengt u echter daar in 7 uur en 0 min.
Hoeveel bus per dag gaan van Kortrijk naar Londen?
Kortrijk naar Londen heeft gemiddeld 1 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste bus van Kortrijk naar Londen?
De vroegste bus van Kortrijk tot Londen vertrekt om 11:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste bus van Kortrijk tot Londen?
De nieuwste bus van Kortrijk tot Londen vertrekt om 16:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Kortrijk tot Londen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste bus-ticket dat we hebben gevonden is € 21,98, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Kortrijk naar Londen gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Kortrijk om naar Londen te gaan. Je kunt gaan van Bissegem, Kortrijk (BE) en je kunt aankomen op Stansted Airport, Southend Airport, London Charing Cross, London Premier Inn Heathrow Terminal 5, London Bridge, Luton Airport , London Waterloo, Gatwick Airport, London Paddington, London City Airport, London Victoria, London Euston, London St Pancras, London Southend Airport, London Stratford, Waterloo, London Hyde Park, London Heathrow Airport, London Heathrow Airport Terminal 5.
Wat is de snelste reistijd tussen Kortrijk naar Londen door bus?
De snelste reistijd met bus tussen Kortrijk en Londen is 7 uur en 0 min.
Is er een directe bus van Kortrijk naar Londen?
Ja, er is een directe bus tussen Kortrijk en Londen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Kortrijk tot Londen door bus?
De reis van bus van Kortrijk naar Londen zorgt voor 18.48kg CO2-uitstoot.