Trein Antwerpen - Dilbeek prijzen vanaf € 8,30

15/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Antwerpen naar Dilbeek door trein

De reis van Antwerpen naar Dilbeek door trein is 42,61 km en duurt 1 uur en 44 min. Er zijn 394 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 23:54. Het is mogelijk om te reizen van Antwerpen naar Dilbeek door trein voor slechts € 8,30 of zoveel als € 10,40. De beste prijs voor deze reis is € 8,30.

Laagste prijs€ 8,30
Reisduur1 uur en 44 min
Aansluiting per dag394
Laagste prijs€ 8,30
Hoogste prijs€ 10,40
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek23:54
Afstand42,61 km
VertrekAntwerpen
AankomstDilbeek
VervoerdersSNCB
Goedkope trein-tickets van Antwerpen tot Dilbeek
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Antwerpen tot Dilbeek.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Antwerpen naar Dilbeek, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Antwerpen naar Dilbeek te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Antwerpen naar Dilbeek

De goedkoopste Antwerpen - Dilbeek treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 8,00 als je geluk hebt, of € 8,17 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 9,72 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Dilbeek te reizen

Als u met de trein naar Dilbeek reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Diensten aan boord SNCB van Antwerpen tot Dilbeek
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Antwerpen naar Dilbeek met train.
Voorzieningen SNCB
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Antwerpen tot Dilbeek CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.98kg
Bus
3.2kg
Vlucht
8.52kg
Carpoolen
6.82kg
Wat is de CO2-uitstoot van Antwerpen tot Dilbeek met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Antwerpen en Dilbeek is 2.98kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Antwerpen en Dilbeek? Door de trein te nemen tussen Antwerpen en Dilbeek bespaar je 5.54kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.22kg vs de bus en 3.84kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Antwerpen tot Dilbeek?
Een trein-ticket van Antwerpen tot Dilbeek is € 9,01. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,30.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Antwerpen naar Dilbeek?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Antwerpen tot Dilbeek is € 8,30. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Antwerpen en Dilbeek door trein?
Antwerpen tot Dilbeek is 42,61 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Antwerpen en Dilbeek?
Antwerpen tot Dilbeek is gemiddeld 1 uur en 44 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 47 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Antwerpen naar Dilbeek?
Antwerpen naar Dilbeek heeft gemiddeld 394 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Antwerpen naar Dilbeek?
De vroegste trein van Antwerpen tot Dilbeek vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Antwerpen tot Dilbeek?
De nieuwste trein van Antwerpen tot Dilbeek vertrekt om 23:54. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Antwerpen tot Dilbeek?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,30, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Antwerpen naar Dilbeek door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Antwerpen en Dilbeek is 0 uur en 47 min.
Is er een directe trein van Antwerpen naar Dilbeek?
Ja, er is een directe trein tussen Antwerpen en Dilbeek.
Wat is de CO2-uitstoot voor Antwerpen tot Dilbeek door trein?
De reis van trein van Antwerpen naar Dilbeek zorgt voor 2.98kg CO2-uitstoot.