Trein Arras - Brussel prijzen vanaf € 25,00

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Arras naar Brussel door trein

De reis van Arras naar Brussel door trein is 126,97 km en duurt 1 uur en 54 min. Er zijn 7 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:44 en de laatste om 21:17. Het is mogelijk om te reizen van Arras naar Brussel door trein voor slechts € 25,00 of zoveel als € 178,00. De beste prijs voor deze reis is € 25,00.

Laagste prijs€ 25,00
Reisduur1 uur en 54 min
Aansluiting per dag7
Laagste prijs€ 25,00
Hoogste prijs€ 178,00
Eerste vertrek06:44
Laatste vertrek21:17
Afstand126,97 km
VertrekArras
AankomstBrussel
VervoerdersTGV inOui, TERMeer

Trein Tickets van Arras tot Brussels

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Arras tot Brussels

Goedkope trein-tickets van Arras tot Brussel
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Arras tot Brussel.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Arras naar Brussel, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Arras naar Brussel te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Arras tot Brussels te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Arras naar Brussel

De goedkoopste Arras - Brussel treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 26,52 als je geluk hebt, of € 31,23 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 41,50 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Brussel te reizen

Als u met de trein naar Brussel reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

TGV staat voor Train à Grande Vitesse, wat zich vertaalt naar een hogesnelheidstrein. Het is een soort hogesnelheidstrein die in Frankrijk en andere delen van Europa rijdt. De TGV werd voor het eerst geïntroduceerd in 1981 en is sindsdien een populair vervoermiddel geworden voor binnenlandse en internationale reizen. De TGV (Train à Grande Vitesse), verwijst nu naar een type trein dat op hogesnelheidslijnen in Frankrijk een snelheid van 320 km/u kan halen. In Frankrijk en Europa zijn er twee soorten TGV's die worden geëxploiteerd door SNCF Voyageurs: de TGV INOUI, die meer comfort biedt, en de goedkope TGV OUIGO.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Arras tot Brussel

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TER en TGV inOui wanneer u van Arras naar Brussel reist.

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
Diensten aan boord TGV inOui, TER, SNCF van Arras tot Brussel
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Arras naar Brussel met train.
Voorzieningen TGV inOui TER SNCF TGV Eurostar
quiet_zone Stiltezone check cross check check cross
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
luggage Bagage check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check
air_con Airconditioning check cross check check check
bicycle Fiets check cross check check check
sleeper_couchette Slaper check cross check check check

Arras tot Brussel CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.89kg
Bus
9.52kg
Vlucht
25.39kg
Carpoolen
20.32kg
Wat is de CO2-uitstoot van Arras tot Brussel met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Arras en Brussel is 8.89kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Arras en Brussel? Door de trein te nemen tussen Arras en Brussel bespaar je 16.5kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.63kg vs de bus en 11.43kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Arras tot Brussel?
Een trein-ticket van Arras tot Brussel is € 45,62. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 25,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Arras naar Brussel?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Arras tot Brussel is € 25,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Arras en Brussel door trein?
Arras tot Brussel is 126,97 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Arras en Brussel?
Arras tot Brussel is gemiddeld 1 uur en 54 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 11 min.
Welke bedrijven werken van Arras tot Brussel?
Arras tot Brussel wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail TGV inOui, TER, SNCF, TGV, Eurostar diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Arras naar Brussel?
Arras naar Brussel heeft gemiddeld 7 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Arras naar Brussel?
De vroegste trein van Arras tot Brussel vertrekt om 06:44. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Arras tot Brussel?
De nieuwste trein van Arras tot Brussel vertrekt om 21:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Arras tot Brussel?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 25,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Arras naar Brussel?
Er zijn gemiddeld 1 van Arras om naar Brussel te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Arras naar Brussel door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Arras en Brussel is 1 uur en 11 min.
Is er een directe trein van Arras naar Brussel?
Ja, er is een directe trein tussen Arras en Brussel.
Wat is de CO2-uitstoot voor Arras tot Brussel door trein?
De reis van trein van Arras naar Brussel zorgt voor 8.89kg CO2-uitstoot.