Trein Malderen - Oostende prijzen vanaf € 14,80

22/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Malderen naar Oostende door trein

De reis van Malderen naar Oostende door trein is 95,93 km en duurt 1 uur en 54 min. Er zijn 42 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:10 en de laatste om 23:52. Het is mogelijk om te reizen van Malderen naar Oostende door trein voor slechts € 14,80 of zoveel als € 15,50. De beste prijs voor deze reis is € 14,80.

Laagste prijs€ 14,80
Reisduur1 uur en 54 min
Aansluiting per dag42
Laagste prijs€ 14,80
Hoogste prijs€ 15,50
Eerste vertrek00:10
Laatste vertrek23:52
Afstand95,93 km
VertrekMalderen
AankomstOostende
VervoerdersSNCB, belgianrail

Goedkope trein-tickets van Malderen tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Malderen tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Malderen naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Malderen naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Malderen naar Oostende

De goedkoopste Malderen - Oostende treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 12,50 als je geluk hebt, of € 14,44 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 16,15 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Oostende te reizen

Als u met de trein naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

Tickettypes en faciliteiten van Malderen tot Oostende

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB wanneer u van Malderen naar Oostende reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is niet beschikbaar in de NMBS-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De meeste NMBS-treinwagons zijn voorzien van stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
Op NMBS-ritten mag je 3 stuks bagage meenemen met een gezamenlijk gewicht van minder dan 30 kg. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw spullen netjes boven of onder uw stoel opbergen. Neem gerust aktetassen, rugzakken, koffers, handmatige of automatische rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, opvouwbare fietsen, eenwielers, scooters en zelfs sportartikelen zoals ski's mee.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Er wordt assistentie verleend aan personen met beperkte mobiliteit.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Er is geen restauratierijtuig beschikbaar in de NMBS-treinen. Het wordt aanbevolen dat passagiers hun eigen snacks en water meenemen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Momenteel heeft 30% van de NMBS-treinzitplaatsen geen airconditioning. Het doel is om dit in 2026 terug te brengen naar 20% en in 2032 alle treinen uit te rusten met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U kunt gratis aktetassen, rugzakken, koffers, rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, vouwfietsen, eenwielers, scooters en sportartikelen meenemen aan boord. Het maximaal toegestane gewicht is 30 kg en maximaal drie items per passagier. U dient hun bagage op te bergen in de daarvoor bestemde ruimte boven en onder hun stoelen. Voor (elektrische) fietsen, tandems, fietskarren of segways is een Fietssupplement vereist.
Diensten aan boord SNCB van Malderen tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Malderen naar Oostende met train.
Voorzieningen SNCB
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Malderen tot Oostende CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.72kg
Bus
7.2kg
Vlucht
19.19kg
Carpoolen
15.35kg
Wat is de CO2-uitstoot van Malderen tot Oostende met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Malderen en Oostende is 6.72kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Malderen en Oostende? Door de trein te nemen tussen Malderen en Oostende bespaar je 12.47kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.48kg vs de bus en 8.63kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Malderen tot Oostende?
Een trein-ticket van Malderen tot Oostende is € 15,10. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 14,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Malderen naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Malderen tot Oostende is € 14,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Malderen en Oostende door trein?
Malderen tot Oostende is 95,93 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Malderen en Oostende?
Malderen tot Oostende is gemiddeld 1 uur en 54 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 28 min.
Welke bedrijven werken van Malderen tot Oostende?
Malderen tot Oostende wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail SNCB, belgianrail diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Malderen naar Oostende?
Malderen naar Oostende heeft gemiddeld 42 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Malderen naar Oostende?
De vroegste trein van Malderen tot Oostende vertrekt om 00:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Malderen tot Oostende?
De nieuwste trein van Malderen tot Oostende vertrekt om 23:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Malderen tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 14,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Malderen naar Oostende door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Malderen en Oostende is 1 uur en 28 min.
Is er een directe trein van Malderen naar Oostende?
Ja, er is een directe trein tussen Malderen en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Malderen tot Oostende door trein?
De reis van trein van Malderen naar Oostende zorgt voor 6.72kg CO2-uitstoot.