Trein Oostende - Gentbrugge prijzen vanaf € 9,80

23/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Oostende naar Gentbrugge door trein

De reis van Oostende naar Gentbrugge door trein is 63,12 km en duurt 1 uur en 31 min. Er zijn 106 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:01 en de laatste om 23:08. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Gentbrugge door trein voor slechts € 9,80 of zoveel als € 9,80. De beste prijs voor deze reis is € 9,80.

Laagste prijs€ 9,80
Reisduur1 uur en 31 min
Aansluiting per dag106
Laagste prijs€ 9,80
Hoogste prijs€ 9,80
Eerste vertrek00:01
Laatste vertrek23:08
Afstand63,12 km
VertrekOostende
AankomstGentbrugge
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Oostende tot Gentbrugge
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Gentbrugge.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Gentbrugge, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Gentbrugge te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Oostende naar Gentbrugge

De goedkoopste Oostende - Gentbrugge treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Gentbrugge te reizen

Als u met de trein naar Gentbrugge reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Oostende tot Gentbrugge CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.42kg
Bus
4.73kg
Vlucht
12.62kg
Carpoolen
10.1kg
Wat is de CO2-uitstoot van Oostende tot Gentbrugge met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Oostende en Gentbrugge is 4.42kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Oostende en Gentbrugge? Door de trein te nemen tussen Oostende en Gentbrugge bespaar je 8.2kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.31kg vs de bus en 5.68kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Oostende tot Gentbrugge?
Een trein-ticket van Oostende tot Gentbrugge is € 9,80. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 9,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Gentbrugge?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Gentbrugge is € 9,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Gentbrugge door trein?
Oostende tot Gentbrugge is 63,12 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Oostende en Gentbrugge?
Oostende tot Gentbrugge is gemiddeld 1 uur en 31 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 59 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Oostende naar Gentbrugge?
Oostende naar Gentbrugge heeft gemiddeld 106 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Oostende naar Gentbrugge?
De vroegste trein van Oostende tot Gentbrugge vertrekt om 00:01. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Oostende tot Gentbrugge?
De nieuwste trein van Oostende tot Gentbrugge vertrekt om 23:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Gentbrugge?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 9,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Gentbrugge door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Oostende en Gentbrugge is 0 uur en 59 min.
Is er een directe trein van Oostende naar Gentbrugge?
Ja, er is een directe trein tussen Oostende en Gentbrugge.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Gentbrugge door trein?
De reis van trein van Oostende naar Gentbrugge zorgt voor 4.42kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Oostende

Weekendjes weg van Oostende

Internationale routes van Oostende en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Oostende

Belangrijkste trajecten naarGentbrugge

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten