Vind een trein van Scherpenheuvel naar Oostende

22/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Scherpenheuvel naar Oostende door trein

De reis van Scherpenheuvel naar Oostende door trein is 146,76 km en duurt 5 uur en 3 min. Er zijn 74 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:01 en de laatste om 23:05. Het is mogelijk om te reizen van Scherpenheuvel naar Oostende door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur5 uur en 3 min
Aansluiting per dag74
Eerste vertrek05:01
Laatste vertrek23:05
Afstand146,76 km
VertrekScherpenheuvel
AankomstOostende
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Scherpenheuvel tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Scherpenheuvel tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Scherpenheuvel naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Scherpenheuvel naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Scherpenheuvel naar Oostende

De goedkoopste Scherpenheuvel - Oostende treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Oostende te reizen

Als u met de trein naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Scherpenheuvel tot Oostende CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
10.27kg
Bus
11.01kg
Vlucht
29.35kg
Carpoolen
23.48kg
Wat is de CO2-uitstoot van Scherpenheuvel tot Oostende met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Scherpenheuvel en Oostende is 10.27kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Scherpenheuvel en Oostende? Door de trein te nemen tussen Scherpenheuvel en Oostende bespaar je 19.08kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.74kg vs de bus en 13.21kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Scherpenheuvel en Oostende door trein?
Scherpenheuvel tot Oostende is 146,76 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Scherpenheuvel en Oostende?
Scherpenheuvel tot Oostende is gemiddeld 5 uur en 3 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 34 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Scherpenheuvel naar Oostende?
Scherpenheuvel naar Oostende heeft gemiddeld 74 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Scherpenheuvel naar Oostende?
De vroegste trein van Scherpenheuvel tot Oostende vertrekt om 05:01. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Scherpenheuvel tot Oostende?
De nieuwste trein van Scherpenheuvel tot Oostende vertrekt om 23:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Scherpenheuvel naar Oostende door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Scherpenheuvel en Oostende is 2 uur en 34 min.
Is er een directe trein van Scherpenheuvel naar Oostende?
Ja, er is een directe trein tussen Scherpenheuvel en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Scherpenheuvel tot Oostende door trein?
De reis van trein van Scherpenheuvel naar Oostende zorgt voor 10.27kg CO2-uitstoot.