Vind een trein van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies

Waver naar Frasnes-lez-Gosselies door trein

De reis van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies door trein is 22,52 km en duurt 4 uur en 12 min. Er zijn 88 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:46 en de laatste om 22:34. Het is mogelijk om te reizen van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur4 uur en 12 min
Aansluiting per dag88
Eerste vertrek05:46
Laatste vertrek22:34
Afstand22,52 km
VertrekWaver
AankomstFrasnes-lez-Gosselies
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Waver tot Frasnes-lez-Gosselies
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Waver tot Frasnes-lez-Gosselies.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies

De goedkoopste Waver - Frasnes-lez-Gosselies treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Frasnes-lez-Gosselies te reizen

Als u met de trein naar Frasnes-lez-Gosselies reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Waver tot Frasnes-lez-Gosselies CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.58kg
Bus
1.69kg
Vlucht
4.5kg
Carpoolen
3.6kg
Wat is de CO2-uitstoot van Waver tot Frasnes-lez-Gosselies met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Waver en Frasnes-lez-Gosselies is 1.58kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Waver en Frasnes-lez-Gosselies? Door de trein te nemen tussen Waver en Frasnes-lez-Gosselies bespaar je 2.92kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.11kg vs de bus en 2.02kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Waver en Frasnes-lez-Gosselies door trein?
Waver tot Frasnes-lez-Gosselies is 22,52 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Waver en Frasnes-lez-Gosselies?
Waver tot Frasnes-lez-Gosselies is gemiddeld 4 uur en 12 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 52 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies?
Waver naar Frasnes-lez-Gosselies heeft gemiddeld 88 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies?
De vroegste trein van Waver tot Frasnes-lez-Gosselies vertrekt om 05:46. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Waver tot Frasnes-lez-Gosselies?
De nieuwste trein van Waver tot Frasnes-lez-Gosselies vertrekt om 22:34. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Waver naar Frasnes-lez-Gosselies door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Waver en Frasnes-lez-Gosselies is 0 uur en 52 min.
Is er een directe trein van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies?
Ja, er is een directe trein tussen Waver en Frasnes-lez-Gosselies.
Wat is de CO2-uitstoot voor Waver tot Frasnes-lez-Gosselies door trein?
De reis van trein van Waver naar Frasnes-lez-Gosselies zorgt voor 1.58kg CO2-uitstoot.