Vind een trein van Borgerhout naar Ieper

17/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Borgerhout naar Ieper door trein

De reis van Borgerhout naar Ieper door trein is 115,6 km en duurt 3 uur en 28 min. Er zijn 72 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:16 en de laatste om 22:58. Het is mogelijk om te reizen van Borgerhout naar Ieper door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur3 uur en 28 min
Aansluiting per dag72
Eerste vertrek00:16
Laatste vertrek22:58
Afstand115,6 km
VertrekBorgerhout
AankomstIeper
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Borgerhout tot Ieper
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Borgerhout tot Ieper.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Borgerhout naar Ieper, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Borgerhout naar Ieper te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Vind de beste dag om met de trein naar Ieper te reizen

Als u met de trein naar Ieper reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Borgerhout tot Ieper CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.09kg
Bus
8.67kg
Vlucht
23.12kg
Carpoolen
18.5kg
Wat is de CO2-uitstoot van Borgerhout tot Ieper met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Borgerhout en Ieper is 8.09kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Borgerhout en Ieper? Door de trein te nemen tussen Borgerhout en Ieper bespaar je 15.03kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.58kg vs de bus en 10.41kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Borgerhout en Ieper door trein?
Borgerhout tot Ieper is 115,6 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Borgerhout en Ieper?
Borgerhout tot Ieper is gemiddeld 3 uur en 28 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 11 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Borgerhout naar Ieper?
Borgerhout naar Ieper heeft gemiddeld 72 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Borgerhout naar Ieper?
De vroegste trein van Borgerhout tot Ieper vertrekt om 00:16. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Borgerhout tot Ieper?
De nieuwste trein van Borgerhout tot Ieper vertrekt om 22:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Borgerhout naar Ieper door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Borgerhout en Ieper is 2 uur en 11 min.
Is er een directe trein van Borgerhout naar Ieper?
Ja, er is een directe trein tussen Borgerhout en Ieper.
Wat is de CO2-uitstoot voor Borgerhout tot Ieper door trein?
De reis van trein van Borgerhout naar Ieper zorgt voor 8.09kg CO2-uitstoot.