Trein Ciney - Hoei prijzen vanaf € 9,10

22/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Ciney naar Hoei door trein

De reis van Ciney naar Hoei door trein is 26,7 km en duurt 1 uur en 16 min. Er zijn 44 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:13 en de laatste om 22:07. Het is mogelijk om te reizen van Ciney naar Hoei door trein voor slechts € 9,10 of zoveel als € 11,00. De beste prijs voor deze reis is € 9,10.

Laagste prijs€ 9,10
Reisduur1 uur en 16 min
Aansluiting per dag44
Laagste prijs€ 9,10
Hoogste prijs€ 11,00
Eerste vertrek00:13
Laatste vertrek22:07
Afstand26,7 km
VertrekCiney
AankomstHoei
VervoerdersSNCB

Goedkope trein-tickets van Ciney tot Hoei
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Ciney tot Hoei.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Ciney naar Hoei, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Ciney naar Hoei te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Ciney naar Hoei

De goedkoopste Ciney - Hoei treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 12,50 als je geluk hebt, of € 14,73 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 16,15 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Hoei te reizen

Als u met de trein naar Hoei reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Diensten aan boord SNCB van Ciney tot Hoei
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Ciney naar Hoei met train.
Voorzieningen SNCB
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Ciney tot Hoei CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.87kg
Bus
2kg
Vlucht
5.34kg
Carpoolen
4.27kg
Wat is de CO2-uitstoot van Ciney tot Hoei met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Ciney en Hoei is 1.87kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Ciney en Hoei? Door de trein te nemen tussen Ciney en Hoei bespaar je 3.47kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.13kg vs de bus en 2.4kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Ciney tot Hoei?
Een trein-ticket van Ciney tot Hoei is € 9,66. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 9,10.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Ciney naar Hoei?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Ciney tot Hoei is € 9,10. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Ciney en Hoei door trein?
Ciney tot Hoei is 26,7 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Ciney en Hoei?
Ciney tot Hoei is gemiddeld 1 uur en 16 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 42 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Ciney naar Hoei?
Ciney naar Hoei heeft gemiddeld 44 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Ciney naar Hoei?
De vroegste trein van Ciney tot Hoei vertrekt om 00:13. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Ciney tot Hoei?
De nieuwste trein van Ciney tot Hoei vertrekt om 22:07. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Ciney tot Hoei?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 9,10, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Ciney naar Hoei door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Ciney en Hoei is 0 uur en 42 min.
Is er een directe trein van Ciney naar Hoei?
Ja, er is een directe trein tussen Ciney en Hoei.
Wat is de CO2-uitstoot voor Ciney tot Hoei door trein?
De reis van trein van Ciney naar Hoei zorgt voor 1.87kg CO2-uitstoot.