Trein Ciney - Brussel (Jette) prijzen vanaf € 13,00

22/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Ciney naar Brussel (Jette) door trein

De reis van Ciney naar Brussel (Jette) door trein is 84,14 km en duurt 5 uur en 24 min. Er zijn 55 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:48 en de laatste om 22:59. Het is mogelijk om te reizen van Ciney naar Brussel (Jette) door trein voor slechts € 13,00 of zoveel als € 14,40. De beste prijs voor deze reis is € 13,00.

Laagste prijs€ 13,00
Reisduur5 uur en 24 min
Aansluiting per dag55
Laagste prijs€ 13,00
Hoogste prijs€ 14,40
Eerste vertrek04:48
Laatste vertrek22:59
Afstand84,14 km
VertrekCiney
AankomstBrussel (Jette)
Vervoerdersbelgianrail, SNCB

Goedkope trein-tickets van Ciney tot Brussel (Jette)
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Ciney tot Brussel (Jette).

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Ciney naar Brussel (Jette), is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Ciney naar Brussel (Jette) te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Ciney naar Brussel (Jette)

De goedkoopste Ciney - Brussel (Jette) treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 12,50 als je geluk hebt, of € 14,73 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 16,15 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Brussel (Jette) te reizen

Als u met de trein naar Brussel (Jette) reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Diensten aan boord SNCB van Ciney tot Brussel (Jette)
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Ciney naar Brussel (Jette) met train.
Voorzieningen SNCB
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Ciney tot Brussel (Jette) CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
5.89kg
Bus
6.31kg
Vlucht
16.83kg
Carpoolen
13.46kg
Wat is de CO2-uitstoot van Ciney tot Brussel (Jette) met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Ciney en Brussel (Jette) is 5.89kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Ciney en Brussel (Jette)? Door de trein te nemen tussen Ciney en Brussel (Jette) bespaar je 10.94kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.42kg vs de bus en 7.57kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Ciney tot Brussel (Jette)?
Een trein-ticket van Ciney tot Brussel (Jette) is € 13,23. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 13,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Ciney naar Brussel (Jette)?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Ciney tot Brussel (Jette) is € 13,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Ciney en Brussel (Jette) door trein?
Ciney tot Brussel (Jette) is 84,14 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Ciney en Brussel (Jette)?
Ciney tot Brussel (Jette) is gemiddeld 5 uur en 24 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 25 min.
Welke bedrijven werken van Ciney tot Brussel (Jette)?
Ciney tot Brussel (Jette) wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail belgianrail, SNCB diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Ciney naar Brussel (Jette)?
Ciney naar Brussel (Jette) heeft gemiddeld 55 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Ciney naar Brussel (Jette)?
De vroegste trein van Ciney tot Brussel (Jette) vertrekt om 04:48. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Ciney tot Brussel (Jette)?
De nieuwste trein van Ciney tot Brussel (Jette) vertrekt om 22:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Ciney tot Brussel (Jette)?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 13,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Ciney naar Brussel (Jette) door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Ciney en Brussel (Jette) is 1 uur en 25 min.
Is er een directe trein van Ciney naar Brussel (Jette)?
Ja, er is een directe trein tussen Ciney en Brussel (Jette).
Wat is de CO2-uitstoot voor Ciney tot Brussel (Jette) door trein?
De reis van trein van Ciney naar Brussel (Jette) zorgt voor 5.89kg CO2-uitstoot.