Trein Namen - Lille, Hauts-de-France prijzen vanaf € 30,39

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Namen naar Lille, Hauts-de-France door trein

De reis van Namen naar Lille, Hauts-de-France door trein is 129,27 km en duurt 2 uur en 51 min. Er zijn 8 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:19 en de laatste om 20:32. Het is mogelijk om te reizen van Namen naar Lille, Hauts-de-France door trein voor slechts € 30,39 of zoveel als € 80,40. De beste prijs voor deze reis is € 30,39.

Laagste prijs€ 30,39
Reisduur2 uur en 51 min
Aansluiting per dag8
Laagste prijs€ 30,39
Hoogste prijs€ 80,40
Eerste vertrek05:19
Laatste vertrek20:32
Afstand129,27 km
VertrekNamen
AankomstLille, Hauts-de-France
VervoerdersSNCF, FlibcoMeer

Trein Tickets van Namur tot Lille

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Namur tot Lille

Goedkope trein-tickets van Namen tot Lille, Hauts-de-France
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Namen tot Lille, Hauts-de-France.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Namen naar Lille, Hauts-de-France, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Namen naar Lille, Hauts-de-France te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Namur tot Lille te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Namen naar Lille, Hauts-de-France

De goedkoopste Namen - Lille, Hauts-de-France treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 19,19 als je geluk hebt, of € 27,58 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 55,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Lille, Hauts-de-France te reizen

Als u met de trein naar Lille, Hauts-de-France reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

Tickettypes en faciliteiten van Namen tot Lille, Hauts-de-France

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB wanneer u van Namen naar Lille, Hauts-de-France reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is niet beschikbaar in de NMBS-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De meeste NMBS-treinwagons zijn voorzien van stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
Op NMBS-ritten mag je 3 stuks bagage meenemen met een gezamenlijk gewicht van minder dan 30 kg. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw spullen netjes boven of onder uw stoel opbergen. Neem gerust aktetassen, rugzakken, koffers, handmatige of automatische rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, opvouwbare fietsen, eenwielers, scooters en zelfs sportartikelen zoals ski's mee.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Er wordt assistentie verleend aan personen met beperkte mobiliteit.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Er is geen restauratierijtuig beschikbaar in de NMBS-treinen. Het wordt aanbevolen dat passagiers hun eigen snacks en water meenemen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Momenteel heeft 30% van de NMBS-treinzitplaatsen geen airconditioning. Het doel is om dit in 2026 terug te brengen naar 20% en in 2032 alle treinen uit te rusten met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U kunt gratis aktetassen, rugzakken, koffers, rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, vouwfietsen, eenwielers, scooters en sportartikelen meenemen aan boord. Het maximaal toegestane gewicht is 30 kg en maximaal drie items per passagier. U dient hun bagage op te bergen in de daarvoor bestemde ruimte boven en onder hun stoelen. Voor (elektrische) fietsen, tandems, fietskarren of segways is een Fietssupplement vereist.
Diensten aan boord SNCF, Flibco, SNCB van Namen tot Lille, Hauts-de-France
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Namen naar Lille, Hauts-de-France met train.
Voorzieningen SNCF Flibco SNCB FlixBus BlaBlaCar Bus
quiet_zone Stiltezone check cross cross cross cross
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
luggage Bagage check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross cross cross cross
food_and_drink Eten en drinken check cross check check cross
air_con Airconditioning check check cross check check
bicycle Fiets check cross cross cross cross
sleeper_couchette Slaper check cross cross cross cross

Namen tot Lille, Hauts-de-France CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
9.05kg
Bus
9.7kg
Vlucht
25.85kg
Carpoolen
20.68kg
Wat is de CO2-uitstoot van Namen tot Lille, Hauts-de-France met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Namen en Lille, Hauts-de-France is 9.05kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Namen en Lille, Hauts-de-France? Door de trein te nemen tussen Namen en Lille, Hauts-de-France bespaar je 16.8kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.65kg vs de bus en 11.63kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Namen tot Lille, Hauts-de-France?
Een trein-ticket van Namen tot Lille, Hauts-de-France is € 52,53. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 30,39.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Namen naar Lille, Hauts-de-France?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Namen tot Lille, Hauts-de-France is € 30,39. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Namen en Lille, Hauts-de-France door trein?
Namen tot Lille, Hauts-de-France is 129,27 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Namen en Lille, Hauts-de-France?
Namen tot Lille, Hauts-de-France is gemiddeld 2 uur en 51 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 13 min.
Welke bedrijven werken van Namen tot Lille, Hauts-de-France?
Namen tot Lille, Hauts-de-France wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail SNCF, Flibco, SNCB, FlixBus, BlaBlaCar Bus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Namen naar Lille, Hauts-de-France?
Namen naar Lille, Hauts-de-France heeft gemiddeld 8 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Namen naar Lille, Hauts-de-France?
De vroegste trein van Namen tot Lille, Hauts-de-France vertrekt om 05:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Namen tot Lille, Hauts-de-France?
De nieuwste trein van Namen tot Lille, Hauts-de-France vertrekt om 20:32. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Namen tot Lille, Hauts-de-France?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 30,39, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Namen naar Lille, Hauts-de-France door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Namen en Lille, Hauts-de-France is 2 uur en 13 min.
Is er een directe trein van Namen naar Lille, Hauts-de-France?
Ja, er is een directe trein tussen Namen en Lille, Hauts-de-France.
Wat is de CO2-uitstoot voor Namen tot Lille, Hauts-de-France door trein?
De reis van trein van Namen naar Lille, Hauts-de-France zorgt voor 9.05kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Namen

Weekendjes weg van Namen

Internationale routes van Namen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Namen

Belangrijkste trajecten naarLille, Hauts-de-France

Andere populaire trajecten