Trein Thessaloniki - Piraeus prijzen vanaf € 45,50

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 45,50

Thessaloniki naar Piraeus door trein

De reis van Thessaloniki naar Piraeus door trein is 306,24 km en duurt 4 uur en 55 min. Er zijn 1 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 08:56 en de laatste om 08:56. Het is mogelijk om te reizen van Thessaloniki naar Piraeus door trein voor slechts € 45,50 of zoveel als € 52,00. De beste prijs voor deze reis is € 45,50.

Laagste prijs€ 45,50
Reisduur4 uur en 55 min
Aansluiting per dag1
Laagste prijs€ 45,50
Hoogste prijs€ 52,00
Eerste vertrek08:56
Laatste vertrek08:56
Afstand306,24 km
VertrekThessaloniki
AankomstPiraeus
VervoerdersTRAINOSET

Goedkope trein-tickets van Thessaloniki tot Piraeus
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Thessaloniki tot Piraeus.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Thessaloniki naar Piraeus, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Thessaloniki naar Piraeus te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 39,94 tot € 58,00, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 31% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Thessaloniki naar Piraeus

De goedkoopste Thessaloniki - Piraeus treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 47,71 als je geluk hebt, of € 49,34 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 52,36 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Piraeus te reizen

Als u met de trein naar Piraeus reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Thessaloniki tot Piraeus CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
21.44kg
Bus
22.97kg
Vlucht
61.25kg
Carpoolen
49kg
Wat is de CO2-uitstoot van Thessaloniki tot Piraeus met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Thessaloniki en Piraeus is 21.44kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Thessaloniki en Piraeus? Door de trein te nemen tussen Thessaloniki en Piraeus bespaar je 39.81kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.53kg vs de bus en 27.56kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Thessaloniki tot Piraeus?
Een trein-ticket van Thessaloniki tot Piraeus is € 50,61. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 45,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Thessaloniki naar Piraeus?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Thessaloniki tot Piraeus is € 45,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Thessaloniki en Piraeus door trein?
Thessaloniki tot Piraeus is 306,24 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Thessaloniki en Piraeus?
Thessaloniki tot Piraeus is gemiddeld 4 uur en 55 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 43 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Thessaloniki naar Piraeus?
Thessaloniki naar Piraeus heeft gemiddeld 1 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Thessaloniki naar Piraeus?
De vroegste trein van Thessaloniki tot Piraeus vertrekt om 08:56. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Thessaloniki tot Piraeus?
De nieuwste trein van Thessaloniki tot Piraeus vertrekt om 08:56. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Thessaloniki tot Piraeus?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 45,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Thessaloniki naar Piraeus door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Thessaloniki en Piraeus is 4 uur en 43 min.
Is er een directe trein van Thessaloniki naar Piraeus?
Ja, er is een directe trein tussen Thessaloniki en Piraeus.
Wat is de CO2-uitstoot voor Thessaloniki tot Piraeus door trein?
De reis van trein van Thessaloniki naar Piraeus zorgt voor 21.44kg CO2-uitstoot.