Trein Piraeus - Patras prijzen vanaf € 28,00

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 28,00

Piraeus naar Patras door trein

De reis van Piraeus naar Patras door trein is 169,93 km en duurt 19 uur en 49 min. Er zijn 1 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 22:15 en de laatste om 22:15. Het is mogelijk om te reizen van Piraeus naar Patras door trein voor slechts € 28,00 of zoveel als € 28,00. De beste prijs voor deze reis is € 28,00.

Laagste prijs€ 28,00
Reisduur19 uur en 49 min
Aansluiting per dag1
Laagste prijs€ 28,00
Hoogste prijs€ 28,00
Eerste vertrek22:15
Laatste vertrek22:15
Afstand169,93 km
VertrekPiraeus
AankomstPatras
VervoerdersTRAINOSET

Goedkope trein-tickets van Piraeus tot Patras
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Piraeus tot Patras.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Piraeus naar Patras, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Piraeus naar Patras te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

De prijzen van treinkaartjes fluctueren doorgaans naarmate de vertrekdatum nadert. De komende dagen blijven de treinticketkosten echter stabiel op € 28,00. Of u nu vooruit plant of last-minute besluit, u vindt tickets binnen een vergelijkbare prijsklasse. Dus ontspan en boek wanneer u er klaar voor bent! Vergeet niet om de meest recente prijzen en beschikbaarheid te controleren voordat u boekt, zodat u zeker weet dat u over de meest nauwkeurige informatie voor uw reis beschikt.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Piraeus naar Patras

De goedkoopste Piraeus - Patras treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 23,41 als je geluk hebt, of € 24,40 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 28,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Patras te reizen

Als u met de trein naar Patras reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Piraeus tot Patras CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
11.89kg
Bus
12.74kg
Vlucht
33.99kg
Carpoolen
27.19kg
Wat is de CO2-uitstoot van Piraeus tot Patras met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Piraeus en Patras is 11.89kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Piraeus en Patras? Door de trein te nemen tussen Piraeus en Patras bespaar je 22.1kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.85kg vs de bus en 15.3kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Piraeus tot Patras?
Een trein-ticket van Piraeus tot Patras is € 28,00. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 28,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Piraeus naar Patras?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Piraeus tot Patras is € 28,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Piraeus en Patras door trein?
Piraeus tot Patras is 169,93 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Piraeus en Patras?
Piraeus tot Patras is gemiddeld 19 uur en 49 min. De snelste optie brengt u echter daar in 19 uur en 25 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Piraeus naar Patras?
Piraeus naar Patras heeft gemiddeld 1 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Piraeus naar Patras?
De vroegste trein van Piraeus tot Patras vertrekt om 22:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Piraeus tot Patras?
De nieuwste trein van Piraeus tot Patras vertrekt om 22:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Piraeus tot Patras?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 28,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Piraeus naar Patras door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Piraeus en Patras is 19 uur en 25 min.
Is er een directe trein van Piraeus naar Patras?
Ja, er is een directe trein tussen Piraeus en Patras.
Wat is de CO2-uitstoot voor Piraeus tot Patras door trein?
De reis van trein van Piraeus naar Patras zorgt voor 11.89kg CO2-uitstoot.