Trein Den Haag - Paris prijzen vanaf € 60,70

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 60,70

Den Haag naar Paris door trein

De reis van Den Haag naar Paris door trein is 384,46 km en duurt 3 uur en 37 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:41 en de laatste om 13:19. Het is mogelijk om te reizen van Den Haag naar Paris door trein voor slechts € 60,70 of zoveel als € 216,29. De beste prijs voor deze reis is € 60,70.

Laagste prijs€ 60,70
Reisduur3 uur en 37 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 60,70
Hoogste prijs€ 216,29
Eerste vertrek05:41
Laatste vertrek13:19
Afstand384,46 km
VertrekDen Haag
AankomstParis
VervoerdersNederlandse-Spoorwegen (NS), FlixTrainMeer

Trein Tickets van The Hague tot Paris

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van The Hague tot Paris

Goedkope trein-tickets van Den Haag tot Paris
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Den Haag tot Paris.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Den Haag naar Paris, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Den Haag naar Paris te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van The Hague tot Paris te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Den Haag naar Paris

De goedkoopste Den Haag - Paris treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 53,70 als je geluk hebt, of € 103,43 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 140,70 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Paris te reizen

Als u met de trein naar Paris reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Den Haag tot Paris

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van FlixTrain en Thalys wanneer u van Den Haag naar Paris reist.

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
bicycle Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Maak moeiteloos verbinding met FlixTrain en geniet van gratis wifi, of u nu aan het werk bent, aan het chatten bent of gewoon aan het browsen bent.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Houd uw apparaten opgeladen en gebruiksklaar. FlixTrain-stoelen zijn uitgerust met stopcontacten en USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Voor uw veiligheid en het comfort van iedereen aan boord staat FlixBus toe dat u één handbagage meeneemt die onder de stoel of in het bagagevak moet passen. U mag ook één ingecheckte koffer meenemen, maar zorg ervoor dat u deze zelf kunt in- en uitladen en in de bagageruimte of onder uw stoel kunt opbergen. Zorg ervoor dat uw bagage niet omvangrijk is of een risico voor anderen vormt. Vergeet niet dat het uw verantwoordelijkheid is om tijdens de reis op uw bezittingen te letten.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
FlixTrain geeft prioriteit aan comfort voor iedereen. Passagiers met mobiliteitsproblemen kunnen speciale zitplaatsen boeken en gebruik maken van gratis vervoer voor opvouwbare rolstoelen en mobiliteitshulpmiddelen. Neem contact op met FlixTrain voor alle benodigde hulp.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel FlixTrain geen catering aan boord biedt, kunt u wel uw eigen hapjes en drankjes meenemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Met FlixTrain kun je een extra stuk bagage inpakken, maar het is een goed idee om vroeg te boeken, aangezien de treinruimte beperkt is. Heb je een sportuitrusting of een groot muziekinstrument? Ze zijn ook welkom, maar er kan een extra vergoeding van toepassing zijn. Als u rondfietst, kunt u uw fiets voor slechts 9 euro op specifieke plekken parkeren, maar zorg ervoor dat deze een standaardformaat heeft en vrij is van extra opzetstukken. Vergeet niet om tijdig een plekje voor je fiets te reserveren, want de ruimte raakt snel vol
wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord FlixTrain, Thalys, Eurostar van Den Haag tot Paris
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Den Haag naar Paris met train.
Voorzieningen FlixTrain Thalys Eurostar
quiet_zone Stiltezone check check cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check check
bicycle Fiets check check check
sleeper_couchette Slaper check check check

Den Haag tot Paris CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
26.91kg
Bus
28.83kg
Vlucht
76.89kg
Carpoolen
61.51kg
Wat is de CO2-uitstoot van Den Haag tot Paris met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Den Haag en Paris is 26.91kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Den Haag en Paris? Door de trein te nemen tussen Den Haag en Paris bespaar je 49.98kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.92kg vs de bus en 34.6kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Den Haag tot Paris?
Een trein-ticket van Den Haag tot Paris is € 129,53. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 60,70.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Den Haag naar Paris?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Den Haag tot Paris is € 60,70. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Den Haag en Paris door trein?
Den Haag tot Paris is 384,46 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Den Haag en Paris?
Den Haag tot Paris is gemiddeld 3 uur en 37 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 9 min.
Welke bedrijven werken van Den Haag tot Paris?
Den Haag tot Paris wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Nederlandse-Spoorwegen (NS), FlixTrain, Thalys, Eurostar diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Den Haag naar Paris?
Den Haag naar Paris heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Den Haag naar Paris?
De vroegste trein van Den Haag tot Paris vertrekt om 05:41. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Den Haag tot Paris?
De nieuwste trein van Den Haag tot Paris vertrekt om 13:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Den Haag tot Paris?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 60,70, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Den Haag naar Paris door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Den Haag en Paris is 2 uur en 9 min.
Is er een directe trein van Den Haag naar Paris?
Ja, er is een directe trein tussen Den Haag en Paris.
Wat is de CO2-uitstoot voor Den Haag tot Paris door trein?
De reis van trein van Den Haag naar Paris zorgt voor 26.91kg CO2-uitstoot.