Trein Strasbourg - Gent prijzen vanaf € 122,60

29/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Strasbourg naar Gent door trein

De reis van Strasbourg naar Gent door trein is 398,67 km en duurt 5 uur en 40 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:59 en de laatste om 17:01. Het is mogelijk om te reizen van Strasbourg naar Gent door trein voor slechts € 122,60 of zoveel als € 297,60. De beste prijs voor deze reis is € 122,60.

Laagste prijs€ 122,60
Reisduur5 uur en 40 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 122,60
Hoogste prijs€ 297,60
Eerste vertrek05:59
Laatste vertrek17:01
Afstand398,67 km
VertrekStrasbourg
AankomstGent
VervoerdersSNCB, SNCFMeer

Trein Tickets van Strasbourg tot Ghent

Vertrekdatum
woensdag 29 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Strasbourg tot Ghent

Goedkope trein-tickets van Strasbourg tot Gent
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Strasbourg tot Gent.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Strasbourg naar Gent, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Strasbourg naar Gent te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Strasbourg tot Ghent te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Strasbourg naar Gent

De goedkoopste Strasbourg - Gent treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 53,44 als je geluk hebt, of € 68,28 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 90,93 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Gent te reizen

Als u met de trein naar Gent reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tickettypes en faciliteiten van Strasbourg tot Gent

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB en Thalys wanneer u van Strasbourg naar Gent reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is niet beschikbaar in de NMBS-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De meeste NMBS-treinwagons zijn voorzien van stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
Op NMBS-ritten mag je 3 stuks bagage meenemen met een gezamenlijk gewicht van minder dan 30 kg. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw spullen netjes boven of onder uw stoel opbergen. Neem gerust aktetassen, rugzakken, koffers, handmatige of automatische rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, opvouwbare fietsen, eenwielers, scooters en zelfs sportartikelen zoals ski's mee.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Er wordt assistentie verleend aan personen met beperkte mobiliteit.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Er is geen restauratierijtuig beschikbaar in de NMBS-treinen. Het wordt aanbevolen dat passagiers hun eigen snacks en water meenemen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Momenteel heeft 30% van de NMBS-treinzitplaatsen geen airconditioning. Het doel is om dit in 2026 terug te brengen naar 20% en in 2032 alle treinen uit te rusten met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U kunt gratis aktetassen, rugzakken, koffers, rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, vouwfietsen, eenwielers, scooters en sportartikelen meenemen aan boord. Het maximaal toegestane gewicht is 30 kg en maximaal drie items per passagier. U dient hun bagage op te bergen in de daarvoor bestemde ruimte boven en onder hun stoelen. Voor (elektrische) fietsen, tandems, fietskarren of segways is een Fietssupplement vereist.
wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord SNCB, SNCF, Thalys van Strasbourg tot Gent
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Strasbourg naar Gent met train.
Voorzieningen SNCB SNCF Thalys DB - InterCity Express (ICE)
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
luggage Bagage check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check
quiet_zone Stiltezone cross check check check
accessibility Toegankelijkheid cross check check check
air_con Airconditioning cross check check check
bicycle Fiets cross check check check
sleeper_couchette Slaper cross check check check

Strasbourg tot Gent CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
27.91kg
Bus
29.9kg
Vlucht
79.73kg
Carpoolen
63.79kg
Wat is de CO2-uitstoot van Strasbourg tot Gent met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Strasbourg en Gent is 27.91kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Strasbourg en Gent? Door de trein te nemen tussen Strasbourg en Gent bespaar je 51.82kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.99kg vs de bus en 35.88kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Strasbourg tot Gent?
Een trein-ticket van Strasbourg tot Gent is € 235,30. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 122,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Strasbourg naar Gent?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Strasbourg tot Gent is € 122,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Strasbourg en Gent door trein?
Strasbourg tot Gent is 398,67 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Strasbourg en Gent?
Strasbourg tot Gent is gemiddeld 5 uur en 40 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 33 min.
Welke bedrijven werken van Strasbourg tot Gent?
Strasbourg tot Gent wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail SNCB, SNCF, Thalys, DB - InterCity Express (ICE) diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Strasbourg naar Gent?
Strasbourg naar Gent heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Strasbourg naar Gent?
De vroegste trein van Strasbourg tot Gent vertrekt om 05:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Strasbourg tot Gent?
De nieuwste trein van Strasbourg tot Gent vertrekt om 17:01. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Strasbourg tot Gent?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 122,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Strasbourg naar Gent door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Strasbourg en Gent is 4 uur en 33 min.
Is er een directe trein van Strasbourg naar Gent?
Ja, er is een directe trein tussen Strasbourg en Gent.
Wat is de CO2-uitstoot voor Strasbourg tot Gent door trein?
De reis van trein van Strasbourg naar Gent zorgt voor 27.91kg CO2-uitstoot.