Trein Brugge - Nevers prijzen vanaf € 88,80

17/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Brugge naar Nevers door trein

De reis van Brugge naar Nevers door trein is 469,72 km en duurt 6 uur en 23 min. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:56 en de laatste om 16:58. Het is mogelijk om te reizen van Brugge naar Nevers door trein voor slechts € 88,80 of zoveel als € 88,80. De beste prijs voor deze reis is € 88,80.

Laagste prijs€ 88,80
Reisduur6 uur en 23 min
Aansluiting per dag5
Laagste prijs€ 88,80
Hoogste prijs€ 88,80
Eerste vertrek04:56
Laatste vertrek16:58
Afstand469,72 km
VertrekBrugge
AankomstNevers
VervoerdersSNCF

Goedkope trein-tickets van Brugge tot Nevers
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brugge tot Nevers.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brugge naar Nevers, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brugge naar Nevers te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Brugge naar Nevers

De goedkoopste Brugge - Nevers treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 80,25 als je geluk hebt, of € 95,17 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 135,52 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Nevers te reizen

Als u met de trein naar Nevers reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Diensten aan boord SNCF van Brugge tot Nevers
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brugge naar Nevers met train.
Voorzieningen SNCF
quiet_zone Stiltezone check
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
accessibility Toegankelijkheid check
food_and_drink Eten en drinken check
air_con Airconditioning check
bicycle Fiets check
sleeper_couchette Slaper check

Brugge tot Nevers CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
32.88kg
Bus
35.23kg
Vlucht
93.94kg
Carpoolen
75.16kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brugge tot Nevers met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brugge en Nevers is 32.88kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brugge en Nevers? Door de trein te nemen tussen Brugge en Nevers bespaar je 61.06kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.35kg vs de bus en 42.28kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Brugge tot Nevers?
Een trein-ticket van Brugge tot Nevers is € 88,80. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 88,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brugge naar Nevers?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brugge tot Nevers is € 88,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brugge en Nevers door trein?
Brugge tot Nevers is 469,72 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brugge en Nevers?
Brugge tot Nevers is gemiddeld 6 uur en 23 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 30 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Brugge naar Nevers?
Brugge naar Nevers heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brugge naar Nevers?
De vroegste trein van Brugge tot Nevers vertrekt om 04:56. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brugge tot Nevers?
De nieuwste trein van Brugge tot Nevers vertrekt om 16:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brugge tot Nevers?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 88,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Brugge naar Nevers door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brugge en Nevers is 5 uur en 30 min.
Is er een directe trein van Brugge naar Nevers?
Ja, er is een directe trein tussen Brugge en Nevers.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brugge tot Nevers door trein?
De reis van trein van Brugge naar Nevers zorgt voor 32.88kg CO2-uitstoot.