Trein Luik - Freiburg, Baden-Württemberg prijzen vanaf € 220,06

29/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg door trein

De reis van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg door trein is 337,18 km en duurt 6 uur en 27 min. Er zijn 6 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:43 en de laatste om 10:43. Het is mogelijk om te reizen van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg door trein voor slechts € 220,06 of zoveel als € 220,06. De beste prijs voor deze reis is € 220,06.

Laagste prijs€ 220,06
Reisduur6 uur en 27 min
Aansluiting per dag6
Laagste prijs€ 220,06
Hoogste prijs€ 220,06
Eerste vertrek06:43
Laatste vertrek10:43
Afstand337,18 km
VertrekLuik
AankomstFreiburg, Baden-Württemberg
VervoerdersTGV inOui, EuroCityMeer

Trein Tickets van Liège tot Freiburg

Vertrekdatum
woensdag 29 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Liège tot Freiburg

Goedkope trein-tickets van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Liège tot Freiburg te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg

De goedkoopste Luik - Freiburg, Baden-Württemberg treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 41,65 als je geluk hebt, of € 52,26 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 60,80 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Freiburg, Baden-Württemberg te reizen

Als u met de trein naar Freiburg, Baden-Württemberg reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Tickettypes en faciliteiten van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, TGV inOui en DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
Diensten aan boord TGV inOui, EuroCity, DB - Regionalbahn van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg met train.
Voorzieningen TGV inOui EuroCity DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) Thalys
quiet_zone Stiltezone check check check check check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
luggage Bagage check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check
air_con Airconditioning check check check check check
bicycle Fiets check check check check check
sleeper_couchette Slaper check check check check check

Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
23.6kg
Bus
25.29kg
Vlucht
67.44kg
Carpoolen
53.95kg
Wat is de CO2-uitstoot van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Luik en Freiburg, Baden-Württemberg is 23.6kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Luik en Freiburg, Baden-Württemberg? Door de trein te nemen tussen Luik en Freiburg, Baden-Württemberg bespaar je 43.84kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.69kg vs de bus en 30.35kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg?
Een trein-ticket van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg is € 220,06. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 220,06.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg is € 220,06. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Luik en Freiburg, Baden-Württemberg door trein?
Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg is 337,18 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Luik en Freiburg, Baden-Württemberg?
Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg is gemiddeld 6 uur en 27 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 16 min.
Welke bedrijven werken van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg?
Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail TGV inOui, EuroCity, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), Thalys diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg?
Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg heeft gemiddeld 6 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg?
De vroegste trein van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg vertrekt om 06:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg?
De nieuwste trein van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg vertrekt om 10:43. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 220,06, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Luik en Freiburg, Baden-Württemberg is 5 uur en 16 min.
Is er een directe trein van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg?
Ja, er is een directe trein tussen Luik en Freiburg, Baden-Württemberg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Luik tot Freiburg, Baden-Württemberg door trein?
De reis van trein van Luik naar Freiburg, Baden-Württemberg zorgt voor 23.6kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Luik

Weekendjes weg van Luik

Internationale routes van Luik en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Luik

Belangrijkste trajecten naarFreiburg, Baden-Württemberg

Andere populaire trajecten