Trein Alicante - Valencia prijzen vanaf € 9,55

29/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 10,18
€ 10,16
€ 9,55

Alicante naar Valencia door trein

De reis van Alicante naar Valencia door trein is 125,51 km en duurt 2 uur en 12 min. Er zijn 9 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:55 en de laatste om 19:30. Het is mogelijk om te reizen van Alicante naar Valencia door trein voor slechts € 9,55 of zoveel als € 54,17. De beste prijs voor deze reis is € 9,55.

Laagste prijs€ 9,55
Reisduur2 uur en 12 min
Aansluiting per dag9
Laagste prijs€ 9,55
Hoogste prijs€ 54,17
Eerste vertrek06:55
Laatste vertrek19:30
Afstand125,51 km
VertrekAlicante
AankomstValencia
VervoerdersRenfe REGIONAL, Renfe - IntercityMeer

Trein Tickets van Alicante tot Valencia

Vertrekdatum
woensdag 29 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Alicante tot Valencia

Goedkope trein-tickets van Alicante tot Valencia
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Alicante tot Valencia.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Alicante naar Valencia, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Alicante naar Valencia te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Alicante tot Valencia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 13,55 tot € 18,05, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 25% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Alicante naar Valencia

De goedkoopste Alicante - Valencia treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 15,63 als je geluk hebt, of € 18,08 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 28,45 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Valencia te reizen

Als u met de trein naar Valencia reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Euromed is een busmaatschappij die actief is in Spanje en grote steden zoals Barcelona, Valencia en Alicante met elkaar verbindt. Het bedrijf biedt comfortabele en moderne touringcars met voorzieningen als airconditioning, verstelbare stoelen en gratis wifi. Euromed biedt ook een scala aan ticketopties, waaronder flexibele tarieven en kortingen voor kinderen, senioren en groepen. Het bedrijf staat bekend om zijn stiptheid en betrouwbaarheid, met frequente vertrekken en aankomsten. Euromed maakt deel uit van de Renfe-groep, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, en biedt verbindingen met andere vervoerswijzen zoals treinen en veerboten.

Alicante tot Valencia CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.79kg
Bus
9.41kg
Vlucht
25.1kg
Carpoolen
20.08kg
Wat is de CO2-uitstoot van Alicante tot Valencia met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Alicante en Valencia is 8.79kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Alicante en Valencia? Door de trein te nemen tussen Alicante en Valencia bespaar je 16.31kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.62kg vs de bus en 11.29kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Alicante tot Valencia?
Een trein-ticket van Alicante tot Valencia is € 30,17. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 9,55.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Alicante naar Valencia?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Alicante tot Valencia is € 9,55. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Alicante en Valencia door trein?
Alicante tot Valencia is 125,51 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Alicante en Valencia?
Alicante tot Valencia is gemiddeld 2 uur en 12 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 55 min.
Welke bedrijven werken van Alicante tot Valencia?
Alicante tot Valencia wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Renfe REGIONAL, Renfe - Intercity, Euromed, Renfe - Media Distancia diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Alicante naar Valencia?
Alicante naar Valencia heeft gemiddeld 9 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Alicante naar Valencia?
De vroegste trein van Alicante tot Valencia vertrekt om 06:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Alicante tot Valencia?
De nieuwste trein van Alicante tot Valencia vertrekt om 19:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Alicante tot Valencia?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 9,55, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Alicante naar Valencia?
Er zijn gemiddeld 9 van Alicante om naar Valencia te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Alicante naar Valencia door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Alicante en Valencia is 1 uur en 55 min.
Is er een directe trein van Alicante naar Valencia?
Ja, er is een directe trein tussen Alicante en Valencia.
Wat is de CO2-uitstoot voor Alicante tot Valencia door trein?
De reis van trein van Alicante naar Valencia zorgt voor 8.79kg CO2-uitstoot.