Trein Peníscola - Valencia prijzen vanaf € 10,00

Start van
€ 10,00

Peníscola naar Valencia door trein

De reis van Peníscola naar Valencia door trein is 119,37 km en duurt 1 uur en 58 min. Er zijn 36 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:25 en de laatste om 21:35. Het is mogelijk om te reizen van Peníscola naar Valencia door trein voor slechts € 10,00 of zoveel als € 33,15. De beste prijs voor deze reis is € 10,00.

Laagste prijs€ 10,00
Reisduur1 uur en 58 min
Aansluiting per dag36
Laagste prijs€ 10,00
Hoogste prijs€ 33,15
Eerste vertrek06:25
Laatste vertrek21:35
Afstand119,37 km
VertrekPeníscola
AankomstValencia
VervoerdersRenfe REGIONAL EXPRESS, Renfe REGIONALMeer

Trein Tickets van Peñíscola tot Valencia

Vertrekdatum
donderdag 22 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Peñíscola tot Valencia

Goedkope trein-tickets van Peníscola tot Valencia
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Peníscola tot Valencia.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Peníscola naar Valencia, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Peníscola naar Valencia te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Peñíscola tot Valencia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 8,95 tot € 10,97, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 18% op uw reis te besparen!

Vind de beste dag om met de trein naar Valencia te reizen

Als u met de trein naar Valencia reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Peníscola tot Valencia CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.36kg
Bus
8.95kg
Vlucht
23.87kg
Carpoolen
19.1kg
Wat is de CO2-uitstoot van Peníscola tot Valencia met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Peníscola en Valencia is 8.36kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Peníscola en Valencia? Door de trein te nemen tussen Peníscola en Valencia bespaar je 15.51kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.59kg vs de bus en 10.74kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Peníscola tot Valencia?
Een trein-ticket van Peníscola tot Valencia is € 18,91. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 10,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Peníscola naar Valencia?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Peníscola tot Valencia is € 10,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Peníscola en Valencia door trein?
Peníscola tot Valencia is 119,37 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Peníscola en Valencia?
Peníscola tot Valencia is gemiddeld 1 uur en 58 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 32 min.
Welke bedrijven werken van Peníscola tot Valencia?
Peníscola tot Valencia wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Renfe REGIONAL EXPRESS, Renfe REGIONAL, Renfe - Intercity, Torre del Oro diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Peníscola naar Valencia?
Peníscola naar Valencia heeft gemiddeld 36 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Peníscola naar Valencia?
De vroegste trein van Peníscola tot Valencia vertrekt om 06:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Peníscola tot Valencia?
De nieuwste trein van Peníscola tot Valencia vertrekt om 21:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Peníscola tot Valencia?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 10,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Peníscola naar Valencia?
Er zijn gemiddeld 36 van Peníscola om naar Valencia te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Peníscola naar Valencia door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Peníscola en Valencia is 1 uur en 32 min.
Is er een directe trein van Peníscola naar Valencia?
Ja, er is een directe trein tussen Peníscola en Valencia.
Wat is de CO2-uitstoot voor Peníscola tot Valencia door trein?
De reis van trein van Peníscola naar Valencia zorgt voor 8.36kg CO2-uitstoot.