Trein Peníscola - Valencia prijzen vanaf € 10,35

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen € 10,35
2 dagen € 27,50
3 dagen Meer

Peníscola naar Valencia door trein

De reis van Peníscola naar Valencia door trein is 119,37 km en duurt 2 uur en 0 min. Er zijn 49 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:25 en de laatste om 21:35. Het is mogelijk om te reizen van Peníscola naar Valencia door trein voor slechts € 10,35 of zoveel als € 33,15. De beste prijs voor deze reis is € 10,35.

Laagste prijs€ 10,35
Reisduur2 uur en 0 min
Aansluiting per dag49
Laagste prijs€ 10,35
Hoogste prijs€ 33,15
Eerste vertrek06:25
Laatste vertrek21:35
Afstand119,37 km
VertrekPeníscola
AankomstValencia
VervoerdersRenfe REGIONAL, Renfe - IntercityMeer

Trein Tickets van Peñíscola tot Valencia

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Peñíscola tot Valencia

Goedkope trein-tickets van Peníscola tot Valencia
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Peníscola tot Valencia.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Peníscola naar Valencia, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Peníscola naar Valencia te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Peñíscola tot Valencia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 8,95 tot € 10,97, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 18% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Peníscola naar Valencia

De goedkoopste Peníscola - Valencia treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 10,14 als je geluk hebt, of € 11,19 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 16,07 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Valencia te reizen

Als u met de trein naar Valencia reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

AVE staat voor "Alta Velocidad Española", wat "Spaanse hoge snelheid" betekent. AVE is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Spaanse nationale spoorwegmaatschappij Renfe. Met de AVE-treinen kun je naar veel grote steden in Spanje reizen, waaronder routes naar Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga en Zaragoza.

Tickettypes en faciliteiten van Peníscola tot Valencia

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van AVE wanneer u van Peníscola naar Valencia reist.

Elige Estándar

De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Elige Estándar" biedt reizigers de standaard, reguliere zitplaatsindeling die bekend staat als de "Estándar-stoel". Bovendien kunt u tegen een extra vergoeding uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Básico

De Basico zijn de meest betaalbare tickets, maar er zijn bepaalde beperkingen aan verbonden, zoals geen wijzigingen of restituties. Ze zijn doorgaans ook beperkt verkrijgbaar en moeten ruim van tevoren worden gekocht.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Elige Confort

Als u voor ‘Elige Confort’ kiest, krijgt u de grotere en waarschijnlijk comfortabelere XL Confort-stoel. De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Bovendien kunt u tegen een toeslag uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Prémium

De Premium-tickets van Renfe AVE zijn de duurste maar ook de meest flexibele, beperkt tot de Confort-klasse. Ze maken gratis treinoverstappen mogelijk en bieden het voordeel dat u gratis op de volgende trein kunt stappen voor het geval u uw geplande trein mist.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden met hoge snelheden met PlayRenfe, de gratis WiFi-service van AVE, zodat u zelfs bij 300 km/u online blijft.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
De Silent Carriage is exclusief beschikbaar voor standaardstoelen op AVE-treinen, met uitzondering van de AVE International-route tussen Spanje en Frankrijk, en Euromed-treinen. Vanwege de populariteit wordt vroegtijdige kaartaankoop geadviseerd.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Voor uw gemak is elke AVE-stoel voorzien van stopcontacten en radio's op de stoel.
luggage Bagage open icon close icon
Op AVE-treinen mag u 3 tassen meenemen, elk met een maximale afmeting van 85 x 55 x 35 cm en een gewicht van 25 kg (55 lbs). Bovendien worden instrumenten als handbagage beschouwd als ze niet groter zijn dan 30 x 120 x 38 cm en veilig in een koffer zijn opgeborgen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
AVE biedt een gratis zorg- en assistentiedienst voor personen met beperkte mobiliteit. Als u van deze service gebruik wilt maken, neemt u rechtstreeks contact op met AVE.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Bezoek het AVE-barrijtuig aan boord voor iets lekkers of wacht op de voedselwagen die door de trein rijdt. Houders van een Premium Ticket kunnen genieten van een diner op de stoel met de expertise van chef-kok Ramón Freixa. Zorg ervoor dat u ten minste 12 uur voor vertrek speciale menu's aanvraagt, van vegetarisch tot halal, zodat u kunt genieten van een maaltijdervaring op maat.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel, want alle AVE-treinen zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Je kunt je fiets of scooter meenemen, zorg er wel voor dat deze opgevouwen en goed in een koffer zit. Vergeet niet de pedalen te verwijderen en het stuur een draai van 90 graden te geven. Als de totale afmetingen van uw koffer minder dan 180 cm bedragen, telt deze als handbagage. Alles wat groter is, valt in de categorie speciale bagage, maar houd het binnen de 120 x 90 x 40 cm.
Diensten aan boord AVE van Peníscola tot Valencia
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Peníscola naar Valencia met train.
Voorzieningen AVE
quiet_zone Stiltezone check
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
accessibility Toegankelijkheid check
food_and_drink Eten en drinken check
air_con Airconditioning check
bicycle Fiets check

Peníscola tot Valencia CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.36kg
Bus
8.95kg
Vlucht
23.87kg
Carpoolen
19.1kg
Wat is de CO2-uitstoot van Peníscola tot Valencia met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Peníscola en Valencia is 8.36kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Peníscola en Valencia? Door de trein te nemen tussen Peníscola en Valencia bespaar je 15.51kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.59kg vs de bus en 10.74kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Peníscola tot Valencia?
Een trein-ticket van Peníscola tot Valencia is € 19,02. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 10,35.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Peníscola naar Valencia?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Peníscola tot Valencia is € 10,35. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Peníscola en Valencia door trein?
Peníscola tot Valencia is 119,37 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Peníscola en Valencia?
Peníscola tot Valencia is gemiddeld 2 uur en 0 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 32 min.
Welke bedrijven werken van Peníscola tot Valencia?
Peníscola tot Valencia wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Renfe REGIONAL, Renfe - Intercity, AVE, Renfe REGIONAL EXPRESS, Torre del Oro diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Peníscola naar Valencia?
Peníscola naar Valencia heeft gemiddeld 49 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Peníscola naar Valencia?
De vroegste trein van Peníscola tot Valencia vertrekt om 06:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Peníscola tot Valencia?
De nieuwste trein van Peníscola tot Valencia vertrekt om 21:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Peníscola tot Valencia?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 10,35, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Peníscola naar Valencia?
Er zijn gemiddeld 49 van Peníscola om naar Valencia te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Peníscola naar Valencia door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Peníscola en Valencia is 1 uur en 32 min.
Is er een directe trein van Peníscola naar Valencia?
Ja, er is een directe trein tussen Peníscola en Valencia.
Wat is de CO2-uitstoot voor Peníscola tot Valencia door trein?
De reis van trein van Peníscola naar Valencia zorgt voor 8.36kg CO2-uitstoot.