Trein Olsztyn - Warsaw prijzen vanaf € 12,80

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 12,80

Olsztyn naar Warsaw door trein

De reis van Olsztyn naar Warsaw door trein is 176,01 km en duurt 5 uur en 52 min. Er zijn 7 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:52 en de laatste om 19:20. Het is mogelijk om te reizen van Olsztyn naar Warsaw door trein voor slechts € 12,80 of zoveel als € 330,43. De beste prijs voor deze reis is € 12,80.

Laagste prijs€ 12,80
Reisduur5 uur en 52 min
Aansluiting per dag7
Laagste prijs€ 12,80
Hoogste prijs€ 330,43
Eerste vertrek04:52
Laatste vertrek19:20
Afstand176,01 km
VertrekOlsztyn
AankomstWarsaw
VervoerdersBritish Airways, LOTMeer

Trein Tickets van Olsztyn tot Warsaw

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Olsztyn tot Warsaw

Goedkope trein-tickets van Olsztyn tot Warsaw
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Olsztyn tot Warsaw.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Olsztyn naar Warsaw, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Olsztyn naar Warsaw te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Olsztyn tot Warsaw te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 1,00 tot € 41,03, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 98% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Olsztyn naar Warsaw

De goedkoopste Olsztyn - Warsaw treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 14,56 als je geluk hebt, of € 25,36 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 51,08 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Warsaw te reizen

Als u met de trein naar Warsaw reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

British Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk, met het hoofdkantoor in Londen. Het is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa en voert vluchten uit naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de luchtvaartindustrie. British Airways staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en uitgebreide routenetwerk. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 250 vliegtuigen, waaronder de Airbus A380 en Boeing 787 Dreamliner. British Airways is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen.

In 2001 werd de PKP Group opgericht als resultaat van de herstructurering van de Poolse staatsspoorwegen in overeenstemming met richtlijnen van de Europese Unie. Het bedrijf exploiteert verschillende soorten treinen, waaronder Intercity-, Express-, Regionale, Pendolino- en EuroNight-treinen. PKP exploiteert ook hogesnelheidstreinen onder de merknaam "Pendolino", die snelheden tot 250 km/u kunnen halen.

POLREGIO is een regionale treindienst in Polen die verschillende steden en dorpen in het land met elkaar verbindt. Het wordt geëxploiteerd door de Poolse Staatsspoorwegen (PKP) en biedt betaalbare en gemakkelijke transportmogelijkheden voor zowel de lokale bevolking als toeristen. POLREGIO-treinen bieden verbindingen naar grote steden zoals Warschau, Krakau, Gdansk en Poznan. REGIO (R), REGIOplus, interREGIO (IR) en REGIOekspres (RE) zijn verschillende treintypes die door POLREGIO worden geëxploiteerd.

Tickettypes en faciliteiten van Olsztyn tot Warsaw

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van PKP wanneer u van Olsztyn naar Warsaw reist.

Second Class

Tweedeklaskaartjes op PKP Intercity zijn betaalbaarder, bieden standaard zitplaatsen met basisvoorzieningen en kunnen tijdens de spitsuren drukker zijn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Eersteklaskaartjes op PKP-treinen bieden grotere, comfortabelere stoelen met meer beenruimte, betere faciliteiten en voorzieningen, gratis hapjes en drankjes en een rustigere sfeer, maar zijn duurder.
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Alle binnenlandse Express InterCity-treinen bieden nu gratis Wi-Fi, evenals geselecteerde internationale routes naar Berlijn en Wenen, dankzij een samenwerking met T-Mobile, een toonaangevende mobiele operator in Polen.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
De Stille Zone bevindt zich, zonder extra kosten, in rijtuignr. 7 op elke Express InterCity Premium-trein, met plaats voor 61 zitplaatsen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Passagiers hebben toegang tot stopcontacten, met voldoende stopcontacten in zowel PKP przewozy regionalne als PKP inter-regionalne.
luggage Bagage open icon close icon
U kunt tijdens hun reizen profiteren van gratis bagagevrijstelling. Dit omvat kleine en gemakkelijk mee te nemen spullen die in de compartimenten boven het hoofd en onder de stoel passen. Als de bagage echter te groot is om in deze compartimenten te passen, wordt een toeslag van PLN 5,81 per item in rekening gebracht. Houd dus rekening met de grootte van hun bagage voordat u in de trein stapt, om extra kosten te voorkomen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
PKP Intercity biedt aangewezen zitplaatsen voor gehandicapten of mensen met beperkte mobiliteit, met specifieke toewijzingen op basis van het type rijtuig. Op EIP-treinen is het raadzaam dat dergelijke passagiers minimaal 2 dagen van tevoren boeken, hoewel zitplaatsen voor rolstoelgebruikers continu beschikbaar blijven. Mensen die een rolstoel gebruiken, kunnen ook rechtstreeks kaartjes kopen aan boord van de EIP-treinen, als de aangewezen plekken open blijven. Bovendien beschikken sommige treinroutes over rijtuigen die zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Het is belangrijk op te merken dat als een gehandicapte passagier met een hulphond reist, hij/zij verplicht is om het hele compartiment in couchetterijtuigen te boeken.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Elke reiziger krijgt ongeacht de klasse een gratis drankje, terwijl eersteklaspassagiers ook genieten van een maaltijd die op hun zitplaats wordt geserveerd.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle treinen zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bepaalde zaken mag u gratis vervoeren tijdens het reizen met de trein. Deze omvatten gemakkelijk mee te nemen spullen die in de compartimenten boven het hoofd en onder de stoel passen, evenals een uitgevouwen kinderwagen als u met kinderen reist, en een paar ski's. Voor elke fiets die zij meenemen, moet u echter een extra vergoeding betalen, op voorwaarde dat deze is uitgevouwen en niet is ingepakt.
Diensten aan boord British Airways, LOT, POLREGIO van Olsztyn tot Warsaw
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Olsztyn naar Warsaw met train.
Voorzieningen British Airways LOT POLREGIO PKP Wizz Air
wifi Wifi check check check check check
luggage Bagage check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check cross check check
accessibility Toegankelijkheid cross cross check check cross
bicycle Fiets cross cross check check cross
quiet_zone Stiltezone cross cross cross check cross
power_sockets Stopcontacten cross cross cross check cross
air_con Airconditioning cross cross cross check cross

Olsztyn tot Warsaw CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
12.32kg
Bus
13.2kg
Vlucht
35.2kg
Carpoolen
28.16kg
Wat is de CO2-uitstoot van Olsztyn tot Warsaw met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Olsztyn en Warsaw is 12.32kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Olsztyn en Warsaw? Door de trein te nemen tussen Olsztyn en Warsaw bespaar je 22.88kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.88kg vs de bus en 15.84kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Olsztyn tot Warsaw?
Een trein-ticket van Olsztyn tot Warsaw is € 56,67. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 12,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Olsztyn naar Warsaw?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Olsztyn tot Warsaw is € 12,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Olsztyn en Warsaw door trein?
Olsztyn tot Warsaw is 176,01 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Olsztyn en Warsaw?
Olsztyn tot Warsaw is gemiddeld 5 uur en 52 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 14 min.
Welke bedrijven werken van Olsztyn tot Warsaw?
Olsztyn tot Warsaw wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail British Airways, LOT, POLREGIO, PKP, Wizz Air diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Olsztyn naar Warsaw?
Olsztyn naar Warsaw heeft gemiddeld 7 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Olsztyn naar Warsaw?
De vroegste trein van Olsztyn tot Warsaw vertrekt om 04:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Olsztyn tot Warsaw?
De nieuwste trein van Olsztyn tot Warsaw vertrekt om 19:20. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Olsztyn tot Warsaw?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 12,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Olsztyn naar Warsaw?
Er zijn gemiddeld 5 van Olsztyn om naar Warsaw te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Olsztyn naar Warsaw door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Olsztyn en Warsaw is 2 uur en 14 min.
Is er een directe trein van Olsztyn naar Warsaw?
Ja, er is een directe trein tussen Olsztyn en Warsaw.
Wat is de CO2-uitstoot voor Olsztyn tot Warsaw door trein?
De reis van trein van Olsztyn naar Warsaw zorgt voor 12.32kg CO2-uitstoot.