Trein Brescia - Verona prijzen vanaf 7,05€

Start van
7,05€
Ontdekken

Brescia naar Verona door trein

De reis van Brescia naar Verona door trein is 60,9 km en duurt 34 min. Er zijn 130 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:03 en de laatste om 22:33. Het is mogelijk om te reizen van Brescia naar Verona door trein voor slechts 7,05€ of zoveel als 31,05€. De beste prijs voor deze reis is 7,05€.

Beste prijs 7,05€
Reisduur 34 min
Aansluiting per dag 130
Laagste prijs 7,05€
Hoogste prijs 31,05€
Eerste vertrek 01:03
Laatste vertrek 22:33
Afstand 60,9 km
Vertrek Brescia
Aankomst Verona
Vervoerders Regionale Veloce, EuroCity,

Trein Tickets van Brescia tot Verona

  Oct 04
  Meer
  26°
  Oct 05
  Meer
  26°
  Oct 06
  Meer
  24°
  Oct 07
  Meer
  24°
  Oct 08
  Meer
  26°
  Oct 09
  Meer
  27°
  Oct 10
  Meer
  25°
  Oct 11
  Meer
  23°
  Oct 12
  Meer
  19°
  Oct 13
  Meer
  18°
  Oct 14
  Meer
  19°
  Oct 15
  Meer
  21°
  Oct 16
  Meer
  21°
  Oct 17
  Meer
  19°
  Oct 18
  7,05€
  17°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
26°

Treinen van Brescia naar Verona

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Brescia naar Verona.

Het traject van Brescia naar Verona wordt dagelijks gereden door 142 treinen vertrekkend van van de stations in Brescia, Sale Marasino naar in de stations in Verona P.nuova, Verona Porta Vescovo, Dossobuono.

De gemiddelde reisduur bedraagt 1 uur 18 min. De eerste trein vertrekt om 10:13. De laatste trein vertrekt om 21:33.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Brescia tot Verona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Brescia tot Verona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Brescia naar Verona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Brescia naar Verona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Brescia tot Verona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 7€ tot 12€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 40% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Brescia naar Verona

De goedkoopste Brescia - Verona treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 7€ als je geluk hebt, of 7€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 8€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Verona te reizen

Als u met de trein naar Verona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Italo, een dochteronderneming van de Italiaanse spoorwegmaatschappij Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), exploiteert hogesnelheidstreinen door heel Italië. De lancering in 2012 van Italo-treinen, die zowel conventioneel als hogesnelheidstreinen zijn, biedt reizigers snel en comfortabel reizen door Italië. De snelheid van 300 km/u zorgt voor regelmatig en comfortabel vervoer naar grote steden als Rome, Napels, Florence en Milaan.

Tickettypes en faciliteiten van Brescia tot Verona

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, Frecciarossa en Italo wanneer u van Brescia naar Verona reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Smart

Met de Smart ambiance ervaar je alle gemakken en diensten van Italo tegen een betaalbare prijs.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning

Prima

Ervaar het beste van Italo met de Prima-sfeer, zodat u tijdens uw hele reis maximaal comfort en eersteklas services krijgt.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning

Club Executive

Voor een nog luxueuzere en ontspannende reis kiest u voor de Club Ambiance. Hier zult u genieten van ultiem comfort en verwennerij met ruime, individuele zitopstellingen.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Diensten aan boord EuroCity, Italo en Frecciarossa van Brescia tot Verona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Brescia naar Verona met trein.
Voorzieningen EuroCity Italo Frecciarossa
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Brescia tot Verona CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.5kg
Bus
3.1kg
Vlucht
122.5kg
Carpoolen
11.8kg
Wat is de CO2-uitstoot van Brescia tot Verona met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Brescia en Verona is 0.5kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Brescia en Verona? Door de trein te nemen tussen Brescia en Verona bespaar je 122.1kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.6kg vs de bus en 11.4kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Brescia tot Verona?
Een trein-ticket van Brescia tot Verona is 15,38€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 7,05€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Brescia naar Verona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Brescia tot Verona is 7,05€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Brescia en Verona door trein?
Brescia tot Verona is 60,9 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Brescia en Verona?
Brescia tot Verona is gemiddeld 1 uur 21 min. De snelste optie brengt u echter daar in 34 min.
Welke bedrijven werken van Brescia tot Verona?
Brescia tot Verona wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Regionale Veloce, EuroCity, Italo, Frecciarossa diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Brescia naar Verona?
Brescia naar Verona heeft gemiddeld 130 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Brescia naar Verona?
De vroegste trein van Brescia tot Verona vertrekt om 01:03. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Brescia tot Verona?
De nieuwste trein van Brescia tot Verona vertrekt om 22:33. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Brescia tot Verona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 7,05€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Brescia naar Verona gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Brescia om naar Verona te gaan. Je kunt gaan van Brescia, Sale Marasino en je kunt aankomen op Verona P.nuova, Verona Porta Vescovo, Dossobuono.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Brescia naar Verona?
Er zijn gemiddeld 38 van Brescia om naar Verona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Brescia naar Verona door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Brescia en Verona is 34 min.
Is er een directe trein van Brescia naar Verona?
Ja, er is een directe trein tussen Brescia en Verona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Brescia tot Verona door trein?
De reis van trein van Brescia naar Verona zorgt voor 0.5kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox