Trein Toulon - Nice prijzen vanaf 10€

Start van
10€
Ontdekken

Toulon naar Nice door trein

De reis van Toulon naar Nice door trein is 125,9 km en duurt 1 uur 41 min. Er zijn 25 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:30 en de laatste om 22:45. Het is mogelijk om te reizen van Toulon naar Nice door trein voor slechts 10€ of zoveel als 33€. De beste prijs voor deze reis is 10€.

Beste prijs 10€
Reisduur 1 uur 41 min
Aansluiting per dag 25
Laagste prijs 10€
Hoogste prijs 33€
Eerste vertrek 07:30
Laatste vertrek 22:45
Afstand 125,9 km
Vertrek Toulon
Aankomst Nice
Vervoerders TER, TGV inOui,

Trein Tickets van Toulon tot Nice

  Oct 04
  Meer
  23°
  Oct 05
  10€
  22°
  Oct 06
  Meer
  23°
  Oct 07
  Meer
  23°
  Oct 08
  Meer
  22°
  Oct 09
  Meer
  23°
  Oct 10
  Meer
  22°
  Oct 11
  Meer
  22°
  Oct 12
  10€
  23°
  Oct 13
  Meer
  23°
  Oct 14
  10€
  22°
  Oct 15
  Meer
  22°
  Oct 16
  Meer
  22°
  Oct 17
  Meer
  21°
  Oct 18
  Meer
  21°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
23°

Treinen van Toulon naar Nice

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Toulon naar Nice.

Het traject van Toulon naar Nice wordt dagelijks gereden door 33 treinen vertrekkend van van de stations in Marseille Saint-charles, Toulon, Toulon, Boulevard De Tessé, Toulon, Gare De Toulon naar in de stations in Saint-raphaël - Valescure, Nice Ville, Paris Gare De Lyon, Paris Austerlitz, Nice St Augustin, Nice, Marseille Saint-charles, Nice, Gare Sncf Saint-augustin, Antibes, Gare D'antibes.

De gemiddelde reisduur bedraagt 1 uur 54 min. De eerste trein vertrekt om 08:44. De laatste trein vertrekt om 21:15.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Toulon tot Nice

 
Oct 04
woensdag
23°
Meer
Meer
Oct 05
donderdag
22°
10€
8,99€
Oct 06
vrijdag
23°
Meer
Meer
Oct 07
zaterdag
23°
Meer
Meer
Oct 08
zondag
22°
Meer
Meer
Oct 09
maandag
23°
Meer
Meer
Oct 10
dinsdag
22°
Meer
Meer
Goedkope -tickets van Toulon tot Nice
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Toulon tot Nice.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Toulon naar Nice, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Toulon naar Nice te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Toulon tot Nice te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 10€ tot 20€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 50% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Toulon naar Nice

De goedkoopste Toulon - Nice treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 10€ als je geluk hebt, of 12€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 18€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Nice te reizen

Als u met de trein naar Nice reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Toulon tot Nice

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO, TER en TGV inOui wanneer u van Toulon naar Nice reist.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.

Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord TER, TGV inOui en OUIGO van Toulon tot Nice
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Toulon naar Nice met trein.
Voorzieningen TER TGV inOui OUIGO
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Stiltezone
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets
Slaper

Toulon tot Nice CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.6kg
Bus
4.1kg
Vlucht
164.8kg
Carpoolen
15.9kg
Wat is de CO2-uitstoot van Toulon tot Nice met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Toulon en Nice is 0.6kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Toulon en Nice? Door de trein te nemen tussen Toulon en Nice bespaar je 164.1kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 3.5kg vs de bus en 15.3kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Toulon tot Nice?
Een trein-ticket van Toulon tot Nice is 25,70€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 10€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Toulon naar Nice?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Toulon tot Nice is 10€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Toulon en Nice door trein?
Toulon tot Nice is 125,9 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Toulon en Nice?
Toulon tot Nice is gemiddeld 1 uur 49 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur 41 min.
Welke bedrijven werken van Toulon tot Nice?
Toulon tot Nice wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail TER, TGV inOui, OUIGO diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Toulon naar Nice?
Toulon naar Nice heeft gemiddeld 25 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Toulon naar Nice?
De vroegste trein van Toulon tot Nice vertrekt om 07:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Toulon tot Nice?
De nieuwste trein van Toulon tot Nice vertrekt om 22:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Toulon tot Nice?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 10€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Toulon naar Nice gaan?
Er zijn 4 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Toulon om naar Nice te gaan. Je kunt gaan van Marseille Saint-charles, Toulon, Toulon, Boulevard De Tessé, Toulon, Gare De Toulon en je kunt aankomen op Saint-raphaël - Valescure, Nice Ville, Paris Gare De Lyon, Paris Austerlitz, Nice St Augustin, Nice, Marseille Saint-charles, Nice, Gare Sncf Saint-augustin, Antibes, Gare D'antibes.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Toulon naar Nice?
Er zijn gemiddeld 22 van Toulon om naar Nice te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Toulon naar Nice door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Toulon en Nice is 1 uur 41 min.
Is er een directe trein van Toulon naar Nice?
Ja, er is een directe trein tussen Toulon en Nice.
Wat is de CO2-uitstoot voor Toulon tot Nice door trein?
De reis van trein van Toulon naar Nice zorgt voor 0.6kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox