Trein Bilbao - Burgos prijzen vanaf € 18,24

Start van
€ 18,24

Bilbao naar Burgos door trein

De reis van Bilbao naar Burgos door trein is 118,62 km en duurt 2 uur en 39 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:00 en de laatste om 18:35. Het is mogelijk om te reizen van Bilbao naar Burgos door trein voor slechts € 18,24 of zoveel als € 37,82. De beste prijs voor deze reis is € 18,24.

Laagste prijs€ 18,24
Reisduur2 uur en 39 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 18,24
Hoogste prijs€ 37,82
Eerste vertrek07:00
Laatste vertrek18:35
Afstand118,62 km
VertrekBilbao
AankomstBurgos
VervoerdersAlvia, Renfe

Trein Tickets van Bilbao tot Burgos

Vertrekdatum
donderdag 22 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Bilbao tot Burgos

Goedkope trein-tickets van Bilbao tot Burgos
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bilbao tot Burgos.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bilbao naar Burgos, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bilbao naar Burgos te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Bilbao tot Burgos te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met de trein naar Burgos te reizen

Als u met de trein naar Burgos reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Alvia, geëxploiteerd door Renfe, is een hogesnelheidstreindienst in Spanje. Met snelheden tot 250 km/u bieden Alvia-treinen, iets langzamer dan de maximale AVE-treinen van 300 km/u, comfort en voorzieningen zoals airconditioning, wifi en stopcontacten. Ze verbinden regionale stations naadloos met grote steden en zorgen zo voor efficiënt reizen. De drie beschikbare treinmodellen zijn Class 120, Class 130 en Class 730.

Bilbao tot Burgos CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.3kg
Bus
8.9kg
Vlucht
23.72kg
Carpoolen
18.98kg
Wat is de CO2-uitstoot van Bilbao tot Burgos met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Bilbao en Burgos is 8.3kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Bilbao en Burgos? Door de trein te nemen tussen Bilbao en Burgos bespaar je 15.42kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.6kg vs de bus en 10.68kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Bilbao tot Burgos?
Een trein-ticket van Bilbao tot Burgos is € 27,82. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 18,24.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bilbao naar Burgos?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bilbao tot Burgos is € 18,24. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bilbao en Burgos door trein?
Bilbao tot Burgos is 118,62 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Bilbao en Burgos?
Bilbao tot Burgos is gemiddeld 2 uur en 39 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 31 min.
Welke bedrijven werken van Bilbao tot Burgos?
Bilbao tot Burgos wordt gedekt door 1 operator(s). U kunt op Virail Alvia, Renfe diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Bilbao naar Burgos?
Bilbao naar Burgos heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Bilbao naar Burgos?
De vroegste trein van Bilbao tot Burgos vertrekt om 07:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Bilbao tot Burgos?
De nieuwste trein van Bilbao tot Burgos vertrekt om 18:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bilbao tot Burgos?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 18,24, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Bilbao naar Burgos gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Bilbao om naar Burgos te gaan. Je kunt gaan van Bilbao Estación de Autobuses, Bilbao Abando, Castrejana Carretera Zorroza-Castrejana, en je kunt aankomen op Burgos Estación de Autobuses, Burgos Rosa de Lima.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Bilbao naar Burgos?
Er zijn gemiddeld 3 van Bilbao om naar Burgos te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Bilbao naar Burgos door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Bilbao en Burgos is 2 uur en 31 min.
Is er een directe trein van Bilbao naar Burgos?
Ja, er is een directe trein tussen Bilbao en Burgos.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bilbao tot Burgos door trein?
De reis van trein van Bilbao naar Burgos zorgt voor 8.3kg CO2-uitstoot.