Trein Alicante - Cartagena prijzen vanaf € 16,65

27/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Alicante naar Cartagena door trein

De reis van Alicante naar Cartagena door trein is 93,53 km en duurt 2 uur en 28 min. Er zijn 1 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 18:49 en de laatste om 18:49. Het is mogelijk om te reizen van Alicante naar Cartagena door trein voor slechts € 16,65 of zoveel als € 16,65. De beste prijs voor deze reis is € 16,65.

Laagste prijs€ 16,65
Reisduur2 uur en 28 min
Aansluiting per dag1
Laagste prijs€ 16,65
Hoogste prijs€ 16,65
Eerste vertrek18:49
Laatste vertrek18:49
Afstand93,53 km
VertrekAlicante
AankomstCartagena
VervoerdersRenfe - Media Distancia

Trein Tickets van Alicante tot Cartagena, Murcia

Vertrekdatum
maandag 27 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Alicante tot Cartagena, Murcia

Goedkope trein-tickets van Alicante tot Cartagena
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Alicante tot Cartagena.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Alicante naar Cartagena, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Alicante naar Cartagena te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Alicante tot Cartagena, Murcia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 12,91 tot € 17,81, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 28% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Alicante naar Cartagena

De goedkoopste Alicante - Cartagena treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 15,96 als je geluk hebt, of € 18,17 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 21,34 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Cartagena te reizen

Als u met de trein naar Cartagena reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Alicante tot Cartagena CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.55kg
Bus
7.01kg
Vlucht
18.71kg
Carpoolen
14.97kg
Wat is de CO2-uitstoot van Alicante tot Cartagena met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Alicante en Cartagena is 6.55kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Alicante en Cartagena? Door de trein te nemen tussen Alicante en Cartagena bespaar je 12.16kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.46kg vs de bus en 8.42kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Alicante tot Cartagena?
Een trein-ticket van Alicante tot Cartagena is € 16,65. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 16,65.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Alicante naar Cartagena?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Alicante tot Cartagena is € 16,65. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Alicante en Cartagena door trein?
Alicante tot Cartagena is 93,53 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Alicante en Cartagena?
Alicante tot Cartagena is gemiddeld 2 uur en 28 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 28 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Alicante naar Cartagena?
Alicante naar Cartagena heeft gemiddeld 1 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Alicante naar Cartagena?
De vroegste trein van Alicante tot Cartagena vertrekt om 18:49. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Alicante tot Cartagena?
De nieuwste trein van Alicante tot Cartagena vertrekt om 18:49. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Alicante tot Cartagena?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 16,65, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Alicante naar Cartagena?
Er zijn gemiddeld 1 van Alicante om naar Cartagena te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Alicante naar Cartagena door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Alicante en Cartagena is 2 uur en 28 min.
Is er een directe trein van Alicante naar Cartagena?
Ja, er is een directe trein tussen Alicante en Cartagena.
Wat is de CO2-uitstoot voor Alicante tot Cartagena door trein?
De reis van trein van Alicante naar Cartagena zorgt voor 6.55kg CO2-uitstoot.