Trein Alicante - Girona prijzen vanaf 40,30€

Start van
40,30€
Ontdekken

Alicante naar Girona door trein

De reis van Alicante naar Girona door trein is 492,4 km en duurt 6 uur 14 min. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:55 en de laatste om 17:50. Het is mogelijk om te reizen van Alicante naar Girona door trein voor slechts 40,30€ of zoveel als 101,05€. De beste prijs voor deze reis is 40,30€.

Beste prijs 40,30€
Reisduur 6 uur 14 min
Aansluiting per dag 5
Laagste prijs 40,30€
Hoogste prijs 101,05€
Eerste vertrek 07:55
Laatste vertrek 17:50
Afstand 492,4 km
Vertrek Alicante
Aankomst Girona
Vervoerders Euromed, AVE,

Trein Tickets van Alicante tot Girona

  Oct 04
  82,65€
  26°
  Oct 05
  Meer
  25°
  Oct 06
  Meer
  25°
  Oct 07
  Meer
  25°
  Oct 08
  Meer
  26°
  Oct 09
  Meer
  26°
  Oct 10
  Meer
  25°
  Oct 11
  Meer
  25°
  Oct 12
  Meer
  24°
  Oct 13
  Meer
  24°
  Oct 14
  53,85€
  24°
  Oct 15
  Meer
  25°
  Oct 16
  Meer
  26°
  Oct 17
  Meer
  26°
  Oct 18
  56,25€
  26°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
26°

Treinen van Alicante naar Girona

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Alicante naar Girona.

Het traject van Alicante naar Girona wordt dagelijks gereden door 5 treinen vertrekkend van van de stations in Alicante/alacant, Sant Gabriel, Alicante-terminal naar in de stations in Girona.

De gemiddelde reisduur bedraagt 7 uur 1 min. De eerste trein vertrekt om 07:25. De laatste trein vertrekt om 16:50.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Alicante tot Girona

 
Oct 04
woensdag
26°
82,65€
73,61€
57€
Oct 05
donderdag
25°
Meer
Meer
Meer
Oct 06
vrijdag
25°
Meer
Meer
Meer
Oct 07
zaterdag
25°
Meer
Meer
Meer
Oct 08
zondag
26°
Meer
Meer
Meer
Oct 09
maandag
26°
Meer
Meer
Meer
Oct 10
dinsdag
25°
Meer
Meer
Meer
Goedkope -tickets van Alicante tot Girona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Alicante tot Girona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Alicante naar Girona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Alicante naar Girona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Alicante tot Girona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 7€ tot 88€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 92% op uw reis te besparen!

Vind de beste dag om met de trein naar Girona te reizen

Als u met de trein naar Girona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

AVE staat voor "Alta Velocidad Española", wat "Spaanse hoge snelheid" betekent. AVE is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Spaanse nationale spoorwegmaatschappij Renfe. Met de AVE-treinen kun je naar veel grote steden in Spanje reizen, waaronder routes naar Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga en Zaragoza.

Avlo-treinen werden in 2020 geïntroduceerd als hogesnelheidstreindienst van Renfe, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, als een goedkoper alternatief voor de hogesnelheidstreindienst AVE. Avlo-treinen bieden, in tegenstelling tot de AVE, een enkele zitklasse en hebben minder diensten aan boord om meer passagierscapaciteit te bieden. De hoofdstations zijn Barcelona Sants, Madrid Atocha en Zaragoza-Delicias.

Euromed is een busmaatschappij die actief is in Spanje en grote steden zoals Barcelona, Valencia en Alicante met elkaar verbindt. Het bedrijf biedt comfortabele en moderne touringcars met voorzieningen als airconditioning, verstelbare stoelen en gratis wifi. Euromed biedt ook een scala aan ticketopties, waaronder flexibele tarieven en kortingen voor kinderen, senioren en groepen. Het bedrijf staat bekend om zijn stiptheid en betrouwbaarheid, met frequente vertrekken en aankomsten. Euromed maakt deel uit van de Renfe-groep, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, en biedt verbindingen met andere vervoerswijzen zoals treinen en veerboten.

Tickettypes en faciliteiten van Alicante tot Girona

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van AVE en AVLO wanneer u van Alicante naar Girona reist.

Básico

De Basico zijn de meest betaalbare tickets, maar er zijn bepaalde beperkingen aan verbonden, zoals geen wijzigingen of restituties. Ze zijn doorgaans ook beperkt verkrijgbaar en moeten ruim van tevoren worden gekocht.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Elige Estándar

De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Elige Estándar" biedt reizigers de standaard, reguliere zitplaatsindeling die bekend staat als de "Estándar-stoel". Bovendien kunt u tegen een extra vergoeding uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Elige Confort

Als u voor ‘Elige Confort’ kiest, krijgt u de grotere en waarschijnlijk comfortabelere XL Confort-stoel. De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Bovendien kunt u tegen een toeslag uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Prémium

De Premium-tickets van Renfe AVE zijn de duurste maar ook de meest flexibele, beperkt tot de Confort-klasse. Ze maken gratis treinoverstappen mogelijk en bieden het voordeel dat u gratis op de volgende trein kunt stappen voor het geval u uw geplande trein mist.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Economy Class

U kunt reizen met het standaard "economy class"-ticket op Avlo-treinen, dat verwijst naar het standaard basisniveau van het beschikbare zitplaatsniveau in de trein. Met dit ticket heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals bagagerekken, leeslampjes en toiletten.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord AVE and AVLO van Alicante tot Girona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Alicante naar Girona met trein.
Voorzieningen AVE AVLO
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Alicante tot Girona CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.4kg
Bus
15.8kg
Vlucht
631.7kg
Carpoolen
60.9kg
Wat is de CO2-uitstoot van Alicante tot Girona met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Alicante en Girona is 2.4kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Alicante en Girona? Door de trein te nemen tussen Alicante en Girona bespaar je 629.3kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 13.4kg vs de bus en 58.5kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Alicante tot Girona?
Een trein-ticket van Alicante tot Girona is 69,84€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 40,30€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Alicante naar Girona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Alicante tot Girona is 40,30€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Alicante en Girona door trein?
Alicante tot Girona is 492,4 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Alicante en Girona?
Alicante tot Girona is gemiddeld 7 uur 1 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur 14 min.
Welke bedrijven werken van Alicante tot Girona?
Alicante tot Girona wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Euromed, AVE, AVLO, Renfe AVANT, Renfe - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Alicante naar Girona?
Alicante naar Girona heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Alicante naar Girona?
De vroegste trein van Alicante tot Girona vertrekt om 07:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Alicante tot Girona?
De nieuwste trein van Alicante tot Girona vertrekt om 17:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Alicante tot Girona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 40,30€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Alicante naar Girona gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Alicante om naar Girona te gaan. Je kunt gaan van Alicante/alacant, Sant Gabriel, Alicante-terminal en je kunt aankomen op Girona.
Wat is de snelste reistijd tussen Alicante naar Girona door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Alicante en Girona is 6 uur 14 min.
Is er een directe trein van Alicante naar Girona?
Ja, er is een directe trein tussen Alicante en Girona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Alicante tot Girona door trein?
De reis van trein van Alicante naar Girona zorgt voor 2.4kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox