Trein Aachen - Köln prijzen vanaf 3€

Start van
3€
Ontdekken

Aachen naar Köln door trein

De reis van Aachen naar Köln door trein is 63,3 km en duurt 34 min. Er zijn 674 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:31 en de laatste om 00:55. Het is mogelijk om te reizen van Aachen naar Köln door trein voor slechts 3€ of zoveel als 31,90€. De beste prijs voor deze reis is 3€.

Beste prijs 3€
Reisduur 34 min
Aansluiting per dag 674
Laagste prijs 3€
Hoogste prijs 31,90€
Eerste vertrek 01:31
Laatste vertrek 00:55
Afstand 63,3 km
Vertrek Aachen
Aankomst Köln
Vervoerders National Express, FlixTrain,

Trein Tickets van Aachen tot Köln

  Oct 04
  17,90€
  16°
  Oct 05
  17,90€
  17°
  Oct 06
  13,60€
  19°
  Oct 07
  9,29€
  20°
  Oct 08
  4,99€
  21°
  Oct 09
  9,29€
  19°
  Oct 10
  13,60€
  20°
  Oct 11
  17,90€
  20°
  Oct 12
  17,90€
  18°
  Oct 13
  12,93€
  17°
  Oct 14
  7,97€
  15°
  Oct 15
  3€
  14°
  Oct 16
  17,90€
  14°
  Oct 17
  17,90€
  15°
  Oct 18
  17,90€
  14°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
16°

Treinen van Aachen naar Köln

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Aachen naar Köln.

Het traject van Aachen naar Köln wordt dagelijks gereden door 678 treinen vertrekkend van van de stations in Aachen, Aachen-rothe Erde naar in de stations in Koeln Hbf, Köln Messe/deutz, Köln, Flughafen, Cologne Mülheim.

De gemiddelde reisduur bedraagt 1 uur 11 min. De eerste trein vertrekt om 04:56. De laatste trein vertrekt om 23:55.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen

Vergelijk prijzen en tickets van Aachen tot Köln

 
Oct 04
woensdag
16°
17,90€
8,95€
Meer
Oct 05
donderdag
17°
17,90€
8,99€
7€
Oct 06
vrijdag
19°
13,60€
8,99€
Meer
Oct 07
zaterdag
20°
9,29€
8,99€
Meer
Oct 08
zondag
21°
4,99€
8,99€
8€
Oct 09
maandag
19°
9,29€
8,49€
Meer
Oct 10
dinsdag
20°
13,60€
7,98€
Meer
Goedkope -tickets van Aachen tot Köln
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Aachen tot Köln.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Aachen naar Köln, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Aachen naar Köln te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Aachen tot Köln te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  maandag

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer 3€ tot 18€, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 84% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Aachen naar Köln

De goedkoopste Aachen - Köln treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 8€ als je geluk hebt, of 14€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 19€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Köln te reizen

Als u met de trein naar Köln reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Eurostar is een hogesnelheidstrein die Londen verbindt met verschillende steden op het vasteland van Europa, waaronder Parijs, Brussel en Amsterdam. Eurostar, gelanceerd in 1994, heeft zich sindsdien gevestigd als een populair vervoermiddel voor vakantiegangers en zakenreizigers. Met snelheden tot 300 km/u bieden de Eurostar-treinen een snelle en milieuvriendelijke verbinding.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Eurobahn is een particuliere spoorwegmaatschappij die actief is in Duitsland. Het werd opgericht in 1998 en biedt regionale en pendeltreindiensten in de regio Noordrijn-Westfalen. Eurobahn rijdt op verschillende lijnen, waaronder de S-Bahn Rhein-Ruhr, de RB 61 en de RB 52. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne treinen en hoogwaardige service, waaronder gratis wifi en airconditioning. Eurobahn zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van energiezuinige treinen en het promoten van openbaar vervoer als alternatief voor autorijden.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

MittelrheinBahn is een regionale treinmaatschappij die actief is in de Rijnvallei in Duitsland. Het is een dochteronderneming van Transdev, een wereldwijd transportbedrijf. MittelrheinBahn rijdt op verschillende routes, waaronder de lijn Koblenz-Mainz, de lijn Koblenz-Trier en de lijn Koblenz-Bingen. De treinen van het bedrijf zijn modern en comfortabel, met voorzieningen zoals airconditioning, gratis wifi en toiletten aan boord. MittelrheinBahn biedt ook verschillende ticketopties, waaronder enkele tickets, dagkaarten en groepstickets. Het bedrijf zet zich in voor een betrouwbare en efficiënte service aan zijn passagiers en speelt een belangrijke rol bij het verbinden van gemeenschappen in het Rijndal.

Tickettypes en faciliteiten van Aachen tot Köln

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity, Eurostar en FlixTrain wanneer u van Aachen naar Köln reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Eurostar Standard-tickets zijn voor prijsbewuste reizigers en de meest beschikbare en betaalbare optie. Ze hebben echter een beperkte flexibiliteit

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard Premier

Eurostar Standard Premier-tickets bieden een premium economy-ervaring, ideaal voor rustig en comfortabel werken, maar tegen hogere kosten dan Standard. Dit ticket is inclusief extra beenruimte, gratis maaltijden en toegang tot tijdschriften.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business Premier

Business Premier-tickets zijn de eersteklas optie van Eurostar met comfort en flexibiliteit van het hoogste niveau, maar ook de duurste. Met dit ticket beschikt u over ruime zitplaatsen, heerlijke maaltijden geserveerd op uw stoel, toegang tot exclusieve lounges en toegewijde assistentie.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord National Express, FlixTrain en DB - Regionalbahn van Aachen tot Köln
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Aachen naar Köln met trein.
Voorzieningen National Express FlixTrain DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) Eurostar Thalys MittelrheinBahn DB - Regional Express EuroCity Eurobahn
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper

Aachen tot Köln CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.4kg
Bus
2.7kg
Vlucht
106.9kg
Carpoolen
10.3kg
Wat is de CO2-uitstoot van Aachen tot Köln met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Aachen en Köln is 0.4kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Aachen en Köln? Door de trein te nemen tussen Aachen en Köln bespaar je 106.5kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.3kg vs de bus en 9.9kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Aachen tot Köln?
Een trein-ticket van Aachen tot Köln is 23,35€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 3€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Aachen naar Köln?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Aachen tot Köln is 3€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Aachen en Köln door trein?
Aachen tot Köln is 63,3 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Aachen en Köln?
Aachen tot Köln is gemiddeld 1 uur 11 min. De snelste optie brengt u echter daar in 34 min.
Welke bedrijven werken van Aachen tot Köln?
Aachen tot Köln wordt gedekt door 10 operator(s). U kunt op Virail National Express, FlixTrain, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), Eurostar, Thalys, MittelrheinBahn, DB - Regional Express, EuroCity, Eurobahn diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Aachen naar Köln?
Aachen naar Köln heeft gemiddeld 674 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Aachen naar Köln?
De vroegste trein van Aachen tot Köln vertrekt om 01:31. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Aachen tot Köln?
De nieuwste trein van Aachen tot Köln vertrekt om 00:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Aachen tot Köln?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 3€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Aachen naar Köln gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Aachen om naar Köln te gaan. Je kunt gaan van Aachen, Aachen-rothe Erde en je kunt aankomen op Koeln Hbf, Köln Messe/deutz, Köln, Flughafen, Cologne Mülheim.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Aachen naar Köln?
Er zijn gemiddeld 219 van Aachen om naar Köln te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Aachen naar Köln door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Aachen en Köln is 34 min.
Is er een directe trein van Aachen naar Köln?
Ja, er is een directe trein tussen Aachen en Köln.
Wat is de CO2-uitstoot voor Aachen tot Köln door trein?
De reis van trein van Aachen naar Köln zorgt voor 0.4kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox