Trein Aachen - Berlin prijzen vanaf € 9,99

26/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Aachen naar Berlin door trein

De reis van Aachen naar Berlin door trein is 541,88 km en duurt 8 uur en 51 min. Er zijn 32 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:30 en de laatste om 19:45. Het is mogelijk om te reizen van Aachen naar Berlin door trein voor slechts € 9,99 of zoveel als € 161,30. De beste prijs voor deze reis is € 9,99.

Laagste prijs€ 9,99
Reisduur8 uur en 51 min
Aansluiting per dag32
Laagste prijs€ 9,99
Hoogste prijs€ 161,30
Eerste vertrek01:30
Laatste vertrek19:45
Afstand541,88 km
VertrekAachen
AankomstBerlin
VervoerdersDB - Regionalbahn, FlixBusMeer

Trein Tickets van Aachen tot Berlin

Vertrekdatum
zondag 26 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Aachen tot Berlin

Goedkope trein-tickets van Aachen tot Berlin
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Aachen tot Berlin.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Aachen naar Berlin, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Aachen naar Berlin te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Aachen tot Berlin te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 19,99 tot € 69,32, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 71% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Aachen naar Berlin

De goedkoopste Aachen - Berlin treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 25,02 als je geluk hebt, of € 33,32 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 48,51 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Berlin te reizen

Als u met de trein naar Berlin reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Flixtrain is een Europese goedkope treindienst voor passagiers die betaalbaar en comfortabel treinreizen biedt naar verschillende bestemmingen in heel Duitsland. Het is eigendom van en wordt beheerd door FlixMobility, het moederbedrijf van FlixBus, een populaire busvervoerdienst in Europa. Flixtrain rijdt op verschillende routes, waaronder onder andere Berlijn naar Stuttgart, Berlijn naar Keulen en Hamburg naar Keulen.

National Express is een Brits multinationaal openbaarvervoerbedrijf dat bus- en treindiensten exploiteert in het VK, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, VK. National Express heeft een vloot van meer dan 1.600 bussen en bedient meer dan 900 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf exploiteert ook spoordiensten in het VK, waaronder de East Anglia-franchise.

Express InterCity is een soort treindienst die in veel landen over de hele wereld actief is. Het is ontworpen om snel en efficiënt vervoer tussen grote steden te bieden, met beperkte tussenstops onderweg. Express InterCity-treinen bieden doorgaans voorzieningen zoals comfortabele stoelen, airconditioning en eten en drinken aan boord. Ze kunnen ook stoelen in eersteklas of business class hebben voor passagiers die extra comfort en voorzieningen willen. Express InterCity-treinen zijn vaak een populaire keuze voor zakenreizigers, toeristen en forensen die snel en gemakkelijk tussen steden moeten reizen.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Regionalbahn is een soort treindienst in Duitsland die op regionale routes rijdt en kleinere steden met grotere verbindt. Deze treinen zijn meestal langzamer dan intercity's, maar ze maken meer stops en zijn goedkoper. Regionalbahn-treinen worden geëxploiteerd door verschillende bedrijven, waaronder Deutsche Bahn, en bieden kaartjes voor één of meerdere dagen. De treinen worden vaak gebruikt door forensen en toeristen die het platteland en kleinere steden willen verkennen.

Tickettypes en faciliteiten van Aachen tot Berlin

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van FlixTrain en DB - InterCity Express (ICE) wanneer u van Aachen naar Berlin reist.

Standard

Een standaardticket op FlixTrain is een regulier ticket/tweedeklasticket. Het Flixtrain-standaardticket biedt u een comfortabele zitplaats, gegarandeerde wifi, toegang tot stopcontacten en één handbagage en één ingecheckte bagage met beperkte afmetingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
bicycle Fiets

Second Class

De tweede klasse van Deutschce Bahn zorgt voor een comfortabele reis met standaard zitopstellingen met gratis WiFi, stopcontacten en. Passagiers uit de tweede klas kunnen eten en drinken kopen in het bar-/bistrorijtuig of restauratierijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

First Class-reizen met Deutsche Bahn bieden een luxueuze ervaring met comfortabele stoelen en veel voorzieningen, zoals ruime zitplaatsen met persoonlijke service op de stoel en exclusieve toegang tot lounges op de grote stations. Eersteklas passagiers kunnen hun bestellingen op hun zitplaats laten bezorgen, maar als u niet wilt wachten kunt u ook dineren in het restauratierijtuig of eten en drinken kopen in het bar/bistrorijtuig.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Maak moeiteloos verbinding met FlixTrain en geniet van gratis wifi, of u nu aan het werk bent, aan het chatten bent of gewoon aan het browsen bent.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Houd uw apparaten opgeladen en gebruiksklaar. FlixTrain-stoelen zijn uitgerust met stopcontacten en USB-aansluitingen.
luggage Bagage open icon close icon
Voor uw veiligheid en het comfort van iedereen aan boord staat FlixBus toe dat u één handbagage meeneemt die onder de stoel of in het bagagevak moet passen. U mag ook één ingecheckte koffer meenemen, maar zorg ervoor dat u deze zelf kunt in- en uitladen en in de bagageruimte of onder uw stoel kunt opbergen. Zorg ervoor dat uw bagage niet omvangrijk is of een risico voor anderen vormt. Vergeet niet dat het uw verantwoordelijkheid is om tijdens de reis op uw bezittingen te letten.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
FlixTrain geeft prioriteit aan comfort voor iedereen. Passagiers met mobiliteitsproblemen kunnen speciale zitplaatsen boeken en gebruik maken van gratis vervoer voor opvouwbare rolstoelen en mobiliteitshulpmiddelen. Neem contact op met FlixTrain voor alle benodigde hulp.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel FlixTrain geen catering aan boord biedt, kunt u wel uw eigen hapjes en drankjes meenemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Met FlixTrain kun je een extra stuk bagage inpakken, maar het is een goed idee om vroeg te boeken, aangezien de treinruimte beperkt is. Heb je een sportuitrusting of een groot muziekinstrument? Ze zijn ook welkom, maar er kan een extra vergoeding van toepassing zijn. Als u rondfietst, kunt u uw fiets voor slechts 9 euro op specifieke plekken parkeren, maar zorg ervoor dat deze een standaardformaat heeft en vrij is van extra opzetstukken. Vergeet niet om tijdig een plekje voor je fiets te reserveren, want de ruimte raakt snel vol
wifi Wifi open icon close icon
Geniet in ICE-treinen van gratis WiFi en toegang tot het ICE-portaal voor films, tv-programma's, audioboeken, games en leesmateriaal.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Zoek de rust op ICE Frankfurt in Coach 21 (tweede klas) en Coach 28/29 (eerste klas). Op ICE 104/105 Basel is het rijtuig 31 (tweede klas) en rijtuig 38/39 (eerste klas).
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Blijf opgeladen met een stopcontact dat beschikbaar is voor elke twee zitplaatsen in de trein.
luggage Bagage open icon close icon
Op ICE-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen, overstappen of andere vragen kunt u contact opnemen met de Mobiliteitsservice van DB. Het personeel staat altijd klaar om u te helpen en een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Met ICE kunt u kiezen tussen een volledig menu in het restaurant aan boord of snelle snacks in de bistro. Voor First Class-passagiers worden gratis eten en drinken rechtstreeks op uw stoel geserveerd. Het gevarieerde menu van DB, dat elk kwartaal wordt bijgewerkt, bevat lokale en vegetarische/veganistische opties.
air_con Airconditioning open icon close icon
ICE-treinen bieden niet alleen airconditioning, maar innoveren ook met milieuvriendelijke systemen die zowel koelen als verwarmen met behulp van natuurlijke koelmiddelen.
bicycle Fiets open icon close icon
Zorg er in treinen van Deutsche Bahn voor dat het gedemonteerd is en goed verpakt in een koffer of hoes met uw naam erop. U kunt het dan gratis mee aan boord nemen. Daarnaast mag u één stuk gewone bagage en één stuk handbagage meenemen. Zorg ervoor dat uw fiets andere reizigers niet in de weg staat of gangpaden blokkeert. Opmerking: speciale fietsen zijn niet toegestaan, maar als u een internationale reiziger bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen tijdens de spitsuren.
Diensten aan boord DB - Regionalbahn, FlixBus, National Express van Aachen tot Berlin
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Aachen naar Berlin met train.
Voorzieningen DB - Regionalbahn FlixBus National Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express FlixTrain Ostdeutsche Eisenbahn
quiet_zone Stiltezone check cross check check check check check
wifi Wifi check check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check check
luggage Bagage check check check check cross check cross
accessibility Toegankelijkheid check cross check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check check
air_con Airconditioning check check check check check check check
bicycle Fiets check cross check check check check check
sleeper_couchette Slaper check cross check check check check check

Aachen tot Berlin CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
37.93kg
Bus
40.64kg
Vlucht
108.38kg
Carpoolen
86.7kg
Wat is de CO2-uitstoot van Aachen tot Berlin met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Aachen en Berlin is 37.93kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Aachen en Berlin? Door de trein te nemen tussen Aachen en Berlin bespaar je 70.45kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.71kg vs de bus en 48.77kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Aachen tot Berlin?
Een trein-ticket van Aachen tot Berlin is € 51,60. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 9,99.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Aachen naar Berlin?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Aachen tot Berlin is € 9,99. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Aachen en Berlin door trein?
Aachen tot Berlin is 541,88 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Aachen en Berlin?
Aachen tot Berlin is gemiddeld 8 uur en 51 min. De snelste optie brengt u echter daar in 5 uur en 10 min.
Welke bedrijven werken van Aachen tot Berlin?
Aachen tot Berlin wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail DB - Regionalbahn, FlixBus, National Express, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express, FlixTrain, Ostdeutsche Eisenbahn diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Aachen naar Berlin?
Aachen naar Berlin heeft gemiddeld 32 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Aachen naar Berlin?
De vroegste trein van Aachen tot Berlin vertrekt om 01:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Aachen tot Berlin?
De nieuwste trein van Aachen tot Berlin vertrekt om 19:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Aachen tot Berlin?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 9,99, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Aachen naar Berlin?
Er zijn gemiddeld 4 van Aachen om naar Berlin te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Aachen naar Berlin door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Aachen en Berlin is 5 uur en 10 min.
Is er een directe trein van Aachen naar Berlin?
Ja, er is een directe trein tussen Aachen en Berlin.
Wat is de CO2-uitstoot voor Aachen tot Berlin door trein?
De reis van trein van Aachen naar Berlin zorgt voor 37.93kg CO2-uitstoot.