Trein Lille, Hauts-de-France - Nice prijzen vanaf € 62,00

Start van
€ 62,00

Lille, Hauts-de-France naar Nice door trein

De reis van Lille, Hauts-de-France naar Nice door trein is 834,21 km en duurt 9 uur en 21 min. Er zijn 23 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:12 en de laatste om 19:31. Het is mogelijk om te reizen van Lille, Hauts-de-France naar Nice door trein voor slechts € 62,00 of zoveel als € 308,00. De beste prijs voor deze reis is € 62,00.

Laagste prijs€ 62,00
Reisduur9 uur en 21 min
Aansluiting per dag23
Laagste prijs€ 62,00
Hoogste prijs€ 308,00
Eerste vertrek07:12
Laatste vertrek19:31
Afstand834,21 km
VertrekLille, Hauts-de-France
AankomstNice
VervoerdersOUIGO, TGVMeer

Trein Tickets van Lille tot Nice

Vertrekdatum
donderdag 22 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lille tot Nice

Goedkope trein-tickets van Lille, Hauts-de-France tot Nice
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lille, Hauts-de-France tot Nice.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lille, Hauts-de-France naar Nice, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lille, Hauts-de-France naar Nice te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lille tot Nice te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 1,00 tot € 235,40, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 100% op uw reis te besparen!

Vind de beste dag om met de trein naar Nice te reizen

Als u met de trein naar Nice reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

BlaBlaCar Bus is een langeafstandsbusdienst die beschikbaar is in meerdere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Het is een dochteronderneming van BlaBlaCar, een carpoolplatform.BlaBlaCar.Het bedrijf exploiteert bussen van en naar stations zoals Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milaan, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Airport 3, Annecy Train, Stuttgart Airport en Victoria Bus Station.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Intercités de Nuit is een nachttrein die wordt geëxploiteerd door de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt overnachtingsmogelijkheden voor passagiers. De treinen zijn uitgerust met slaapcoupés, verstelbare stoelen en restauratierijtuigen. Intercités de Nuit combineert de voordelen van vervoer en accommodatie, waardoor het een populaire en milieuvriendelijke keuze is.

In 2013 introduceerde de Franse nationale spoorwegmaatschappij SNCF OUIGO om budgetvriendelijke TGV-reismogelijkheden aan te bieden. Kies tussen de razendsnelle OUIGO Grande Vitesse, die snelheden van 300 km/u haalt, of de meer ontspannen OUIGO Classique, die een nostalgische treinreiservaring biedt.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

TGV staat voor Train à Grande Vitesse, wat zich vertaalt naar een hogesnelheidstrein. Het is een soort hogesnelheidstrein die in Frankrijk en andere delen van Europa rijdt. De TGV werd voor het eerst geïntroduceerd in 1981 en is sindsdien een populair vervoermiddel geworden voor binnenlandse en internationale reizen. De TGV (Train à Grande Vitesse), verwijst nu naar een type trein dat op hogesnelheidslijnen in Frankrijk een snelheid van 320 km/u kan halen. In Frankrijk en Europa zijn er twee soorten TGV's die worden geëxploiteerd door SNCF Voyageurs: de TGV INOUI, die meer comfort biedt, en de goedkope TGV OUIGO.

Tickettypes en faciliteiten van Lille, Hauts-de-France tot Nice

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van OUIGO en TER wanneer u van Lille, Hauts-de-France naar Nice reist.

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse biedt een enkele klasse, vergelijkbaar met reizen in de tweede klas, wat de betaalbare ticketprijzen verklaart. Tarieven voor volwassenen beginnen bij € 10, afhankelijk van de bestemming, terwijl kinderen voor € 5 kunnen reizen. Tickets voor OUIGO kunnen alleen online worden gekocht.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique heeft slechts één klasse, wat overeenkomt met reizen in de tweede klas. Daarom zijn de ticketprijzen goedkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10 voor volwassenen (afhankelijk van de bestemming) en € 5 voor kinderen, en OUIGO-treinkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Je hebt toegang tot WiFi (OUIFI) en duikt tegen een extra vergoeding in het OUIFUN-entertainmentportaal.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Op Ouigo-treinen zijn in bepaalde touringcars alleen stoelen op het bovendek voorzien van stopcontacten. Houd er rekening mee dat voor deze stoelen een toeslag geldt en dat er op het benedendek helemaal geen stopcontacten zijn.
luggage Bagage open icon close icon
Met OUIGO kunt u gratis twee kleine handbagageartikelen of één stuk handbagage van 36 x 27 x 15 cm meenemen, samen met handbagage van 55 x 35 x 25 cm, zonder gewichtsbeperkingen. Voor grotere artikelen geldt een toeslag van € 5,- bij vooraf gemaakte onlineboekingen, en deze kan oplopen tot € 20,- als u persoonlijk op het station betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In Frankrijk bieden de Train classique-diensten van OUIGO een snackservice aan de zitplaats, hoewel deze niet beschikbaar is op de hogesnelheidstreinen. Voor degenen die door Spanje reizen, serveert een bezoek aan de OUIBAR in bus 4 een verscheidenheid aan drankjes en snacks.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel en alle touringcars zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Bent u van plan grotere spullen mee te nemen, zoals een fiets, scooter, ski's of een muziekinstrument? Als u vooraf online boekt, betaalt u slechts € 5,-. Maar als u besluit om op het station te betalen, loopt het tarief op tot € 20.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
Diensten aan boord OUIGO, TGV, FlixBus van Lille, Hauts-de-France tot Nice
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Lille, Hauts-de-France naar Nice met train.
Voorzieningen OUIGO TGV FlixBus SNCF TER BlaBlaCar Bus TGV inOui
wifi Wifi check check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check cross check
quiet_zone Stiltezone cross check cross check cross cross check
accessibility Toegankelijkheid cross check cross check cross cross check
air_con Airconditioning cross check check check cross check check
bicycle Fiets cross check cross check cross cross check
sleeper_couchette Slaper cross check cross check cross cross check

Lille, Hauts-de-France tot Nice CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
58.39kg
Bus
62.57kg
Vlucht
166.84kg
Carpoolen
133.47kg
Wat is de CO2-uitstoot van Lille, Hauts-de-France tot Nice met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Lille, Hauts-de-France en Nice is 58.39kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Lille, Hauts-de-France en Nice? Door de trein te nemen tussen Lille, Hauts-de-France en Nice bespaar je 108.45kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 4.18kg vs de bus en 75.08kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Lille, Hauts-de-France tot Nice?
Een trein-ticket van Lille, Hauts-de-France tot Nice is € 132,89. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 62,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lille, Hauts-de-France naar Nice?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lille, Hauts-de-France tot Nice is € 62,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lille, Hauts-de-France en Nice door trein?
Lille, Hauts-de-France tot Nice is 834,21 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Lille, Hauts-de-France en Nice?
Lille, Hauts-de-France tot Nice is gemiddeld 9 uur en 21 min. De snelste optie brengt u echter daar in 7 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Lille, Hauts-de-France tot Nice?
Lille, Hauts-de-France tot Nice wordt gedekt door 7 operator(s). U kunt op Virail OUIGO, TGV, FlixBus, SNCF, TER, INTERCITÉS de nuit, BlaBlaCar Bus, TGV inOui diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Lille, Hauts-de-France naar Nice?
Lille, Hauts-de-France naar Nice heeft gemiddeld 23 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Lille, Hauts-de-France naar Nice?
De vroegste trein van Lille, Hauts-de-France tot Nice vertrekt om 07:12. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Lille, Hauts-de-France tot Nice?
De nieuwste trein van Lille, Hauts-de-France tot Nice vertrekt om 19:31. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lille, Hauts-de-France tot Nice?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 62,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Lille, Hauts-de-France naar Nice gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Lille, Hauts-de-France om naar Nice te gaan. Je kunt gaan van Gare de Lille Flandres, Lille Europe, Lezennes (f) en je kunt aankomen op Nizza Ferber, Nice Riquier, Nice-Pont-Michel, Nice-Ville.
Wat is de snelste reistijd tussen Lille, Hauts-de-France naar Nice door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Lille, Hauts-de-France en Nice is 7 uur en 40 min.
Is er een directe trein van Lille, Hauts-de-France naar Nice?
Ja, er is een directe trein tussen Lille, Hauts-de-France en Nice.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lille, Hauts-de-France tot Nice door trein?
De reis van trein van Lille, Hauts-de-France naar Nice zorgt voor 58.39kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Lille, Hauts-de-France

Internationale routes van Lille, Hauts-de-France en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Lille, Hauts-de-France

Belangrijkste trajecten naarNice

Andere populaire trajecten