Trein Lille, Hauts-de-France - Arras prijzen vanaf € 2,00

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Lille, Hauts-de-France naar Arras door trein

De reis van Lille, Hauts-de-France naar Arras door trein is 42,62 km en duurt 1 uur en 3 min. Er zijn 75 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:21 en de laatste om 21:51. Het is mogelijk om te reizen van Lille, Hauts-de-France naar Arras door trein voor slechts € 2,00 of zoveel als € 105,78. De beste prijs voor deze reis is € 2,00.

Laagste prijs€ 2,00
Reisduur1 uur en 3 min
Aansluiting per dag75
Laagste prijs€ 2,00
Hoogste prijs€ 105,78
Eerste vertrek05:21
Laatste vertrek21:51
Afstand42,62 km
VertrekLille, Hauts-de-France
AankomstArras
VervoerdersTGV, TER

Trein Tickets van Lille tot Arras

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lille tot Arras

Goedkope trein-tickets van Lille, Hauts-de-France tot Arras
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lille, Hauts-de-France tot Arras.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lille, Hauts-de-France naar Arras, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lille, Hauts-de-France naar Arras te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lille tot Arras te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 1,00 tot € 7,68, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 87% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Lille, Hauts-de-France naar Arras

De goedkoopste Lille, Hauts-de-France - Arras treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 2,62 als je geluk hebt, of € 4,16 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 5,54 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Arras te reizen

Als u met de trein naar Arras reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

TGV staat voor Train à Grande Vitesse, wat zich vertaalt naar een hogesnelheidstrein. Het is een soort hogesnelheidstrein die in Frankrijk en andere delen van Europa rijdt. De TGV werd voor het eerst geïntroduceerd in 1981 en is sindsdien een populair vervoermiddel geworden voor binnenlandse en internationale reizen. De TGV (Train à Grande Vitesse), verwijst nu naar een type trein dat op hogesnelheidslijnen in Frankrijk een snelheid van 320 km/u kan halen. In Frankrijk en Europa zijn er twee soorten TGV's die worden geëxploiteerd door SNCF Voyageurs: de TGV INOUI, die meer comfort biedt, en de goedkope TGV OUIGO.

Tickettypes en faciliteiten van Lille, Hauts-de-France tot Arras

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TER wanneer u van Lille, Hauts-de-France naar Arras reist.

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
Diensten aan boord TGV, TER, TGV inOui van Lille, Hauts-de-France tot Arras
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Lille, Hauts-de-France naar Arras met train.
Voorzieningen TGV TER TGV inOui
quiet_zone Stiltezone check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check cross check
bicycle Fiets check cross check
sleeper_couchette Slaper check cross check

Lille, Hauts-de-France tot Arras CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.98kg
Bus
3.2kg
Vlucht
8.52kg
Carpoolen
6.82kg
Wat is de CO2-uitstoot van Lille, Hauts-de-France tot Arras met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Lille, Hauts-de-France en Arras is 2.98kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Lille, Hauts-de-France en Arras? Door de trein te nemen tussen Lille, Hauts-de-France en Arras bespaar je 5.54kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.22kg vs de bus en 3.84kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Lille, Hauts-de-France tot Arras?
Een trein-ticket van Lille, Hauts-de-France tot Arras is € 14,90. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 2,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lille, Hauts-de-France naar Arras?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lille, Hauts-de-France tot Arras is € 2,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lille, Hauts-de-France en Arras door trein?
Lille, Hauts-de-France tot Arras is 42,62 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Lille, Hauts-de-France en Arras?
Lille, Hauts-de-France tot Arras is gemiddeld 1 uur en 3 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 17 min.
Welke bedrijven werken van Lille, Hauts-de-France tot Arras?
Lille, Hauts-de-France tot Arras wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail TGV, TER, TGV inOui diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Lille, Hauts-de-France naar Arras?
Lille, Hauts-de-France naar Arras heeft gemiddeld 75 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Lille, Hauts-de-France naar Arras?
De vroegste trein van Lille, Hauts-de-France tot Arras vertrekt om 05:21. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Lille, Hauts-de-France tot Arras?
De nieuwste trein van Lille, Hauts-de-France tot Arras vertrekt om 21:51. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lille, Hauts-de-France tot Arras?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 2,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Lille, Hauts-de-France naar Arras?
Er zijn gemiddeld 35 van Lille, Hauts-de-France om naar Arras te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Lille, Hauts-de-France naar Arras door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Lille, Hauts-de-France en Arras is 0 uur en 17 min.
Is er een directe trein van Lille, Hauts-de-France naar Arras?
Ja, er is een directe trein tussen Lille, Hauts-de-France en Arras.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lille, Hauts-de-France tot Arras door trein?
De reis van trein van Lille, Hauts-de-France naar Arras zorgt voor 2.98kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Lille, Hauts-de-France

Internationale routes van Lille, Hauts-de-France en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Lille, Hauts-de-France

Andere populaire trajecten