Trein Porto - Lisboa prijzen vanaf € 10,00

21/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 10,00

Porto naar Lisboa door trein

De reis van Porto naar Lisboa door trein is 273,63 km en duurt 3 uur en 30 min. Er zijn 108 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 23:50. Het is mogelijk om te reizen van Porto naar Lisboa door trein voor slechts € 10,00 of zoveel als € 37,83. De beste prijs voor deze reis is € 10,00.

Laagste prijs€ 10,00
Reisduur3 uur en 30 min
Aansluiting per dag108
Laagste prijs€ 10,00
Hoogste prijs€ 37,83
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek23:50
Afstand273,63 km
VertrekPorto
AankomstLisboa
VervoerdersIR - InterRegional, IC - IntercidadesMeer

Trein Tickets van Porto tot Lisbon

Vertrekdatum
zondag 21 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Porto tot Lisbon

Goedkope trein-tickets van Porto tot Lisboa
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Porto tot Lisboa.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Porto naar Lisboa, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Porto naar Lisboa te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Porto tot Lisbon te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 11,71 tot € 23,36, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 50% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Porto naar Lisboa

De goedkoopste Porto - Lisboa treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 13,38 als je geluk hebt, of € 16,32 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 17,53 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Lisboa te reizen

Als u met de trein naar Lisboa reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Porto tot Lisboa CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
19.15kg
Bus
20.52kg
Vlucht
54.73kg
Carpoolen
43.78kg
Wat is de CO2-uitstoot van Porto tot Lisboa met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Porto en Lisboa is 19.15kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Porto en Lisboa? Door de trein te nemen tussen Porto en Lisboa bespaar je 35.58kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.37kg vs de bus en 24.63kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Porto tot Lisboa?
Een trein-ticket van Porto tot Lisboa is € 26,92. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 10,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Porto naar Lisboa?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Porto tot Lisboa is € 10,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Porto en Lisboa door trein?
Porto tot Lisboa is 273,63 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Porto en Lisboa?
Porto tot Lisboa is gemiddeld 3 uur en 30 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Porto tot Lisboa?
Porto tot Lisboa wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail IR - InterRegional, IC - Intercidades, R - Regional, AP - Alfa Pendular, U - Urban diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Porto naar Lisboa?
Porto naar Lisboa heeft gemiddeld 108 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Porto naar Lisboa?
De vroegste trein van Porto tot Lisboa vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Porto tot Lisboa?
De nieuwste trein van Porto tot Lisboa vertrekt om 23:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Porto tot Lisboa?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 10,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Porto naar Lisboa?
Er zijn gemiddeld 38 van Porto om naar Lisboa te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Porto naar Lisboa door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Porto en Lisboa is 2 uur en 50 min.
Is er een directe trein van Porto naar Lisboa?
Ja, er is een directe trein tussen Porto en Lisboa.
Wat is de CO2-uitstoot voor Porto tot Lisboa door trein?
De reis van trein van Porto naar Lisboa zorgt voor 19.15kg CO2-uitstoot.