Trein Porto - Guarda, Guarda prijzen vanaf € 16,60

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 16,60
Meer
Meer

Porto naar Guarda, Guarda door trein

De reis van Porto naar Guarda, Guarda door trein is 132,21 km en duurt 5 uur en 45 min. Er zijn 109 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:21 en de laatste om 18:38. Het is mogelijk om te reizen van Porto naar Guarda, Guarda door trein voor slechts € 16,60 of zoveel als € 32,04. De beste prijs voor deze reis is € 16,60.

Laagste prijs€ 16,60
Reisduur5 uur en 45 min
Aansluiting per dag109
Laagste prijs€ 16,60
Hoogste prijs€ 32,04
Eerste vertrek05:21
Laatste vertrek18:38
Afstand132,21 km
VertrekPorto
AankomstGuarda, Guarda
VervoerdersAP - Alfa Pendular, IC - IntercidadesMeer

Trein Tickets van Porto tot Guarda

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Porto tot Guarda

Goedkope trein-tickets van Porto tot Guarda, Guarda
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Porto tot Guarda, Guarda.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Porto naar Guarda, Guarda, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Porto naar Guarda, Guarda te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Porto tot Guarda te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 13,20 tot € 18,88, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 30% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Porto naar Guarda, Guarda

De goedkoopste Porto - Guarda, Guarda treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 10,18 als je geluk hebt, of € 15,82 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 17,78 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Guarda, Guarda te reizen

Als u met de trein naar Guarda, Guarda reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Porto tot Guarda, Guarda CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
9.25kg
Bus
9.92kg
Vlucht
26.44kg
Carpoolen
21.15kg
Wat is de CO2-uitstoot van Porto tot Guarda, Guarda met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Porto en Guarda, Guarda is 9.25kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Porto en Guarda, Guarda? Door de trein te nemen tussen Porto en Guarda, Guarda bespaar je 17.19kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.67kg vs de bus en 11.9kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Porto tot Guarda, Guarda?
Een trein-ticket van Porto tot Guarda, Guarda is € 22,84. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 16,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Porto naar Guarda, Guarda?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Porto tot Guarda, Guarda is € 16,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Porto en Guarda, Guarda door trein?
Porto tot Guarda, Guarda is 132,21 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Porto en Guarda, Guarda?
Porto tot Guarda, Guarda is gemiddeld 5 uur en 45 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 27 min.
Welke bedrijven werken van Porto tot Guarda, Guarda?
Porto tot Guarda, Guarda wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail AP - Alfa Pendular, IC - Intercidades, IR - InterRegional, R - Regional, U - Urban diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Porto naar Guarda, Guarda?
Porto naar Guarda, Guarda heeft gemiddeld 109 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Porto naar Guarda, Guarda?
De vroegste trein van Porto tot Guarda, Guarda vertrekt om 05:21. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Porto tot Guarda, Guarda?
De nieuwste trein van Porto tot Guarda, Guarda vertrekt om 18:38. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Porto tot Guarda, Guarda?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 16,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Porto naar Guarda, Guarda door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Porto en Guarda, Guarda is 4 uur en 27 min.
Is er een directe trein van Porto naar Guarda, Guarda?
Ja, er is een directe trein tussen Porto en Guarda, Guarda.
Wat is de CO2-uitstoot voor Porto tot Guarda, Guarda door trein?
De reis van trein van Porto naar Guarda, Guarda zorgt voor 9.25kg CO2-uitstoot.