Trein Porto - Pinhão prijzen vanaf € 8,50

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 15,70
€ 9,05
€ 16,48

Porto naar Pinhão door trein

De reis van Porto naar Pinhão door trein is 203,66 km en duurt 3 uur en 51 min. Er zijn 166 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 23:57. Het is mogelijk om te reizen van Porto naar Pinhão door trein voor slechts € 8,50 of zoveel als € 32,49. De beste prijs voor deze reis is € 8,50.

Laagste prijs€ 8,50
Reisduur3 uur en 51 min
Aansluiting per dag166
Laagste prijs€ 8,50
Hoogste prijs€ 32,49
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek23:57
Afstand203,66 km
VertrekPorto
AankomstPinhão
VervoerdersAP - Alfa Pendular, R - RegionalMeer

Trein Tickets van Porto tot Pinhao

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Porto tot Pinhao

Goedkope trein-tickets van Porto tot Pinhão
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Porto tot Pinhão.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Porto naar Pinhão, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Porto naar Pinhão te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Porto tot Pinhao te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 10,68 tot € 17,87, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 40% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Porto naar Pinhão

De goedkoopste Porto - Pinhão treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,04 als je geluk hebt, of € 13,77 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,70 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Pinhão te reizen

Als u met de trein naar Pinhão reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Porto tot Pinhão CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
14.26kg
Bus
15.27kg
Vlucht
40.73kg
Carpoolen
32.59kg
Wat is de CO2-uitstoot van Porto tot Pinhão met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Porto en Pinhão is 14.26kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Porto en Pinhão? Door de trein te nemen tussen Porto en Pinhão bespaar je 26.47kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.01kg vs de bus en 18.33kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Porto tot Pinhão?
Een trein-ticket van Porto tot Pinhão is € 19,40. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Porto naar Pinhão?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Porto tot Pinhão is € 8,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Porto en Pinhão door trein?
Porto tot Pinhão is 203,66 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Porto en Pinhão?
Porto tot Pinhão is gemiddeld 3 uur en 51 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 7 min.
Welke bedrijven werken van Porto tot Pinhão?
Porto tot Pinhão wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail AP - Alfa Pendular, R - Regional, IC - Intercidades, IR - InterRegional, U - Urban diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Porto naar Pinhão?
Porto naar Pinhão heeft gemiddeld 166 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Porto naar Pinhão?
De vroegste trein van Porto tot Pinhão vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Porto tot Pinhão?
De nieuwste trein van Porto tot Pinhão vertrekt om 23:57. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Porto tot Pinhão?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Porto naar Pinhão?
Er zijn gemiddeld 12 van Porto om naar Pinhão te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Porto naar Pinhão door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Porto en Pinhão is 2 uur en 7 min.
Is er een directe trein van Porto naar Pinhão?
Ja, er is een directe trein tussen Porto en Pinhão.
Wat is de CO2-uitstoot voor Porto tot Pinhão door trein?
De reis van trein van Porto naar Pinhão zorgt voor 14.26kg CO2-uitstoot.