Trein Porto - Coimbra prijzen vanaf € 5,50

18/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 9,05
Morgen € 9,05
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Porto naar Coimbra door trein

De reis van Porto naar Coimbra door trein is 106,32 km en duurt 1 uur en 53 min. Er zijn 290 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:05 en de laatste om 20:38. Het is mogelijk om te reizen van Porto naar Coimbra door trein voor slechts € 5,50 of zoveel als € 21,86. De beste prijs voor deze reis is € 5,50.

Laagste prijs€ 5,50
Reisduur1 uur en 53 min
Aansluiting per dag290
Laagste prijs€ 5,50
Hoogste prijs€ 21,86
Eerste vertrek00:05
Laatste vertrek20:38
Afstand106,32 km
VertrekPorto
AankomstCoimbra
VervoerdersIC - Intercidades, AP - Alfa PendularMeer

Trein Tickets van Porto tot Coimbra

Vertrekdatum
donderdag 18 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Porto tot Coimbra

Goedkope trein-tickets van Porto tot Coimbra
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Porto tot Coimbra.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Porto naar Coimbra, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Porto naar Coimbra te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Porto tot Coimbra te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 6,67 tot € 9,34, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 29% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Porto naar Coimbra

De goedkoopste Porto - Coimbra treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 7,98 als je geluk hebt, of € 8,63 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 9,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Coimbra te reizen

Als u met de trein naar Coimbra reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Porto tot Coimbra CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.44kg
Bus
7.97kg
Vlucht
21.26kg
Carpoolen
17.01kg
Wat is de CO2-uitstoot van Porto tot Coimbra met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Porto en Coimbra is 7.44kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Porto en Coimbra? Door de trein te nemen tussen Porto en Coimbra bespaar je 13.82kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.53kg vs de bus en 9.57kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Porto tot Coimbra?
Een trein-ticket van Porto tot Coimbra is € 13,37. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 5,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Porto naar Coimbra?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Porto tot Coimbra is € 5,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Porto en Coimbra door trein?
Porto tot Coimbra is 106,32 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Porto en Coimbra?
Porto tot Coimbra is gemiddeld 1 uur en 53 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 9 min.
Welke bedrijven werken van Porto tot Coimbra?
Porto tot Coimbra wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail IC - Intercidades, AP - Alfa Pendular, U - Urban, IR - InterRegional, R - Regional diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Porto naar Coimbra?
Porto naar Coimbra heeft gemiddeld 290 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Porto naar Coimbra?
De vroegste trein van Porto tot Coimbra vertrekt om 00:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Porto tot Coimbra?
De nieuwste trein van Porto tot Coimbra vertrekt om 20:38. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Porto tot Coimbra?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 5,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Porto naar Coimbra?
Er zijn gemiddeld 22 van Porto om naar Coimbra te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Porto naar Coimbra door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Porto en Coimbra is 1 uur en 9 min.
Is er een directe trein van Porto naar Coimbra?
Ja, er is een directe trein tussen Porto en Coimbra.
Wat is de CO2-uitstoot voor Porto tot Coimbra door trein?
De reis van trein van Porto naar Coimbra zorgt voor 7.44kg CO2-uitstoot.