Trein Porto - Aveiro prijzen vanaf € 4,90

Start van
€ 4,90

Porto naar Aveiro door trein

De reis van Porto naar Aveiro door trein is 56,33 km en duurt 1 uur en 27 min. Er zijn 365 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:27 en de laatste om 23:57. Het is mogelijk om te reizen van Porto naar Aveiro door trein voor slechts € 4,90 of zoveel als € 19,41. De beste prijs voor deze reis is € 4,90.

Laagste prijs€ 4,90
Reisduur1 uur en 27 min
Aansluiting per dag365
Laagste prijs€ 4,90
Hoogste prijs€ 19,41
Eerste vertrek00:27
Laatste vertrek23:57
Afstand56,33 km
VertrekPorto
AankomstAveiro
VervoerdersAP - Alfa Pendular, IR - InterRegionalMeer

Trein Tickets van Porto tot Aveiro

Vertrekdatum
donderdag 22 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Porto tot Aveiro

Goedkope trein-tickets van Porto tot Aveiro
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Porto tot Aveiro.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Porto naar Aveiro, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Porto naar Aveiro te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Porto tot Aveiro te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 2,40 tot € 4,50, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 47% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Porto naar Aveiro

De goedkoopste Porto - Aveiro treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 4,68 als je geluk hebt, of € 9,45 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 17,15 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Aveiro te reizen

Als u met de trein naar Aveiro reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Porto tot Aveiro CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.94kg
Bus
4.22kg
Vlucht
11.27kg
Carpoolen
9.01kg
Wat is de CO2-uitstoot van Porto tot Aveiro met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Porto en Aveiro is 3.94kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Porto en Aveiro? Door de trein te nemen tussen Porto en Aveiro bespaar je 7.33kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.28kg vs de bus en 5.07kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Porto tot Aveiro?
Een trein-ticket van Porto tot Aveiro is € 9,22. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 4,90.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Porto naar Aveiro?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Porto tot Aveiro is € 4,90. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Porto en Aveiro door trein?
Porto tot Aveiro is 56,33 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Porto en Aveiro?
Porto tot Aveiro is gemiddeld 1 uur en 27 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 36 min.
Welke bedrijven werken van Porto tot Aveiro?
Porto tot Aveiro wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail AP - Alfa Pendular, IR - InterRegional, U - Urban, R - Regional, IC - Intercidades diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Porto naar Aveiro?
Porto naar Aveiro heeft gemiddeld 365 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Porto naar Aveiro?
De vroegste trein van Porto tot Aveiro vertrekt om 00:27. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Porto tot Aveiro?
De nieuwste trein van Porto tot Aveiro vertrekt om 23:57. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Porto tot Aveiro?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 4,90, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Porto naar Aveiro gaan?
Er zijn 4 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Porto om naar Aveiro te gaan. Je kunt gaan van Porto Casa Da Musica, Porto Campanhã, Porto Aliados, Porto Airport en je kunt aankomen op Aveiro Aveiro.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Porto naar Aveiro?
Er zijn gemiddeld 41 van Porto om naar Aveiro te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Porto naar Aveiro door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Porto en Aveiro is 0 uur en 36 min.
Is er een directe trein van Porto naar Aveiro?
Ja, er is een directe trein tussen Porto en Aveiro.
Wat is de CO2-uitstoot voor Porto tot Aveiro door trein?
De reis van trein van Porto naar Aveiro zorgt voor 3.94kg CO2-uitstoot.