Trein Murcia - Barcelona prijzen vanaf € 41,95

21/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 41,95

Murcia naar Barcelona door trein

De reis van Murcia naar Barcelona door trein is 471,91 km en duurt 8 uur en 42 min. Er zijn 8 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:52 en de laatste om 15:32. Het is mogelijk om te reizen van Murcia naar Barcelona door trein voor slechts € 41,95 of zoveel als € 142,67. De beste prijs voor deze reis is € 41,95.

Laagste prijs€ 41,95
Reisduur8 uur en 42 min
Aansluiting per dag8
Laagste prijs€ 41,95
Hoogste prijs€ 142,67
Eerste vertrek07:52
Laatste vertrek15:32
Afstand471,91 km
VertrekMurcia
AankomstBarcelona
VervoerdersAVLO, AVEMeer

Trein Tickets van Murcia tot Barcelona

Vertrekdatum
zondag 21 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Murcia tot Barcelona

Goedkope trein-tickets van Murcia tot Barcelona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Murcia tot Barcelona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Murcia naar Barcelona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Murcia naar Barcelona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Murcia tot Barcelona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 34,25 tot € 86,46, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 60% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Murcia naar Barcelona

De goedkoopste Murcia - Barcelona treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 25,53 als je geluk hebt, of € 59,84 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 80,32 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Barcelona te reizen

Als u met de trein naar Barcelona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

AVE staat voor "Alta Velocidad Española", wat "Spaanse hoge snelheid" betekent. AVE is een hogesnelheidstrein die wordt geëxploiteerd door de Spaanse nationale spoorwegmaatschappij Renfe. Met de AVE-treinen kun je naar veel grote steden in Spanje reizen, waaronder routes naar Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga en Zaragoza.

Avlo-treinen werden in 2020 geïntroduceerd als hogesnelheidstreindienst van Renfe, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, als een goedkoper alternatief voor de hogesnelheidstreindienst AVE. Avlo-treinen bieden, in tegenstelling tot de AVE, een enkele zitklasse en hebben minder diensten aan boord om meer passagierscapaciteit te bieden. De hoofdstations zijn Barcelona Sants, Madrid Atocha en Zaragoza-Delicias.

Tickettypes en faciliteiten van Murcia tot Barcelona

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van AVE en AVLO wanneer u van Murcia naar Barcelona reist.

Elige Estándar

De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Elige Estándar" biedt reizigers de standaard, reguliere zitplaatsindeling die bekend staat als de "Estándar-stoel". Bovendien kunt u tegen een extra vergoeding uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Básico

De Basico zijn de meest betaalbare tickets, maar er zijn bepaalde beperkingen aan verbonden, zoals geen wijzigingen of restituties. Ze zijn doorgaans ook beperkt verkrijgbaar en moeten ruim van tevoren worden gekocht.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Elige Confort

Als u voor ‘Elige Confort’ kiest, krijgt u de grotere en waarschijnlijk comfortabelere XL Confort-stoel. De Elige-tickets bieden meer flexibiliteit bij het omruilen of annuleren van uw reservering. Bovendien kunt u tegen een toeslag uw voorkeursstoel kiezen en upgraden naar Premium is ook mogelijk.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Prémium

De Premium-tickets van Renfe AVE zijn de duurste maar ook de meest flexibele, beperkt tot de Confort-klasse. Ze maken gratis treinoverstappen mogelijk en bieden het voordeel dat u gratis op de volgende trein kunt stappen voor het geval u uw geplande trein mist.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Economy Class

U kunt reizen met het standaard "economy class"-ticket op Avlo-treinen, dat verwijst naar het standaard basisniveau van het beschikbare zitplaatsniveau in de trein. Met dit ticket heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals bagagerekken, leeslampjes en toiletten.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden met hoge snelheden met PlayRenfe, de gratis WiFi-service van AVE, zodat u zelfs bij 300 km/u online blijft.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
De Silent Carriage is exclusief beschikbaar voor standaardstoelen op AVE-treinen, met uitzondering van de AVE International-route tussen Spanje en Frankrijk, en Euromed-treinen. Vanwege de populariteit wordt vroegtijdige kaartaankoop geadviseerd.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Voor uw gemak is elke AVE-stoel voorzien van stopcontacten en radio's op de stoel.
luggage Bagage open icon close icon
Op AVE-treinen mag u 3 tassen meenemen, elk met een maximale afmeting van 85 x 55 x 35 cm en een gewicht van 25 kg (55 lbs). Bovendien worden instrumenten als handbagage beschouwd als ze niet groter zijn dan 30 x 120 x 38 cm en veilig in een koffer zijn opgeborgen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
AVE biedt een gratis zorg- en assistentiedienst voor personen met beperkte mobiliteit. Als u van deze service gebruik wilt maken, neemt u rechtstreeks contact op met AVE.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Bezoek het AVE-barrijtuig aan boord voor iets lekkers of wacht op de voedselwagen die door de trein rijdt. Houders van een Premium Ticket kunnen genieten van een diner op de stoel met de expertise van chef-kok Ramón Freixa. Zorg ervoor dat u ten minste 12 uur voor vertrek speciale menu's aanvraagt, van vegetarisch tot halal, zodat u kunt genieten van een maaltijdervaring op maat.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel, want alle AVE-treinen zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Je kunt je fiets of scooter meenemen, zorg er wel voor dat deze opgevouwen en goed in een koffer zit. Vergeet niet de pedalen te verwijderen en het stuur een draai van 90 graden te geven. Als de totale afmetingen van uw koffer minder dan 180 cm bedragen, telt deze als handbagage. Alles wat groter is, valt in de categorie speciale bagage, maar houd het binnen de 120 x 90 x 40 cm.
wifi Wifi open icon close icon
Blijf verbonden op Avlo met gratis WiFi via PlayRenfe. Geniet van films, tv-programma's en diverse soorten leesvoer binnen handbereik.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Voor uw gemak is elke stoel op de Avlo uitgerust met een stopcontact.
luggage Bagage open icon close icon
U kunt een stuk handbagage meenemen zonder gewichtslimiet, zoals een tas, rugzak of iets dergelijks, met afmetingen tot 27x36x25 cm, en een stuk ruimbagage zonder gewichtslimiet, zoals een koffer, met afmetingen tot maximaal tot 55x35x25 cm, zonder dat u een toeslag betaalt bovenop de ticketprijs die u volgens het Basistarief betaalt.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Avlo biedt hulp aan passagiers met beperkte mobiliteit. Neem contact op met Avlo voor meer informatie.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel Avlo geen dinerservice biedt, zijn er wel automaten met een scala aan drankjes en snacks. Houd er rekening mee dat deze machines alleen kaartbetalingen accepteren.
air_con Airconditioning open icon close icon
Reis comfortabel, want Avlo-treinen zijn voorzien van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U mag vouwfietsen en scooters meenemen aan boord, zolang deze voldoen aan de maximale afmetingen voor bagage: 55x35x25 cm (als handbagage zonder gewichtslimiet, inbegrepen in de prijs van het Basistarief), of 85x60x35 cm, of maximaal 180 cm in totaal (als extra bagage tegen extra kosten). Om aan de regelgeving te voldoen, moeten alle fietsen en scooters worden opgevouwen en opgeborgen in de bijbehorende draagtassen.
Diensten aan boord AVLO, AVE van Murcia tot Barcelona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Murcia naar Barcelona met train.
Voorzieningen AVLO AVE
quiet_zone Stiltezone check check
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check check

Murcia tot Barcelona CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
33.03kg
Bus
35.39kg
Vlucht
94.38kg
Carpoolen
75.51kg
Wat is de CO2-uitstoot van Murcia tot Barcelona met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Murcia en Barcelona is 33.03kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Murcia en Barcelona? Door de trein te nemen tussen Murcia en Barcelona bespaar je 61.35kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.36kg vs de bus en 42.48kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Murcia tot Barcelona?
Een trein-ticket van Murcia tot Barcelona is € 68,57. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 41,95.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Murcia naar Barcelona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Murcia tot Barcelona is € 41,95. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Murcia en Barcelona door trein?
Murcia tot Barcelona is 471,91 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Murcia en Barcelona?
Murcia tot Barcelona is gemiddeld 8 uur en 42 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur en 32 min.
Welke bedrijven werken van Murcia tot Barcelona?
Murcia tot Barcelona wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail AVLO, AVE, Renfe - Intercity, Renfe diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Murcia naar Barcelona?
Murcia naar Barcelona heeft gemiddeld 8 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Murcia naar Barcelona?
De vroegste trein van Murcia tot Barcelona vertrekt om 07:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Murcia tot Barcelona?
De nieuwste trein van Murcia tot Barcelona vertrekt om 15:32. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Murcia tot Barcelona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 41,95, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Murcia naar Barcelona?
Er zijn gemiddeld 4 van Murcia om naar Barcelona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Murcia naar Barcelona door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Murcia en Barcelona is 6 uur en 32 min.
Is er een directe trein van Murcia naar Barcelona?
Ja, er is een directe trein tussen Murcia en Barcelona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Murcia tot Barcelona door trein?
De reis van trein van Murcia naar Barcelona zorgt voor 33.03kg CO2-uitstoot.