Trein Cambrils - Barcelona prijzen vanaf € 8,40

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

€ 8,40
€ 10,65
€ 9,54

Cambrils naar Barcelona door trein

De reis van Cambrils naar Barcelona door trein is 99,01 km en duurt 1 uur en 49 min. Er zijn 28 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:37 en de laatste om 22:16. Het is mogelijk om te reizen van Cambrils naar Barcelona door trein voor slechts € 8,40 of zoveel als € 29,80. De beste prijs voor deze reis is € 8,40.

Laagste prijs€ 8,40
Reisduur1 uur en 49 min
Aansluiting per dag28
Laagste prijs€ 8,40
Hoogste prijs€ 29,80
Eerste vertrek05:37
Laatste vertrek22:16
Afstand99,01 km
VertrekCambrils
AankomstBarcelona
VervoerdersRenfe - Intercity, Torre del OroMeer

Trein Tickets van Cambrils tot Barcelona

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Cambrils tot Barcelona

Goedkope trein-tickets van Cambrils tot Barcelona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Cambrils tot Barcelona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Cambrils naar Barcelona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Cambrils naar Barcelona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Cambrils tot Barcelona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 9,32 tot € 13,03, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 28% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Cambrils naar Barcelona

De goedkoopste Cambrils - Barcelona treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 8,31 als je geluk hebt, of € 10,57 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 12,72 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Barcelona te reizen

Als u met de trein naar Barcelona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Cambrils tot Barcelona CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.93kg
Bus
7.43kg
Vlucht
19.8kg
Carpoolen
15.84kg
Wat is de CO2-uitstoot van Cambrils tot Barcelona met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Cambrils en Barcelona is 6.93kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Cambrils en Barcelona? Door de trein te nemen tussen Cambrils en Barcelona bespaar je 12.87kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.5kg vs de bus en 8.91kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Cambrils tot Barcelona?
Een trein-ticket van Cambrils tot Barcelona is € 15,64. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,40.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Cambrils naar Barcelona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Cambrils tot Barcelona is € 8,40. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Cambrils en Barcelona door trein?
Cambrils tot Barcelona is 99,01 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Cambrils en Barcelona?
Cambrils tot Barcelona is gemiddeld 1 uur en 49 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 5 min.
Welke bedrijven werken van Cambrils tot Barcelona?
Cambrils tot Barcelona wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Renfe - Intercity, Torre del Oro, Renfe REGIONAL, Renfe, Renfe REGIONAL EXPRESS diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Cambrils naar Barcelona?
Cambrils naar Barcelona heeft gemiddeld 28 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Cambrils naar Barcelona?
De vroegste trein van Cambrils tot Barcelona vertrekt om 05:37. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Cambrils tot Barcelona?
De nieuwste trein van Cambrils tot Barcelona vertrekt om 22:16. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Cambrils tot Barcelona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,40, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Cambrils naar Barcelona?
Er zijn gemiddeld 24 van Cambrils om naar Barcelona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Cambrils naar Barcelona door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Cambrils en Barcelona is 1 uur en 5 min.
Is er een directe trein van Cambrils naar Barcelona?
Ja, er is een directe trein tussen Cambrils en Barcelona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Cambrils tot Barcelona door trein?
De reis van trein van Cambrils naar Barcelona zorgt voor 6.93kg CO2-uitstoot.