Trein Valencia - Barcelona prijzen vanaf € 21,05

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 31,44
Morgen € 30,39
2 dagen € 28,55
3 dagen € 30,56

Valencia naar Barcelona door trein

De reis van Valencia naar Barcelona door trein is 303,01 km en duurt 3 uur en 45 min. Er zijn 9 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:50 en de laatste om 19:50. Het is mogelijk om te reizen van Valencia naar Barcelona door trein voor slechts € 21,05 of zoveel als € 92,20. De beste prijs voor deze reis is € 21,05.

Laagste prijs€ 21,05
Reisduur3 uur en 45 min
Aansluiting per dag9
Laagste prijs€ 21,05
Hoogste prijs€ 92,20
Eerste vertrek06:50
Laatste vertrek19:50
Afstand303,01 km
VertrekValencia
AankomstBarcelona
VervoerdersRenfe - Intercity, Renfe REGIONAL EXPRESSMeer

Trein Tickets van Valencia tot Barcelona

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Valencia tot Barcelona

Goedkope trein-tickets van Valencia tot Barcelona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Valencia tot Barcelona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Valencia naar Barcelona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Valencia naar Barcelona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Valencia tot Barcelona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 27,14 tot € 38,02, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 29% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Valencia naar Barcelona

De goedkoopste Valencia - Barcelona treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 27,35 als je geluk hebt, of € 29,67 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 32,58 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Barcelona te reizen

Als u met de trein naar Barcelona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Euromed is een busmaatschappij die actief is in Spanje en grote steden zoals Barcelona, Valencia en Alicante met elkaar verbindt. Het bedrijf biedt comfortabele en moderne touringcars met voorzieningen als airconditioning, verstelbare stoelen en gratis wifi. Euromed biedt ook een scala aan ticketopties, waaronder flexibele tarieven en kortingen voor kinderen, senioren en groepen. Het bedrijf staat bekend om zijn stiptheid en betrouwbaarheid, met frequente vertrekken en aankomsten. Euromed maakt deel uit van de Renfe-groep, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, en biedt verbindingen met andere vervoerswijzen zoals treinen en veerboten.

Valencia tot Barcelona CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
21.21kg
Bus
22.73kg
Vlucht
60.6kg
Carpoolen
48.48kg
Wat is de CO2-uitstoot van Valencia tot Barcelona met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Valencia en Barcelona is 21.21kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Valencia en Barcelona? Door de trein te nemen tussen Valencia en Barcelona bespaar je 39.39kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.52kg vs de bus en 27.27kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Valencia tot Barcelona?
Een trein-ticket van Valencia tot Barcelona is € 45,87. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 21,05.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Valencia naar Barcelona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Valencia tot Barcelona is € 21,05. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Valencia en Barcelona door trein?
Valencia tot Barcelona is 303,01 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Valencia en Barcelona?
Valencia tot Barcelona is gemiddeld 3 uur en 45 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 8 min.
Welke bedrijven werken van Valencia tot Barcelona?
Valencia tot Barcelona wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Renfe - Intercity, Renfe REGIONAL EXPRESS, Euromed, Torre del Oro diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Valencia naar Barcelona?
Valencia naar Barcelona heeft gemiddeld 9 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Valencia naar Barcelona?
De vroegste trein van Valencia tot Barcelona vertrekt om 06:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Valencia tot Barcelona?
De nieuwste trein van Valencia tot Barcelona vertrekt om 19:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Valencia tot Barcelona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 21,05, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Valencia naar Barcelona?
Er zijn gemiddeld 9 van Valencia om naar Barcelona te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Valencia naar Barcelona door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Valencia en Barcelona is 3 uur en 8 min.
Is er een directe trein van Valencia naar Barcelona?
Ja, er is een directe trein tussen Valencia en Barcelona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Valencia tot Barcelona door trein?
De reis van trein van Valencia naar Barcelona zorgt voor 21.21kg CO2-uitstoot.