Trein Bologna - Florence prijzen vanaf € 7,60

22/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 9,45
Morgen € 9,45
2 dagen € 23,32
3 dagen € 9,45

Bologna naar Florence door trein

De reis van Bologna naar Florence door trein is 81,26 km en duurt 0 uur en 38 min. Er zijn 83 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:10 en de laatste om 21:57. Het is mogelijk om te reizen van Bologna naar Florence door trein voor slechts € 7,60 of zoveel als € 120,00. De beste prijs voor deze reis is € 7,60.

Laagste prijs€ 7,60
Reisduur0 uur en 38 min
Aansluiting per dag83
Laagste prijs€ 7,60
Hoogste prijs€ 120,00
Eerste vertrek06:10
Laatste vertrek21:57
Afstand81,26 km
VertrekBologna
AankomstFlorence
VervoerdersRegionale Veloce, FrecciarossaMeer

Trein Tickets van Bologna tot Florence

Vertrekdatum
zaterdag 22 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Bologna tot Florence

Goedkope trein-tickets van Bologna tot Florence
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Bologna tot Florence.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Bologna naar Florence, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Bologna naar Florence te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Bologna tot Florence te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 8,58 tot € 14,71, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 42% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Bologna naar Florence

De goedkoopste Bologna - Florence treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,16 als je geluk hebt, of € 11,36 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 17,76 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Florence te reizen

Als u met de trein naar Florence reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Italo, een dochteronderneming van de Italiaanse spoorwegmaatschappij Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), exploiteert hogesnelheidstreinen door heel Italië. De lancering in 2012 van Italo-treinen, die zowel conventioneel als hogesnelheidstreinen zijn, biedt reizigers snel en comfortabel reizen door Italië. De snelheid van 300 km/u zorgt voor regelmatig en comfortabel vervoer naar grote steden als Rome, Napels, Florence en Milaan.

Tickettypes en faciliteiten van Bologna tot Florence

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciarossa en Italo wanneer u van Bologna naar Florence reist.

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Smart

Met de Smart ambiance ervaar je alle gemakken en diensten van Italo tegen een betaalbare prijs.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Prima

Ervaar het beste van Italo met de Prima-sfeer, zodat u tijdens uw hele reis maximaal comfort en eersteklas services krijgt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Club Executive

Voor een nog luxueuzere en ontspannende reis kiest u voor de Club Ambiance. Hier zult u genieten van ultiem comfort en verwennerij met ruime, individuele zitopstellingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
wifi Wifi open icon close icon
Italo-treinen zijn uitgerust met gratis WiFi en het ItaloLive-entertainmentportaal, met een scala aan films, shows, nieuws en meer.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle Italo-treinen zijn voorzien van stopcontacten op elke zitplaats.
luggage Bagage open icon close icon
Bij uw treinkaartje is een bagagevrijstelling inbegrepen, die u in bepaalde ruimtes in Italo-treinen moet opslaan. In Smart Ambiance-touringcars geldt een maximale afmeting, dus zorg ervoor dat uw bagage niet groter is dan 75 x 53 x 30 cm. Als u zich aan deze richtlijnen houdt, voorkomt u eventuele boetes.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met beperkte mobiliteit hebben Italo-treinen voorrangszitplaatsen in de buurt van een toegankelijk toilet, voorzien van voelbare en brailleborden.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel er in de Italo-treinen geen speciaal restauratierijtuig is, bieden de automaten in rijtuigen 3 en 7 (AGV-treinen) of rijtuigen 3 en 6 (EVO-treinen) snacks en drankjes aan. Prima Ambience-passagiers ontvangen een gratis welkomstservice met een verscheidenheid aan hapjes en drankjes geserveerd op hun zitplaats. Voor een nog luxueuzere ervaring kunnen Club Executive Ambience-reizigers genieten van een exclusieve cateringservice aan boord met espresso, gebak en drankjes, bezorgd door attent personeel.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle Italo-treinen zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Kinderwagens, kinderwagens en vouwfietsen worden als standaardbagage beschouwd en moeten in de Italo-treinen in de daarvoor bestemde ruimtes worden bewaard. Extra grote bagage en standaardfietsen zijn niet toegestaan. Wij adviseren uw fiets te beschermen met een hoes.
Diensten aan boord Frecciarossa, Autobus, Italo van Bologna tot Florence
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Bologna naar Florence met train.
Voorzieningen Frecciarossa Autobus Italo
quiet_zone Stiltezone check cross check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check cross check
luggage Bagage check cross check
accessibility Toegankelijkheid check cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross check
air_con Airconditioning check cross check
bicycle Fiets check cross check
sleeper_couchette Slaper check cross cross

Bologna tot Florence CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
5.69kg
Bus
6.09kg
Vlucht
16.25kg
Carpoolen
13kg
Wat is de CO2-uitstoot van Bologna tot Florence met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Bologna en Florence is 5.69kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Bologna en Florence? Door de trein te nemen tussen Bologna en Florence bespaar je 10.56kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.4kg vs de bus en 7.31kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Bologna tot Florence?
Een trein-ticket van Bologna tot Florence is € 21,25. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 7,60.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Bologna naar Florence?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Bologna tot Florence is € 7,60. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Bologna en Florence door trein?
Bologna tot Florence is 81,26 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Bologna en Florence?
Bologna tot Florence is gemiddeld 0 uur en 38 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 37 min.
Welke bedrijven werken van Bologna tot Florence?
Bologna tot Florence wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Regionale Veloce, Frecciarossa, Autobus, Italo, Italo Treno diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Bologna naar Florence?
Bologna naar Florence heeft gemiddeld 83 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Bologna naar Florence?
De vroegste trein van Bologna tot Florence vertrekt om 06:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Bologna tot Florence?
De nieuwste trein van Bologna tot Florence vertrekt om 21:57. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Bologna tot Florence?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 7,60, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Bologna naar Florence?
Er zijn gemiddeld 82 van Bologna om naar Florence te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Bologna naar Florence door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Bologna en Florence is 0 uur en 37 min.
Is er een directe trein van Bologna naar Florence?
Ja, er is een directe trein tussen Bologna en Florence.
Wat is de CO2-uitstoot voor Bologna tot Florence door trein?
De reis van trein van Bologna naar Florence zorgt voor 5.69kg CO2-uitstoot.